3 grunde til at købe et el løbehjul

Går du og overvejer et nyt køretøj, men er i tvivl om du skal vælge et el løbehjul? Fortvivl ej, her giver vi dig tre gode grunde til at el løbehjulet lige er noget for dig.

Godt for miljøet

Miljøet er et vigtigt emne, og det er vigtigt at vælge løsninger, der kan begrænse CO2 udledning og forhåbentlig gøre planeten grønnere i fremtiden. En af de helt store grunde til at vælge det elektriske løbehjul er selvfølgelig miljøet. Et el løbehjul bruger et genopladeligt batteri og forurener overhovedet ikke og er derfor med til at forbedre dit CO2 aftryk en hel del.

Sjovt

Kan du huske da du kørte på løbehjul som lille? Følelsen af fart og glæden ved friheden? Med et el løbehjul har du mulighed for at få denne følelse igen. Det er simpelthen bare rigtig sjovt at køre på. Og når løbehjulet kører på el, skal du ikke engang bruge så mange kræfter og kan nemt køre op ad bakker osv. Samtidig får du et praktisk transportmiddel.

Mobilt

Et el løbehjul er, i modsætning til en el cykel, utroligt mobilt og nemt at transportere. Det er meget let og tillader dig at køre steder, hvor cykler ikke kan komme ind. Derudover kan de fleste modeller klappes sammen, så de næsten ikke fylder noget. Så kan du nemt finde plads i lejligheden, hvis du ikke har et hus. Det kan også nemt tages med i bilen på ferie. Læs om el løbehjul her.