50 års jubilæum for Ole Lynggaard betyder nyt stort udvalg af ringe

Det er ikke uden grund at ringe fra Ole Lynggaard er ekstremt populære, og virksomheden markerer da også at de i år har været på banen i 50 år. Markering sker med en ny spændende kollektion, der har samme inspiration som for et halv århundrede siden. 

Imellem den oprindelige og nyeste kollektion er der mange organiske og farvestrålende, funklende designs, som du finder i et Stort udvalg af Ole Lynggaard Ringe hos Brodersen Kobborg. En markering af Ole Lynggaards 50 års jubilæum er materialiseret i den nye Snakes kollektion, der ligesom den allerførste kollektion fra 1969 har afsæt i en stor, personlig fascination af det Egyptiske museum i Cairo. Det var dengang hvor guld og smukke smykker var et tegn på ekstraordinær velstand og magt, og ikke som i dag hvor de fleste er i økonomisk stand til at pynte sig med en smuk ring eller et andet godt smykke. For Ole Lynggaard har de smukke egyptiske skatkamre og sensuelt, drømmeagtige slanger givet anledning til nye organiske former, i dag såvel som for 50 år siden.

Ole Lynggaards datter Charlotte Lynggaard har skabt Nature ringe som på en unik måde indfanger nogle af naturens mange former og udtryk gennem organiske former. Charlottes brug af guld giver kollektionen en flot, silkeagtig overflade. De kan også mixes og matches perfekt sammen med Lotus ringe, for på den måde at opnå et unikt udtryk og komplet helhed. Ringene fra Ole Lynggaard gør sig fantastisk alene, og kan alle kombineres med andre ringe fra Ole Lynggaard, såvel som med arvestykker. Har du smykker i skuffen du ikke bruger kan du tage dem frem og se om de vil få nyt liv i kombination med bløde former og sten i mange forskellige kulørte og farvestrålende nuancer fra Ole Lynggaards omfattende kollektion. De sten der anvendes er ædelsten fra alle verdenshjørner, over 3000 forskellige. Du finder også

Winter Frost der blinker som iskrystaller på en frostklar morgen. Love Band ringe, som er enkle ringe i et stramt design og Cushion ringe, der er voluminøse og feminine på samme tid.