Seneste artikler

Genbrug og klima

Udgivet 16. juli 2017 17:58 i Miljø og klima

Tilføjet 16/07/17 05:07 af Christian_K_Hansen

Genbrug er et nyt modeord. Det er dog ikke en ny foreteelse. Gamle folk erindrer endnu hvorledes mor vendte flippen ...

Læs artikel

EU enighed

Udgivet 30. juni 2018 13:56 i EU

Tilføjet 30/06/18 01:06 af Christian_K_Hansen

Så lykkedes det endnu engang at blive enige om en hensigtserklæring omkring migrantsituationen. Hensigtserklæringer har man længe kunnet kreere i ...

Læs artikel

Bankkrak og ansvar

Udgivet 2. juli 2018 18:24 i Skat

Tilføjet 02/07/18 06:07 af Christian_K_Hansen

Nationalbankdirektør Lars Rohde mener ikke staten eller skatteyderne skal holde hånden under bankerne. Krakker banken skal aktionærerne og bestyrelse og ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Christian_K_Hansen @ 1 dage siden

Det tyder på seriøsiteten af klimaskriget, at underskriverne netop er Micky Mouse personer.  Indtil nu i vor klodes historie er det ikke lykkedes for menneskeheden at vinde over naturen, så vi må overlade det til Micky Mouse politikerne at gøre det.

Gå til artikel

Christian_K_Hansen @ 2 dage siden

Der er noget forkert i akademikervældet. Hvis man studerer og efter endt studie ikke kan få drømmejobbet, så har studieretningen åbenbart været forkert. Derfor er tilbuddet om et ikke akademiker job absolut relevant. Forslaget om Netto-arbejdet er en hjælp, som forhindrer hvd man egentlig skulle gøre, nemlig at tilbyde 6 måneders socialløn og derefter lukke kassen. Danmark er åbenbart ved at få et akademikerproletariat.

Gå til artikel

Christian_K_Hansen @ 4 dage siden

Svar på overskriften : JA

Gå til artikel

Christian_K_Hansen @ 4 dage siden

Det r dog stadig en kendsgerning, at et flertal af spaniere bosat i Catalonien ikke ønsker en løsrivelse. At det lokale parlament har et flertal for en løsrivelse skyldes et højst ejendommeligt valgsystem, hvor hver stemme i visse egne tæller dobbelt. - Før Franco var Catalonien også en del af Spanien, så løsriverne refererer sig til en flere hundredeårig gammel selvstændighed, som man kunne sammenligne med Skåne, Halland og Blekinges ønske om at blive dansk igen. - Spansk grundlov definerer landet som udeleligt. Det har de nu straffede løsrivelsespolitikere og den flygtede Puidemont sværget på, da de blev valgt ind i lokalparlamentet. Derfor e4r de ganske menedere og af samme grund  er deres tilktag ulovlige. - Iflg en bedømmelse er ca. 36% for løsrivelse og lidt over 50 procent for forbliven i Spanien. At Franco var hård ved catalonerne og iøvrigt også overfor alle andre spaniere er rigtigt, men det ændrer ikke at ovennævnte artikel er et følelsesladet propaganda indlæg.

Gå til artikel

Christian_K_Hansen @ 7 dage siden

Så skal de røde igen bruge millioner af kroner på at finde ud af om noget ret ligegyldigt skete for flere år siden. Grunden er at man vil forsøge at give Støjberg ridser i lakken. De røde mener hun har talt usandt i tinget overfor de andre politikere. Det må man ikke. At de røde imidlertid taler usandt overfor befolkningen er tilladt og derfor også stærkt brugt bl.a. under valgkampen. - Det røde initiativ er i lighed med andre af deres saqer en klar bekræftelse på småligheden.

Gå til artikel