Seneste artikler

Domstoles politiske bias

Udgivet 10. juli 2018 06:15 i Christiansborg

Tilføjet 10/07/18 06:07 af Ulrik B. Petersen

I dag har Donald Trump udnævnt Brett Cavanaugh som ny højesteretsdommer. Traditionelt har der været røre om denne udnævnelse, ligesom ...

Læs artikel

Dialog mellem EU og USA

Udgivet 11. juli 2018 06:14 i EU

Tilføjet 11/07/18 06:07 af Ulrik B. Petersen

EU's præsident, Donald Tusk,  har netop forsøgt at være smart på EU's vegne ved at minde Donald Trump ...

Læs artikel

Klimaet igen, igen

Udgivet 31. januar 2019 17:17 i Miljø

Tilføjet 31/01/19 05:01 af Ulrik B. Petersen

Den amerikanske skribent, John Nolte, har i dag på Breitbart offentliggjort en kostelig artikel om klimahykleriet i USA. Da jeg ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Ulrik B. Petersen @ 7. august 2018 07:19

Iran er de facto et gangsterregime, som det har været siden præsterne tog magten for snart 40 år siden. Trump har min sympati i at sætte dette ulækre system under pres, selvom det desværre nok rammer den almindelige befolkning hårdest. På den anden side var det deres forældre, der hujede og skreg af glæde, da ayatollah Khomeini vendte hjem fra Paris i 1979 og iranerne fik smidt den korrupte shah på porten. Der var heller ingen protester i befolkningen, da iranerne på mafiavis tog den amerikanske ambassades funktionærer som gidsler gennem et helt år. Det skete under den svage amerikanske præsident, Jimmy Carter, der ligesom senere Barak Obama, mente alt det rigtige, og gjorde det meste forkert. 

Jeg tror at Trump på mange amerikaneres vegne siger: "USA har ikke glemt eller tilgivet det, og "tak i lige måde".

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 7. august 2018 05:12

Det er nu ikke kun Nordeuropa, men også USA og Canada samt Australien, der p.t. har en lang periode med varme og tørke. Dog har det stadigt ikke noget at gøre med "global (menneskeskabt) opvarmning", men er blot en vejrmæssig fluktuation, som kloden har oplevet mange gange før. Også længe før der fandtes mennesker der levede af at male fanden på væggen med dommedagsprofetier, forklædt som videnskab. 

Hvad blev der fx. af teorien om den såkaldte hockeystav? Den blev lige så stille glemt efter årtusindskiftet, da temperaturerne ophørte med at stige. Og hvordan gik det lige til at alle de data, man påstod, underbyggede hokeystav-teorien, pludselig var slettet? Svaret ligger lige for: Videnskab ledt på afveje af plat og svindel.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 6. august 2018 07:32

Man må medgive at Danmark har et kræmmeragtigt forhold til bl.a. det kinesiske pseudodemokrati, der faktisk har karakter af et diktatur, og som militært er begyndt at agere temmelig aggressivt. Men Danmark er ikke alene, for resten af den vestlige verden, inklusive USA, handler lige så kræmmeragtigt. Ikke kun over for Kina, men også over for lande, der producerer den olie, alle har brug for.

Jeg vil anse det for sandsynligt at DF's ideologiske bragesnak, hvis den førtes konsekvent ud i livet, ville medføre en betragtelig lavere levestandard. 
Søren Espersen, der har en fortid på den yderste venstrefløj, har åbenbart ikke aflagt sin socialistiske, enfoldige mangel på forståelse for at velfærden, som DF åbenbart elsker, er dybt afhængig af et erhvervsliv, der tjener penge. Idéen med at Danmark ved at lægge Kina på is,  bare uden videre kan finde nye markeder,  er temmelig dum. Hvis det var så let, mon så ikke man havde nok gjort det for længst? 
Bag forslaget om en folkeafstemning om EU ligger et ønske om at melde sig ud, hvis ikke DF får sin vilje. Dette forslag er lige så dumt, og af samme grund som forslaget om en ny Kina-politik.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 4. august 2018 18:45

... og for dem som tror at vejr og klima kommer ud på ét, er der råd at hente på https://notalotofpeopleknowthat.files.wordpress.com/2018/07/image34.png 

Disse staistikker gælder ganske vist Nordamerika, dvs. USA og Canada, men man kan se at de nuværende varmetab overhovedet ikke kommer op på, hvordan det var i fx, 1913 og 1925.
Det er vel kun enfoldige sjæle som fx. den ellers velskrivende Johanne Mygin på Weekendavisen, der benytter lejligheden til at henføre den nuværende varme og tørke til myten om (menneskeskabt) global opvarmning.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 4. august 2018 12:50

Har man hørt en loppe gø?

Gå til artikel