Få en uddannelse og sikre din fremtid

Vi er kommet til en tid, hvor vi mennesker har meget fokus på mental sundhed og velvære. Derfor er det med tiden blevet mere accepteret at tage på såkaldte dannelsesrejser for at finde sig selv. Det er i og for sig ganske forståeligt. Valget om fremtid og uddannelse er krævende. Uddannelsesloftet og den høje pensionsalder i sammenspil med et væld af muligheder, kan gøre valget om uddannelse uoverskueligt for dig, som nu har pakket rygsækken. Måske du tænker, at det er løsningen? At du er blevet klogere og mere afklaret når du kommer hjem? En pause fra skolebænken kan være godt, men det er sjældent løsningen til din usikkerhed. Læs med herunder for at få gode ideer til fremtidige jobs, som kan sikre din fremtid.

Den frie - Bliv ejer af egen virksomhed

At starte egen virksomhed er krævende, men giver dig også frihed. Hvis du tager en uddannelse i økonomi og HA, så har du et godt grundlag for at forstå måden en virksomhed ledes på. Det frie opstår i, at du kan lave en virksomhed indenfor det du elsker. Måske du har en hobby, som kan byde på mere end blot at vise sig i fritiden?  Du kan hente inspiration fra udlandet og få indblik i handel her. Det krævende opstår i alt den viden du skal indsamle om marketing, handel og det at investere. Du kan læse mere og få rådgivning i trading på http://www.daytrader.dk, som giver dig et overblik. Ydermere kan du tage online kurser i investeringer på http://www.invested.dk.

Den mellemlange - Bliv socialrådgiver

Det kan været et sats at starte egen virksomhed. Derfor kan det være godt med en uddannelse at falde tilbage på, hvis alt skulle slå fejl. Uddannelsen til socialrådgiver tager blot 3 ½ år og så står du med en profession efterfølgende. Denne uddannelse åbner mange døre, så du har mulighed for at udforske mange områder af det sociale arbejde. Det er ikke blot det kommunale arbejde i jobcenteret du kan få. Du kan endvidere arbejde i psykiatrien, fængsler, arbejde med børn og unge og finde private virksomheder, der beskæftiger sig med det du interesserer dig for. 

Den lange – Bliv læge

Denne uddannelse er lang, men da der er mangel på læger, sikrer du dig et job, når du er færdiguddannet. Denne uddannelser er til dig, som elsker at fordybe sig og blive klogere på, hvordan man kan hjælpe andre mennesker på et andet plan end socialrådgiveren. Med medicinuddannelsen, sikre du sig en god løn og et alsidigt arbejde med mulighed for overbygning af specialuddannelse.

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere