Seneste artikler

Kan man øve godgørenhed ved at cykle

Udgivet 20. august 2019 22:36 i Trafik

Tilføjet 20/08/19 10:08 af Magnus P

Det var vist Jesus, der som en af de første, advarede mod at stå ude foran templet og slå sig ...

Læs artikel

Klovne på Danske hospitaler

Udgivet 23. august 2019 02:33 i Kriminalitet

Tilføjet 23/08/19 02:08 af Magnus P

Der er tilsyneladende en gruppe klovne der har specialiseret sig i at skræmme patienter og besøgende på sygehusene her i ...

Læs artikel

Er samfundet ved at falde fra hinanden.

Udgivet 20. august 2019 22:28 i Venstrefløj

Tilføjet 20/08/19 10:08 af Magnus P

Et land hvor bøsserne og sodomitter, med stor bifald og under jubel fra politikere og medlemmer af "De snakkende Klasser ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Magnus P @ 27. maj 2013 13:39

@Christian_Cremonesi-Knudsen

Jeg har røget hash i 12 år og er vant til at man ser ned på mig lisom på skolelærene. men jeg fik det bedre da jeg havde fortalt far og mor og min mormor jeg bor hos jeg røg hash, så jeg tror skoleærerne skulle følge rådet fra Carl pedersen og  tilstå at det holder fri når de er gået hjem. man bliver mere glad når man ikke skal rænde rundt og skjule noget. tilsist synes jeg læerne skulle give ligt varekunsskab om hash for de elste klasser. der er så meget at man let kan spille sine pænge og kæbe noget der ikke er stærkere end tørret solsikkeblade.

Fri Hash nu

Gå til artikel

Magnus P @ 27. maj 2013 13:39

@Word

jeg ringede på i eftermidags ved 4 tiden,men du lukkede ikke op.

er det fordi jeg hade min hund med. den er ikke falig. den bider kun folk der vil stjæle min hash.derfor den alti med mig.

jeg prøver igen og nu ved du ikke skal være bange for min hund.

 

Gå til artikel

Magnus P @ 27. maj 2013 13:39

@Deleet

Jeg synes ikke du kan tillade dig at kalde mig idiot fordi at jeg ryger hash, det gør mange det også er på universiteter.

vis du stod ved siden af mig og min store hund rotvejler turde du ikke kalde mig idiot.

Fri hash for alle nu.

Gå til artikel

Magnus P @ 27. maj 2013 13:39

@Word

Kære Word.Tak for at du gider skrive til mig. jeg boer endnu ikke på gården men jeg ønsker mig en gård bare en lille en, når jeg har sparet op eller vis jeg arver min gamle tante som er så rig så køber jeg gården. Du unskylder mig hvis jeg pralede men jeg har ikke så mange glæder nu jeg ikke har penge til hash før på mandag.

Må jeg så bo hos dig?

 Den Forstander der tog komputeren fra Carl pedersen som han skrev om ved jeg ikke hvem er spørg Carl Pedersen alså den carl pedersen der ryger hash, ikke ham den onde Carl pedersen der vil tage min hash fra mig

Min forstanderen heder Johannes, vem han er ved jeg ikke men han er ansat af kommunen til at lede det her værested hvor man kan komme og spise varm mad og skrive på komputer.

 

Gå til artikel

Magnus P @ 27. maj 2013 13:39

Når ham Ceromoni knudsen ikke har tid kan du måske svare mine spørsmål da du skriver

Skyd løs, hvis I har lyst!

Jeg har røget hash i 12 år og er vant til at man ser ned på mig lisom på skolelærene. men jeg fik det bedre da jeg havde fortalt far og mor og min mormor jeg bor hos jeg røg hash, så jeg tror skoleærerne skulle følge rådet fra Carl pedersen og  tilstå at det holder fri når de er gået hjem. man bliver mere glad når man ikke skal rænde rundt og skjule noget. tilsist synes jeg læerne skulle give ligt varekunsskab om hash for de elste klasser. der er så meget at man let kan spille sine pænge og kæbe noget der ikke er stærkere end tørret solsikkeblade?

Fri Hash nu

Gå til artikel