Få et Vola-armatur i særklasse

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED XL-BYG

 

Arne Jacobsen grundlagde i 1961 idéen til mærket - VOLA. Brandet skulle have fokus på enkelthed, kvalitet og samtidig have miljøet for øje. De tre grundværdier viste sig hurtigt at bane vejen for en succesfuld rejse, som endnu ikke er stoppet.

VOLA-produktionen fik for alvor vind i sejlene, da Nationalbanken i København pludselig udviste en stor interesse for at indgå et samarbejde med designeren Arne Jacobsen og hans producent. Samarbejdet blev starten på en lang rejse, og i dag er VOLA et verdenskendt mærke som for alvor har indtaget de internationale markeder.

Efter Arne Jacobsens død i 1971 blev brandet videreført i hans ånd gennem et samarbejde mellem VOLA A/S og Teit Wyland. Teit havde tidligere arbejdede sammen med Arne, hvilket gjorde det nemmere for dem at videreføre Arnes værk. Det var nemlig kommet for at blive.

På et senere tidspunkt blev der indledt et nyt samarbejde, som fandt sted mellem Carsten Overgaard og Aarhus Arkitekterne A/S. Det nye partnerskab fik nu til opgave at videreudvikle på VOLA-serien.

Tidløst design og kvalitet for øje

I dag findes der en VOLA-produktserie inden for armatur, som både varierer i udtryk og form. Produkterne har alle sammen et moderne og skandinavisk udtryk, som bidrager med et tidløst design til hjemmet.

Alle overflødige elementer er skåret fra grundet et ønske om at dyrke og fremhæve enkeltheden selv gennem en minimalistisk stilart.

Produkterne er brugervenlige og har et indbygget et-grebsblander, der gør det lettere for brugeren at regulere vandstrålen ved brug.

Derudover er brandets tilgang til kvalitet helt og aldeles kompromisløs. Det er kun de bedste materialer, der tages i brug, når armaturerne sendes til produktion. Derfor er holdbarheden blot et ekstra unikt salgspunkt for VOLA-armaturerne.

Forbrugeren vil altså ikke risikere at havne i en situation, hvor armaturet pludselig står af eller trænger til at blive repareret efter kort tid.

Dette er blot nogle af de mange fordele, der er ved at investere i et VOLA-armatur.

Støt den grønne omstilling med et VOLA-armatur

Hele VOLA-sortimentet er produceret under en række strenge krav til miljøet. Derudover tager brandet også et socialt ansvar, som kommer til udtryk gennem en forsvarlig produktion.

Du kan altså med god samvittighed anskaffe dig et VOLA-armatur til dit køkken eller badeværelse, hvis du ønsker at tage ansvar.

Det vil nemlig ikke blot pynte i hjemmet med produktets rene linjer og stilrene design. Det vil også give dig et hjem, hvor der automatisk vil blive tænkt over vandforbruget.

VOLA-armaturerne er altid udstyret med en vandbesparende luftindblander, som sikrer, at du ikke bruger mere vand end højest nødvendigt. På denne måde kan du både tage ansvar for miljøet og skære ned i dine udgifter på én og samme tid.

Det er de små ændringer i hverdagen, der gør en forskel – også for dig.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere