En spændingsfuld klatredag

Trænger I til en sjov og anderledes dag, er der masser af oplevelser på Sjælland. Hos Frederiksdal Klatrebane får I både klatring, en god udsigt og en natur der indbyder til familiehygge.

For alle aldre

Hos Frederiksdal Klatrebane kan hele familien være med. Det gælder børn, der er højere end 135 cm, og så skal hver deltager veje under 120 kg. Klatrebanen er en oplagt oplevelse for venner, kolleger og familie, ligesom det er muligt at holde børnefødselsdag ved følge af en voksen. Banen byder på udfordringer, men langt de fleste klarer sig igennem. Uanset alder og erfaring bliver alle fastspændt efter sikkerhedsmæssige krav, så der ikke er grund til bekymring.

Forskellige sværhedsgrader

Hele parken byder på tre forskellige baner, der inkluderer tre forskellige sværhedsgrader. Først og fremmest er det et krav, at alle gennemgår en nøje instruktion på en prøvebane, så I får styr på teknikken, når I skal ud på de rigtige baner. Grøn bane går for at være den letteste. Det tager cirka 25-40 minutter at gennemføre de forskellige forhindringer, der er op til 3-7 meter over jorden. Efterfølgende kommer den blå bane, der har en klatretid på omkring 40-50 minutter og er altså lidt længere end den grønne bane. Denne er op til 5-11 meter over jorden og stiger ligeledes i sværhedsgrad. Sidst er den sværeste, rød bane, der varer et sted mellem 35 og 45 minutter. Her kommer I op til 15 meter over jorden. Sidste udfordring på ruten er en svævebane med frit fald, hvor I bliver grebet at et stort net. Klatrebanerne har altså forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med til uforglemmelige oplevelser på Sjælland.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere