Hvad er bambus tøj?

Det kan være, at du har hørt om den nye tendens med at lave mere bæredygtigt tøj lavet af bambus, men stadig ikke helt ved, hvad det der bambus tøj er for noget. Bambus tøj er som nævnt bæredygtigt tøj, som skal være med til skåne miljøet mere, samt give os noget allergivenligt tøj, som ikke er fyldt med alverdens kemikalier. Bambus tøj er lækkert og blødt at have på, selvom du måske har lidt svært ved at forestille dig det. Men, bambus tøj er dejlig behageligt at have på, og det er også en af de faktorere, der spiller ind i forhold til den popularitet, som bambus tøj har fået de sidste par år. Herunder får du et lille indblik i, hvad nogle af de mange fordele er ved at anskaffe sig bambus tøj, for det er ikke kun på grund af miljøet, at det kan være en god idé at anskaffe sig det.

Miljørigtigt tøj

Bambus tøj er som nævnt bæredygtigt tøj, som er med til at skåne miljøet, da det ikke bliver fyldt med en masse kemikalier. Bambus er også en mere miljørigtig plante, end eksempelvis bomuldsplanten. Bambus kan nemlig dyrkes utrolig nemt, da det er en plante, der ikke kræver den store forplejning. En bambusplante kan indenfor to-tre år vokse sig til sin maksimale størrelse, uden at den behøver at få hverken vand, gødning, sprøjtemidler eller kunstgødning. Bambus har også en egenskab, der gør, at den kan forbedre jorden, den er plantet i. Den kan nemlig efterlade jorden mere næringsrig. Derudover så absorbere bambus også mere CO2 end træer gør, og så er bambus også biologisk nedbrydeligt. Derved gøres bambus til en yderst miljøvenlig plante, der blandt andet kan bruges til at producere lækkert, miljøvenligt og økologisk tøj.

Nej tak til allergi og uv-stråler

Bambus tøj er også en god idé at investere i, da det er allergivenligt. Så hvis du har noget hudallergi, som kan blive fremprovokeret af almindelig syntetisk tøj, så kan bambus tøj være ideelt. Derudover skærmer bambus tøj faktisk også for solens uv-stråler, da det fra naturens side er udstyret med en række uv-resistente stoffer, så hvis du har en tendens til at blive hurtig solbrændt, eller du bare helst skal undgå uv-stråler, så er bambus tøj også her en god ting at smide penge efter.

Slip for lugtgener

Hvis du allerede tænker, at der vel ikke kan være flere smarte egenskaber hos bambus tøj, så tager du fejl. Bambus tøj er nemlig også yderst antibakterielt, og kan derved mindske antallet af bakterier, der findes i vores tøj. Det betyder også, at bambus tøj kan mindske de bakterier, der giver lugtgener i tøj. Ydermere kan bambus tøj og være med til at dræbe de bakterier, der er lugtfremkaldende, som sidder på din hud. Derfor kan bambus tøj også være lækkert at have på som undertøj og/eller strømper, hvor der tit kan komme lugtgener efter en lang dag.

Bambus tøj er dejligt åndbart

Bambus tøj er ideel for din krop hele året rundt. Bambus tøj er utrolig åndbart og fugtabsorberende. Faktisk kan bambus tøj absorbere op til tre gange dens egen vægt i fugt. Det vil sige, at bambus tøj er god til at absorbere den fugt, der sidder på huden, såsom sved, hvorefter den lader det fordampe. Bambus tøj er som nævnt ideelt hele året rundt, da dens åndbarhed om sommeren er med til at holde dig nedkølet, mens den om vinteren kan holde dig varm, fordi den kan indfange varm luft i sine fibre. Bambus tøj har mange gode egenskaber og kvaliteter, som gør det til noget meget lækkert og behageligt tøj at have på.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere