Seneste artikler

Bankkrak og ansvar

Udgivet 2. juli 2018 16:24 i Skat

Tilføjet 02/07/18 04:07 af Christian_K_Hansen

Nationalbankdirektør Lars Rohde mener ikke staten eller skatteyderne skal holde hånden under bankerne. Krakker banken skal aktionærerne og bestyrelse og ...

Læs artikel

EU enighed

Udgivet 30. juni 2018 11:56 i EU

Tilføjet 30/06/18 11:06 af Christian_K_Hansen

Så lykkedes det endnu engang at blive enige om en hensigtserklæring omkring migrantsituationen. Hensigtserklæringer har man længe kunnet kreere i ...

Læs artikel

Genbrug og klima

Udgivet 16. juli 2017 15:58 i Miljø

Tilføjet 16/07/17 03:07 af Christian_K_Hansen

Genbrug er et nyt modeord. Det er dog ikke en ny foreteelse. Gamle folk erindrer endnu hvorledes mor vendte flippen ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Christian_K_Hansen @ 7. januar 2019 14:33

Endnu en artikel som bekræfter en syg sektor med ledelsesproblem.

Gå til artikel

Christian_K_Hansen @ 7. januar 2019 14:27

Vi har med stor forbavselse hørt en del dumme bemærkninger fra Jyske Bank. Man vil også afskaffe 1000 kr sedlen fordi man tror det vil bremse sort arbejde. Brugeren af det sorte betaler så blot med to 500 sedler i stedet for en tusse. Afskaffelsen af Visa-Dankortet vil formodentlig få kunderne til at se sig om efter en anden Bank.  

Gå til artikel

Christian_K_Hansen @ 7. januar 2019 14:20

For få dage siden var sygefraværet i det offentlige oppe at vende. Endskønt forskellige offentlige kom med amatøragtige forklaringer, var det tydeligt for os alle, at problemet simpelthen er dårlig ledelse. Dette er det egentlige problem i heloe den offentlige sektor - derfor vokser den, derfor er den trods sin størrelse ringere end betydeligt mindre lignende sektorer i andre europæiske lande. At den er ved at blive det danske samfunds kræftsvulst er ikke en helt forkert beskrivelse.

Gå til artikel

Christian_K_Hansen @ 7. januar 2019 14:11

Said Mansurs bemærkninger er komplet idiotiske. Selvom der både er tortur og dødstraf i Marocco, så berører det jo kun personer, som er kriminelle i landet.( Der er også dødstraf i USA,  - ville det betyde at man heller ikke kan sende folk dertil? )  Så nu må Mansur bare opføre sig ordentligt i Marocco og ikke være kriminel.  I det hele taget er det virkelig komisk, at man kan foretage sig kriminelle handlinger i et land og derefter gå over grænsen til et andet land og påberåbe sig menneskerettigheder. Personer der har begået kriminelle handlinger i hjemlandet og derefter søger asyl i Danmark skal simpelthen afvises og sendes tilbage. Da de begik kriminaliteten vidste de jo havd konsekvenserne var.  - Hvad mandens familie angår er det vel logisk, at han nu skal have familiesammenføring dvs de skal følge ham til hans nye domicil.

Gå til artikel

Christian_K_Hansen @ 5. januar 2019 13:16

Hvis DF foreslog at udtræde af flygtningekonventionen, ville de ikke have mange chancer for at få det accepteret af et flertal i folketinget. Venstrefløjen ville være imod en udtræden, og Venstre har  indtil nu vist, at de simpelthen er angste for at gøre nogetsomhelst imod FNs og EUs vilje, også selvom det ville være en fordel for Danmark.  

Gå til artikel