Find det rette billån kvit og frit

Vi er vant til at det er en noget langsommelig og omfattende proces, når der skal lånes penge i banken, hvad enten det er til et hus, en bil eller din drømmerejse. Derfor er der også flere og flere der vælger den hurtige løsning – at låne penge på nettet.

Skal du ud og finde det helt rigtige lån til din næste bil, så er der også fordele for dig at hente ved at ansøge på nettet, det er nemlig hverken ligeså omfattende eller dyrt som mange tror – tværtimod. Læs med og find ud af, hvordan du kan spare både tid og penge på nettet, når du skal finansiere din nye bil.

Én ansøgning – flere tilbud

Du kan spare rigtig meget tid ved at bruge en lånemægler. Det betyder, at du i stedet for selv at gå på jagt efter det bedste tilbud hos forskellige banker lader bankerne komme til dig. Hvorfor er det en fordel?

  • Fordi det sparer dig tid idet du kun skal udfylde og indsende en elektronisk ansøgning
  • Fordi det kan ende med at spare dig penge, når du får flere tilbud at sammenligne
  • Fordi bankerne ved, at du vil modtage andre tilbud, fordi du bruger en mægler og derfor kan gå ned i pris for at forsøge at sikre sig dig som kunde

Når du bruger en mægler får du altså altid mere end et tilbud direkte fra bankerne uden at du behøver at gøre noget selv – andet end at udfylde den ene ansøgning gennem din online mægler.

Hurtigt og nemt

Det er en gennemgående tendens, at tingene skal være hurtige og nemme for at blive en succes. Vi kender det fra de online lån, der også er blevet mere og mere udbredt gennem årene fordi de er lettere at få og hurtigere at få svar på end de gængse banklån.

Vi vil også helst være med til at sætte reglerne for, hvad vores penge skal bruges til, og hvor de skal komme fra. Derfor er det også blevet mere og mere udbredt at have et løseligt forhold til banken i den forstand, at vi gerne skifter, hvis der viser sig en, der kan tilbyde os noget mere eller bedre end den vi har i dag.

Det er også derfor ideen om en lånemægler giver god mening – så god, at både Norge og Sverige har kendt til konceptet i flere år og at op mod 50% af lån i begge lande i dag kommer i stand igennem en mægler.

Med sider som autolånet.dk bliver bilfinansiering pludselig et købers og ikke et sælgers marked i den forstand, at bankerne nu skal kæmpe om at få dig som kunde og ikke den anden vej rundt – og det er en fordel, når du skal beslutte dig for, hvem der skal finansiere dit næste bilkøb.

Skal du også forbi autolånet.dk og se, hvor meget du kan spare på din næste bil?