Seneste artikler

11.000 enige om klimakrise

Udgivet 6 dage siden i Miljø og klima

Tilføjet 10/11/19 04:11 af Ulrik B. Petersen

BT skriver 10/11/2019 bl.a.: 

"11.000 forskere erklærer klimakrise: Vi erklærer klart og utvetydigt, at Jorden ...

Læs artikel

Dialog mellem EU og USA

Udgivet 11. juli 2018 08:14 i EU

Tilføjet 11/07/18 08:07 af Ulrik B. Petersen

EU's præsident, Donald Tusk,  har netop forsøgt at være smart på EU's vegne ved at minde Donald Trump ...

Læs artikel

Klimaet igen, igen

Udgivet 31. januar 2019 18:17 i Miljø og klima

Tilføjet 31/01/19 06:01 af Ulrik B. Petersen

Den amerikanske skribent, John Nolte, har i dag på Breitbart offentliggjort en kostelig artikel om klimahykleriet i USA. Da jeg ...

Læs artikel

Domstoles politiske bias

Udgivet 10. juli 2018 08:15 i Christiansborg

Tilføjet 10/07/18 08:07 af Ulrik B. Petersen

I dag har Donald Trump udnævnt Brett Cavanaugh som ny højesteretsdommer. Traditionelt har der været røre om denne udnævnelse, ligesom ...

Læs artikel

Klimaforandringer?

Udgivet 21. oktober 2019 11:14 i Miljø og klima

Tilføjet 21/10/19 11:10 af Ulrik B. Petersen

Tja, jeg ved ikke rigtigt. Hvis man tror på klimaforandringer som et veldefineret begreb, må det jo være i forhold ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Ulrik B. Petersen @ 3 dage siden

En politiker kan ikke tillade sig offentligt at kalde de folk dovne, der insisterer på at arbejde inden for deres fag. Så skulle man også kalde murere dovne, der ikke vil arbejde som murerarbejdsmænd, og det ror jeg ikke, man vil slippe godt fra. 

Med varigt arbejdsløse akademikere er der tale om mennesker der har foretaget et fejlvalg af uddannelse, og det er jo trist nok i sig selv. Men samfundet kan ikke holde til at fritage folk fra følgerne af deres egne fejlvalg, og derfor vil jeg medgive at man kan være nødt til en periode at arbejde under sit intellektuelle niveau, og vel også vil gøre det, hvis man har brug for pengene. Desuden kan man formentlig lære noget, man ellers aldrig ville lære.
Desværre vil nogle måske helt miste fodfæstet indfør deres fag. Men hvis de er flittige og intelligente, kan de sikkert gøre karriere i et nyt fag, selvom de starter fra bunden. Men hånes skal de ikke.
 Cecilia Lonning-Skovgaard bør moderere sit sprogbrug. 

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 4 dage siden

@ivan_Dybdal. Du skal ikke vente at Karin Frese svarer. Det gjorde hun nemlig ikke sidste gang, hun meldte ud på 180grader. Kvindemennesket er ikke interesseret i dialog, kun i at ytre sin mening. Og når hun ikke kan finde på et svar, lader hun bare være med at svare. 180grader burde derfor droppe hende som blogger.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 7 dage siden

Det er meningsløst at udtale sig om ens egen troværdighed eftersom det er noget, andre vurderer.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 8. november 2019 08:31

Meget uenig i overskriften. Det Hellige Almindelige Velfærdssamfund  er ved at blive demonteret i disse år, dels pga. det ruinerende, institutionaliserede, kvindelige omsorgsgén, styret af følelser af hvem de p.t. er synd for, og dels af demografiske grunde. Det er ikke en gratis omgang at mange danske kvinder ikke orker at føde og opfostre børn. Når Velfærdssamfundet går på hæld, er Socialdemokraterne rolle udspillet. hvad der kommer i stedet, er ikke til at vide, men Simon Emils ny parti varsler ikke noget håb.

Jeg er meget enig med @ino i Socialdemokraternes store betydning for nu længe siden, men desværre har samfundet udviklet sig sådan at den socialdemokratiske samfundsmodel har frataget borgere, embedsmænd og politikere incitamentet til at tage ansvar for deres egne valg. Ethvert problem er altid nogle andres skyld. Et sådant samfund vil uvægerligt gå under, så jeg er ikke videre optimistisk, især fordi det ikke kun er et dansk problem, men et vestligt.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 6. november 2019 20:41

Opmuntrende at LA efterhånden bliver afluset for alle de skabsradikale som har forhindret os andre i at stemme på dette parti.

Gå til artikel