Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14
59
17
43
5
11
21
40
13
19
23
4
79
6
49
18
6
25
1
4

- Annonce -


Otto Kjærgaard

57 år, gårdejer, civilingeniør, HD i finansiering. Gift og har 3 voksne børn.

Opvokset i Sønderjylland med et liberalistisk og nationalt sindelag. Jeg er mere national end den typiske liberalistist og meget mere liberalist end den typiske konservative eller venstremand. Jeg værdsætter Staten som beskytter af liv, ejendom og nationen, men derudover skal vi i størst mulig omfang selv tage ansvar for os selv og vores nære. Den offenlige sektor og de påtvungne fællesskaber har idag bredt sig alt for langt ind i den private sfære. Den offentlige sektor skal bekæmpes indtil den indtager dens ydmyge rolle som som individdets lænkehund.

 

Næsten 35 års erhvervs- og livserfaring fra ansættelser i private medicotekniske virksomheder, halvoffentlige og offentlige virksomheder. Heraf job i ind og udland som ostevender, natportier, landbrugsmedhjælper, udviklingsingeniør, afdelingsleder i venturebranchen, direktør, bestyrelsesmedlem og kuli, mere end 20 år som aktiv deltidslandmand med eget sjællandsk landbrug på 100ha.

Vi må hele tiden være på vagt overfor den kollektivistiske tankegang.


Vi skal ikke være bange for globaliseringen, det er en udfordring og en chance for de, der tør. Tag chancen, men hold fast i de danske rødder og sæt ikke i naivitet det over styr, som vores forfædre har skabt. Vi har som danskere en førsteret til landet, som vi skal være villige til at dele med andre, hvis de gør sig fortjent dertil. Vi skal være åbne over for verden selvbevidste uden lammende ydmyghed og uden forfald til nationalt selvhad. Det nationale selvhad,er en langt større fare end end frygten for de fremmede.


Jeg er ikke bundet af noget bestemt politisk parti jeg sympatiserer med de borgerlige politikere, der kæmper for personlig frihed, ejendomrettens ukrænkelighed og national selvbestemmelse

 

Det jeg skriver er ikke løgn, men altid næsten sandt, jeg hænger mig ikke i detaljerne og skriver ikke for fluekneppere, men for læsere med højt til loftet og interesse for de store linier.


Beskæftigelse: Landbrug og globalt salg af medicinsk udstyr til forskning.
Tilføj Otto Kjærgaard til folk du følger
Artikler fra Otto Kjærgaard
Links fra Otto Kjærgaard

Bruger statistik
Oprettet: 21/06-10
Klummer: 39
Tilføjede links: 96
Kommentarer: 1144
Afgivne stemmer: 1431
Modtagne stemmer: 2060
Følgere: 8
Følger: 16