Seneste artikler

Famed War Reporter Robert Fisk Reaches Syrian 'Chemical Attack' Site, Concludes "They Were Not Gassed"

Udgivet 17. april 2018 16:31 i Krig

Tilføjet 17/04/18 04:04 af Anders Rasmussen

Robert Fisk's bombshell first-hand account for the UK Independent runs contrary to nearly every claim circulating in major international ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Anders Rasmussen @ 17. juli 2018 11:16

Rand Paul har også udtalt sig om sagen, hvorfor viser de danske medier ikke dette?http://www.foxnews.com/politics/2018/07/17/rand-paul-sides-with-trump-on-russia-says-critics-motivated-by-dislike-president.html

Gå til artikel

Anders Rasmussen @ 6. juli 2018 19:18

Kun godt. Banker og bankansatte skaber ingen reel værdi og fungerer som igler på samfundet. Bankernes privilegie til at kunne skabe kreditpenge ud af den blå luft omfordeler udelukkende samfundets resurser fra dem der ikke kan/vil låne og til dem der gerne kan/vil låne til under realrenten.

Gå til artikel

Anders Rasmussen @ 12. juni 2018 20:04

Ad1) Jo en stærk valuta kommer som følge af at den bliver efterspurgt af udlandet, hvilket ALTID er godt. Hvis 2 valutaer flyder frit overfor hinanden, vil der blive efterspurgt mere af det lands valuta som eksporterer mest, alt andet lige.

Ad2) Korrekt. Dette vil i sig selv svække den stærke valuta igen, da den svage valuta således bliver efterspurgt af landet med den stærke valuta.
Ad3) Ja men hvis valutaerne flyder frit og centralbanker ikke manipulerer renteniveauer vil dette balancere sig selv.
Ad4) Dette vil tilpasse sig selv hvis valutaerne får lov at flyde frit overfor hinanden. Det er kun et problem når centralbanker manipulerer valutakurser ved f.eks. fastkurspolitik.
Ad5) Problemet opstår som følge af fastkurspolitik og rentemanipulation.
Danmark har stort overskud på betalingsbalancen, fordi Nationalbanken holder kronen fast overfor Euroen (som er en svagere valuta), hvilket forhindrer kronen i at stige i værdi (hvilket den ville gøre hvis ikke Nationalbanken købte mia. af Euro for at undertrykke kronens værdi). Pt. ligger Nationalbanken med en valutareserve på lidt over 400 mia kr., hvilket er den kunstige reserve som bliver skabt som følge af at Nationalbanken køber Euro for at undertrykke kronen. Såfremt det var omvendt, ville denne reserve være tæt på nul eller negativ.

Gå til artikel

Anders Rasmussen @ 12. juni 2018 09:33

@Ulrik B. Petersen En stærk valuta er på den lange bane ALTID godt! På kort sigt kan det give eksportvirksomheder små udfordringer, som på ingen måde overstiger de fordele forhøjet købekraft giver mht. indkøbspriser.

Det er kun de kortsigtede som bekymrer sig om det næste kvartalsregnskab, som ikke drager nytte af en stærk valuta..

Gå til artikel

Anders Rasmussen @ 15. april 2018 21:58

Præcis. Det giver ingen mening. Det hele lugter.Hvis man bomber et depot med kemiske våben, må man formode at der er meget stor risiko for spredning og massive indirekte skader. Der var folk i nærheden af bombestederne umiddelbart efter, uden rapporteringer om forgiftninger.Noget usædvanligt, skriver Kina også direkte, at de ikke tror på den officielle forklaring:http://www.globaltimes.cn/content/1097887.shtmlFor kun 2 uger siden talte Trump om at US skulle trække sig helt ud af Syrien.Angrebet falder således meget belejligt for MIC..Nu taler man om at beholde militær tilstedeværelse i Syrien.

Gå til artikel