Revolutionerende anti-age produkter på cosmage.dk

Ny Anti-Age webshop – Den seneste teknologi indenfor kosmetik gøres nu tilgængelig for de Nordiske forbrugere - cosmage.dk

Galaxa Pharma, har lanceret en ny webshop, cosmage.dk, som sælger højeffektive kosmetiske produkter som indeholder naturlige aktive ingredienser, hvis effekt og virkning kan erstatte kosmetiske invasive behandlinger.  Galaxa Pharma er GDP certificeret hos lægemiddelstyrelsen til at håndterer pharmaceutiske produkter– så der er styr på sikkerhed og effektivitet fra plante til hylde.

Produkterne på cosmage er indenfor kategorien anti-age og omfatter produkter indenfor hårvækst serum, vippe og bryn serum, opstrammende og rynkereducerende creme, cellulitis serum samt seneste trend indenfor permanent makeup.  Produkterne udvikles og identificeres i samarbejde med internationale partnere, og er baseret på seneste viden indenfor international forskning og udvikling.  Alle produkter er identificeret ud fra aktive peptider og planternes helbredende egenskaber, hvor ekstrakter udnyttes til fremstilling af innovative produkter, der er yderst effektive. Cosmage produkter introduceres og udskiftes således at alle cosmage produkter til en hver tid efterlever højeste sikkerhed-, effektivitets- og kvalitetskrav.  Når nyere teknologier eller ingredienssammensætninger identificeres og der med denne nye viden kan formuleres et produkt der har en højere effektivitet end den som er tilgængelig via eksisterende cosmage produkter opgraderes produktet til en nyere version eller udskiftes.

Resultatet er en webshop, med produkter som til en hver tid efterlever højeste kvalitets- og effektivitets niveau, optimerer den naturlige skønhed og garanterer en hurtig og vedvarende, synlig forbedring.  Der gives 100% tilfredshedsgaranti.  Skulle produktet mod forventning ikke virke for dig får du pengene tilbage.

Alle produkter har gennemgået omfattende test på anderkendte europæiske laboratorier, hvor produktets effektivitet og kompatibilitet er blevet testet og påvist i velrenommerede, langsigtede studier.  Dermatologiske og oftalmologiske test, er udført under tilsyn af en hudlæge, allergolog og øjenlæge.  Produkterne er udviklet og særligt egnet til sensible hud og personer med hudallergier og indeholder ingen parabener eller mikroplasktik og er ikke testet på dyr.  Alle produkt claims og test er dokumenteret og tilgængelig på Laboratoriets website eller cosmage.dk.

Se mere på cosmage.dk

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere