Seneste artikler

Famed War Reporter Robert Fisk Reaches Syrian 'Chemical Attack' Site, Concludes "They Were Not Gassed"

Udgivet 17. april 2018 14:31 i Krig

Tilføjet 17/04/18 02:04 af Anders Rasmussen

Robert Fisk's bombshell first-hand account for the UK Independent runs contrary to nearly every claim circulating in major international ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Anders Rasmussen @ 17. juli 2018 09:16

Rand Paul har også udtalt sig om sagen, hvorfor viser de danske medier ikke dette?http://www.foxnews.com/politics/2018/07/17/rand-paul-sides-with-trump-on-russia-says-critics-motivated-by-dislike-president.html

Gå til artikel

Anders Rasmussen @ 6. juli 2018 17:18

Kun godt. Banker og bankansatte skaber ingen reel værdi og fungerer som igler på samfundet. Bankernes privilegie til at kunne skabe kreditpenge ud af den blå luft omfordeler udelukkende samfundets resurser fra dem der ikke kan/vil låne og til dem der gerne kan/vil låne til under realrenten.

Gå til artikel

Anders Rasmussen @ 19. juni 2018 10:45

@Uffe Merrild Jo den må den overraskende nok godt, og det har den gjort!

https://finanswatch.dk/Finansnyt/article6570202.ece
Det samme har SNB, BoI, BoJ og sandsynligvis også indirekte FEDs plunge protection team via short af VIX futures.
Om det er midlertidigt eller ej spiller ikke nogen rolle. Folketinget vil med tæt på 100% sikkerhed give tilladelsen igen næste gang krisen kradser.
Eftergivelse af gælden kræver rigtigt nok en mindre ændring, men absolut ikke noget der er utænkeligt hvis staten er tilpas truet af økonomisk kollaps. Det vil givetvis blive koordineret med de øvrige centralbanker.
Bare se på QE programmerne. Dette var utænkeligt for vestlige centralbanker i starten af 0'erne, men er blevet mainstream i dag. Befolkningerne har ikke protesteret for alvor.

Gå til artikel

Anders Rasmussen @ 18. juni 2018 12:20

@jrgen Enig, men det kan tage årtier

Gå til artikel

Anders Rasmussen @ 18. juni 2018 08:52

Jeg er ikke uenig i at systemet er ustabilt og ekstremt unfair for +90% af befolkningen, men hvad skulle forhindre centralbankerne i at blive ved med at udvide pengemængden mange år frem i tiden?

Hver gang der er optakt til en krise som følge af at markedet forsøger at tilpasse sig, vil centralbankerne vel blot købe endnu flere aktiver for frisk trykte digitale penge. Der har ingen reel modstand vist sig efter snart 10 års QE programmer mm. 
Hr. og Fru Jensen sidder i det fleste tilfælde blot og klapper i deres små hænder over at deres Vestas aktier og friværdier er steget i pris uden at tænke nærmere over årsagen..
Kan centralbankerne ikke i princippet bare opkøbe alt statsgæld (evt. også realkreditgæld), og derefter eftergive gælden? Ormfordelingen er jo sket.. Hvem skulle stoppe det?

Gå til artikel