Sådan fjerner du distraheringer fra dit arbejdsområde

Vi er alle unikke og vi har alle hver vores måde hvorpå vi arbejder bedst. Dog kan det ofte hænde, at man mister koncentrationen og har svært ved at finde den igen. Måske arbejder du med et kedeligt emne, eller måske bliver du distraheret. Mangler du råd til hvordan du kan fjerne distraktioner fra dit arbejdsområde, eller hvordan du kan optimere din arbejdsindsats, så læs med her. 

Sæt en timer og fjern distraktioner 

Ofte kan man have lettere ved at øge sin arbejdsindsats, hvis man laver en tydeligere grænse, mellem arbejde og afslapning. En nem løsning til dette, er at sætte en alarm. Ved at sætte en alarm, giver du dig frihed til at slappe af og får samtidig arbejdet mere intensivt. Du kan sætte en alarm til at ringe efter 20 minutter. I de 20 minutter arbejder du intensivt, og når alarmen så ringer, har du 5 minutter til at slappe af. Dette kan du gøre i et par timer. Udover at sætte en timer, kan det være behjælpeligt at fjerne distraktioner. Prøv at lægge din mobil ind i et andet rum, og sæt dig med ryggen mod rummet. 

Gør det sjovt med Kinnarps 

En stor motivation til at arbejde, er at gøre det sjovt. Arbejder man fra en dum arbejdsposition, sidder man for eksempel i en sofa, med sin laptop på skødet, skal der mindre til for at distrahere en. En god løsning, er at investere i gode arbejdsstillinger til ens kontor, hvilket man kan gøre med Kinnarps kontorstole. Kinnarps kontorstole er ergonomiske og af høj kvalitet, og hjælper til at passe på din krop, hvis du dagligt bruger mange timer foran computeren. Man kan ofte risikere at få smerter i ryggen, lænden eller i skuldrene hvis man har fastlåste arbejdsstillinger. Men med Kinnarps kontorstol bliver du sikret en stol, som tilpasses dine behov, og med gode arbejdsstillinger kommer en større arbejdsmotivation.

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere