Drømmebrylluppet er ikke langt væk

Et lån til brylluppet eller bryllupsrejsen er en populær mulighed, som mange unge brudepar vælger at benytte sig af.

Mange unge par drømmer om den perfekte dag, hvor venner og familie stimler sammen for at fejre dem på den store dag. Alt for mange ender dog med at hugge en hæl og klippe en tå for at få budgettet til at hænge sammen. I virkeligheden behøver det slet ikke være nødvendigt.

PENGE TIL DET PERFEKTE BRYLLUP

Brudepar har som oftest livet foran sig, når de siger ‘ja’ til hinanden i kirken eller på rådhuset. Det er derfor blevet en populær løsning at finansiere brylluppet for lånte penge. Det er der absolut intet forgjort ved, tværtimod. Et bryllup er for de fleste en engangsfornøjelse, hvor der ikke skal spares på hverken kjole, mad eller velkomstdrink.

At tage et lån til bryllup til en fornuftig rente er en løsning, som mange vælger.

LAV INDKOMST - INGEN HINDRING

Indkomsten er lavest i de første år på arbejdsmarkedet, og mange brudepar kan derfor roligt optage moderat gæld, da de har mange år på arbejdsmarkedet foran sig. Indkomsten stiger statistisk set med ancienniteten på arbejdsmarkedet, og et hurtigt lån til brylluppet på 40-100.000 bliver i de efterfølgende år en klods om benet for de færreste.

Renteudgifterne og det lille fald i det månedlige rådighedsbeløb opvejes til fulde af glæden ved at fejre drømmebrylluppet med familien.

SÅDAN LÅNER DU TIL BRYLLUP

Der er mange måder at finansiere et bryllup på. Nogle har selv midlerne på kontoen eller under puden, mens andre tyer til et lån hos forældrene. En anden mulighed er finansiering gennem banker eller låneformidlere. Dem findes der mange af, og det er derfor vigtigt at lave sin research tilstrækkeligt grundigt.

Mange online-tjenester tilbyder lånesammenligning, så du i ro og mag, kan finde den låneudbyder, der passer dig. Løbetid, renter, alder og årsindkomst er alle faktorer, der påvirker dine lånevilkår.

LÅN TIL BRYLLUPSREJSE

Et forbrugslån er, som navnet antyder, udstedt til forbrug, og din bank eller internettets mange låneudbydere er fuldstændig ligeglade med, hvad du skal bruge pengene på. Om det er til et storslået bryllup med fuld musik eller måske en længerevarende bryllupsrejse, er ligegyldigt for bankerne, der heller ikke søger sikkerhed for et bryllupslån.

DRØMMEBRYLLUP ER ET KLIK VÆK

Et vaskeægte drømmebryllup kan sagtens føres ud i livet - også selvom indkomsten måske er knap så stor og forældrenes pengepung ligeså. Søg om finansiering gennem en låneudbyder, der sender din ansøgning videre til en række pengeinstitutter. Dermed er du sikker på, at du tilbydes optimale vilkår i forbindelse med din ansøgning om bryllupslån.

Lad ikke en slunken bankkonto stå i vejen for den store dag.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere