Frihed til at bruge dine penge som du vil

Der er en ny spiller på bankmarkedet. I hvert fald når det kommer til at tage lån. Og denne nye spiller bringer nogle store våben med til markedskampen. Du kan nemlig nu tage dit næste lån online via lånemælgere som f.eks. Letfinans, der sørger for at bankerne kommer til at konkurrere om dig som kunde.

Ikke mere ventetid i kø

Hvis du vælger at tage dit næste lån online, behøver du ikke længere at stå i en kø og vente på din tur. Hvor du bagefter skal hjem og vente på at pengene kommer. Nu kan du bare søge online. Lånemægler tjenester såsom Letfinans, har overskuelige og brugervenlige hjemmesider, hvor du trykker ind, hvor meget du ønsker at låne i et banklån og så giver den tilbage en liste over de bedste forslag på online banker.

Herefter vælger du helt selv hvad der passer dig bedst. Og det bedste ved det hele er, at du kan have pengene inden for en halv time, efter du har ansøgt!

Det er så nemt som at udfylde et skema og vælge et tilbud. Det er lidt ligesom et online rejsebureau, hvor i stedet for tilbud på rejser, er det tilbud på lån. Det man skal kigge efter og tage stilling til på de forskellige lånetilbud, er forskellen på renter og afdrag, som kan svinge afhængig af hvilken bank man vælger.

Mere økonomisk frihed

Ikke blot er der kortere ventetid generelt, man har også mere frihed med de penge man låner. Til fordel for en fysisk bank, hvor banken har noget at skulle have sagt, når det kommer til hvad man bruger de lånte penge på, så har man her fuldkommen frihed til at bruge pengene på hvad end, man har brug for eller bare føler for.

Men vær stadig tilpas påpasselig

Man skal dog stadig være forsigtig. Bare fordi man kan få penge, som man kan bruge på hvad som helst, er det ikke fordi, det så betyder, at man skal gøre det. Man har stadig et ansvar overfor sig selv. Man kan nemlig ikke låne uendeligt, hvis man ikke betaler tilbage igen. Det vigtigste at huske på her er, at det er lånte penge.

Man har fuldt frihed til at gøre med pengene hvad man vil, indenfor den periode man har lånt dem i. Man kan nemlig ikke låne flere penge, hvis man ikke har betalt den tidligere sum tilbage endnu, i hvert fald ikke fra den samme bank. I teorien kan man låne fra en anden bank, men det er en vej man helst skal undgå at gå ned af, da man hurtigt kan finde sig i en låst boble, som man ikke kan komme ud af.

Hvis man tager et lån online, skylder man også sig selv at gøre sig klog på diverse fagtermer. Hvis ikke man ved hvad renter eller afdrag er eller hvis man ikke kender til forkortelser som ÅOP, bør det være det første man gør, hvis man overvejer at tage et lån.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere