Seneste artikler

"Prince of terror" beordrer kristenudryddelse i Syrien ifølge palæstinenserne

Udgivet 4. januar 2014 23:57 i Udland

Tilføjet 04/01/14 11:01 af jens_peter

Saudi Prince Bandar Bin Sultan, Director General of the Saudi Intelligence Agency has commanded thousands of militants to prepare to ...

Læs artikel

5,000 Years of Great Basin Temperatures Derived from Tree Rings

Udgivet 19. juni 2014 16:04 i Videnskab

Tilføjet 19/06/14 04:06 af jens_peter

Der var meget varmere i Skandinavien, både i Jesus tid og tidlig middelalder. Vi bliver fyldt med løgn om hockey ...

Læs artikel

The European "Recovery" Is Over: Italy "Unexpectedly" Enters Triple-Dip Recession | Zero Hedge

Udgivet 6. august 2014 15:06 i Økonomi

Tilføjet 06/08/14 03:08 af jens_peter

Så mangler vi bare HTS-pigen kommer og fortæller hvor godt det går.....fremgang i EU....Euroen er så god for ...

Læs artikel

EU elections 2014: 'I can hear the boots of the 1930s marching through Europe' - Telegraph

Udgivet 15. maj 2014 12:19 i Indvandring

Tilføjet 15/05/14 12:05 af jens_peter

Interessant artikel om især SverigesDemokraterne og invandrer problemer i Sverige, men også om væksten i Anti-EU partierne i EU. Når ...

Læs artikel

Author: Christian persecution a ‘global pandemic’

Udgivet 13. april 2014 22:55 i Indvandring

Tilføjet 13/04/14 10:04 af jens_peter

Eighty percent of violations of religious freedom in the world today are directed against Christians, according to the secular International ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

jens_peter @ 28. oktober 2013 17:14

@Businesspeople

Så det er aggressivt at skrive lange faktuelle indlæg fordi...hvad kaldte du jer..seriøse kommentatorer...LOL..er uenige..du svarer jo ikke på noget af det jeg skriver eller henviser til.

 

Jeg gider dårligt svare dig igen på de samme spørgsmål, af en universitetsuddannet er du ikke ret hurtig....

 

1) det behøver ikke blive røget. I USA Vaporizer de meget og det breder sig ud i Europa. Slå Volcano op. Det er den bedste Vaporizer. Bygget af en Tysk medico virksomhed. Ingen Røg ingen forbrænding, kun ren THC og CBD. Hvad er det for påviselige problemer du taler om......dokumenter det påviselige.....I stedet for din børnehaveargumentation. Du kan spise det, drikke det og stikke det op i endetarmen ....det er et versatilt rusmiddel.

 

2) Samfundet gør da ikke noget for dem der drikker...og de er noget talrigere. Så du slår til tromme for at alle skal forbydes at nyde alkohol fordi nogle % ikke kan styre det. Skal det gælde slik, fedt, sukker, kaffe, te og deslige fordi nogle får huller i tænderne og bliver fede...især de svage og svagtuddannede.

 

3) Jeg må referere di tilbage i tråden hvor en anden gav dig et link....Google er din ven...der "De-bunkede" din Gateway påstand..Alkohol er i virkeligheden det første Narkotikum de fleste i DK møder.

 

4)I Portugal hvor det er dekriminaliseret er der stort fald i kriminalitet og forbrug. Det samme gør sig gældende de fleste andre steder. Jo mere liberalt, jo mindre misbrug.

 

Sikke åndssvage spørgsmål

Gå til artikel

jens_peter @ 16. januar 2014 15:14

@LeeKuanYew

Det er jo ingenting Japanerne har lavet i forhold til islam. 80 millioner indere til at starte med. Inderne er rasende over betegnelsen Hindu Kush, fordi det hgentyder til døde og brændte inderbørn, der blev slæbt over bjergene til en slavetilværelse. 

 

Lidt som de kristne børn der sælges i Saudiske aviser.

 

80 millioner indere, ifølge Indien....Det slår Hitler og alle andre. Detil skal du lægge de døde i mellemøsten, nordafrika og andre steder...

 

Kun hvis du gør sekulære kristne stater til kristne krigsførere har du en konkurrent til islam.

 

Men hvilket land slås for en superstat af kristne...end ikke EUSSR

Gå til artikel

jens_peter @ 28. januar 2014 12:11

@Anti_Kommunist

Aldrig hørt om Bali.........de er så fredelige i Indonesien....især muslimerne

Gå til artikel

jens_peter @ 28. januar 2014 13:29

@Smother

så du mener ikke, en påtvunget lovreligion påvirker dem, der lever under den, med dens syn på ikke muslimer. Dens syn på islam supreme rettigheder og forrang for alle andre....

 

Så du mener at religionens budskab slet ikke har med deres adfærd og moral at gøre ?

 

Jeg tror, at meget af ders foragt for os, skyldes, at vi er deres slaver, set med religionens øjne. Der er intet forkert i at snyde en vantro eller lade ham fosørge dig. 

 

Hvorfor er det, at vi ikke ser kritsk på al den racisme i MENAP. Ingen protesterer når deres dræbes samvittigheds og religiøse fanger i MENAP.

 

Ingen protesterer over, at ikke muslimer lever med en ringere lov beskyttelse end muslimer, som sorte i syd-afrika. Dem boykottede vi, til de blev bedre, MENAP siger vi ikke imod eller fortæller hvad vi vil acceptere af racisme, imod ikke muslimer fra deres side.

Gå til artikel

jens_peter @ 13. december 2013 23:09

@poulsen78

OK Poulsen, for 100 år siden var instrument usikkerheden +/- 1 C. De siger temperaturen er steget 0.8 C på 100 år. De virker, som urimeligt små marginaler.

 

Kan du iøvrigt sige noget om de globale målingers geografiske dækning dengang og nu. For, som jeg forstår det, var de forbundet med så stor usikkerhed, at de ikke kan korreleres til dagens teknologiske målinger. Der for øvrigt viser 0 C i stigning de sidste 18 år !

 

Men som jeg læste et andet sted. Co2 idioters forklaring er, at jo varmere det bliver, jo koldere er det.

 

Kan du forkare, hvad der drev temperaturstigningen fra 1750 og til målingerne begyndte 100 år senere ? Den lille istid var jo en kold sag. Varede flere hundrede år endda.

 

Hvem var skyld i den "Midderalderlige Varme Periode". Var det, det sammenbrudte Rom's forsinkede Co2 effekt ? Eller mon bare klimaet og solen.... ?

 

Om man fatter, nogen kan blive ved at komme med de dårligt funderede løgne.

Gå til artikel