Modulsofaens mange muligheder til dit hjem

SPONSORERET AF ALTON & HEIM

 

Er du på jagt efter den helt rigtige sofa til dit hjem, dog uden held? Med en modulsofa kan du designe og sammensætte din sofa, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg.

 

Modulsofaer er i stigende grad blevet populære – om det er til et stort eller et lille hjem, så har denne type for sofa indtaget flere danske hjem. Men hvad gør modulsofaen speciel i kontrast til den almene chaiselong eller den gængse 3 personers sofa? Modulsofaernes specielle egenskab gør, at der er et væld af muligheder. Navnet indikerer netop, at man kan sammensætte modulerne efter eget ønske og behov. Modulsofaer kan skabes efter det personlige og specifikke behov og stil i hjemmet, og dermed kan det være den perfekte løsning for dig, som ikke har haft held med at finde den helt rigtige sofa. Du kan få en skræddersyet løsning til dit hjem, hvor du kan sætte dit eget personlige præg på sofaen – om det er betrækket, størrelsen eller farven, så er muligheden for en personlig sofa altså stor ved netop at vælge en modulsofa. Og her er der også mulighed for at vælge en modulsofa af nordisk design, som er fremstillet af bæredygtige materialer uden, at der er gået på kompromis med designet og funktionaliteten.

 

Design og byg selv

Modulsofaer kan selv bygges og skabes, hvor du kan vælge om det skal være en 2 personers sofa, en 3 personers eller en stor modulsofa med hjørnesofa og chaiselong. Alternativet til den populære chaiselong er open-end muligheden, hvor sofaen strækker længere ud ved enden. Du kan tilmed frit vælge, om du vil sætte sofaerne sammen eller dele dem op som eksempelvis et 3+2 sofasæt - kombinationsmuligheder er derfor gode og uendelige. Ved valg af modulsofa får du selv en fleksibilitet i måden, du opsætter dine møbler på. Du behøver ikke tænke på, om sofaerne nu står overfor hinanden, så du kan tale med dine gæster, da du har netop muligheden for at rykke rundt, som det passer dig. Derfor behøver det ene modul ikke udelukkende fungere som et hjørne – det kan nemlig også fungere som en skammel eller som en ekstra lænestol, hvis behovet pludseligt skulle opstå.

Plads og hjørner 

Modulsofaer kan bruges til ethvert hjem, for mulighederne er mange – selv for det mest besværlige rum. Har du en stor og livlig familie? Har du en stor stue – eller er dit hjem bare lidt mindre og usædvanlig? Så er en modulsofa en perfekt løsning. Der er nemlig mulighed for at skabe dine helt egne hjørner med modulerne og tilpasse sofaen efter hjemmets indretning, størrelse og behov. Ligesom alle andre sofatyper, kan du også vælge hvor høj eller bekvemmelig, din modulsofa skal være. Det hele afhænger af, hvad du bruger din sofa til. Er du typen, der kan lide at slænge sig på sofaen, så kan du vælge en lav og blød sofa. Omvendt kan du vælge en høj modulsofa. der er lidt hårdere i materialet. Hvis valget falder på en skræddersyet modulsofa, har du også mulighed for at løbende tilpasse sofaen, hvis hjemmet eller behovet skulle ændre sig – modulsofaen kan nemlig følge med. Modulsofaen emmer af fleksibilitet og funktionalitet, hvilket gør denne type for sofa helt unik.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere