Ny lånetjeneste er kommet til Danmark

Det har i mange år sparet nordmændene og svenskerne mange penge på deres lån, og nu er det endelig kommet til Danmark også. Lånemægler-tjenesterne som Letfinans og Autolånet sørger for, at du får de bedste og mest overskuelige tilbud på det lån, du gerne vil tage. Hvad enten det er et billån, MC lån, forbrugslån eller noget helt fjerde.

Sådan virker de nye lånemægler-tjenesterne

Disse tjenester fungerer på den måde, at du ansøger om dit lån gennem en mæglertjeneste. Denne tjeneste er helt gratis, og den henter typisk 3 låntilbud hjem til dig fra forskellige banker. Her kan du altså sort på hvidt se, hvilket lån der vil være mest favorabelt for dig at vælge. Samtidig ved bankerne nu, at de ligger i konkurrence med hinanden, hvilket vil få dem til at sænke renter og omkostninger for at kunne give det bedste tilbud.

Skaber merværdi for brugerne

En lånemæglertjeneste er således med til at skabe merværdi for brugerne på to forskellige måder. For det første giver det brugeren en mere overskuelig ansøgningsproces, som er gratis for dem, og som giver et rigtig godt billede af, hvilet lån der er bedst for dem.

For det andet er disse lånemæglere med til at presse priserne i bund for brugerne, fordi bankerne nu er i direkte konkurrence med hinanden, hvilket vil få dem til at nedsætte deres priser.

Ansøger man om et lån, vil disse lånemæglere altså både sparer en tid og penge – og de gør det helt gratis.

Populær over hele Norden

I Norge og Sverige har disse tjenester kørt i nogle år med stor succes. I dag er det næsten halvdelen af alle lån, hvad enten vi taler om forbrugslån eller banklån, der kører igennem en lånemægler-tjeneste. Her er altså tale om et tjeneste, som man regner med, vil få stor succes og være til stor gavn i Danmark ligeså.

Hos Autolånet har kunderne i snit sparet 42.694 kr. på deres billån over lånets løbetid. Her er altså tale om en tjeneste, der kan gøre det lettere og billegere at tage det mest favorable lån. Til og med vil det også være et led i at skabe mere struktur omkring online lån, så de bliver lettere at gennemskue for den enkelte kunde, der leder efter et godt og stabilt lån.

En aktiv låneberegner

I Danmark har vi i de seneste år set en anden tjeneste være fremme, nemlig låneberegneren. Låneberegneren gør det også muligt at hente flere forskellige informationer ned fra flere forskellige banker på én gang, hvis man altså gør det manuelt. For den henter ikke aktivt et tilbud fra bankerne. Her adskiller låneberegneren sig fra lånemægler-tjenesterne ved at låneberegneren ikke aktivt stiller bankerne i konkurrence med hinanden, men blot viser dig det bedste bud ud fra et standard-tilbud.

Når du bruger en lånemægler-tjeneste, er tilbuddene hentet specifikt ned til det lån, du vil foretage dig. Og her er bankerne mere end bevidste om, at de er i konkurrence med hinanden.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere