Saml dine lån og spar penge

Har man flere små lån hos forskellige udbydere, vil man i langt de fleste tilfælde kunne spare penge, hvis man optager et samlelån. Et samlelån er i dets enkle betydning et større lån, der bruges til at udbetale mindre forskellige lån. At man kan spare penge, skyldes at flere lån ofte er lig med flere låneomkostninger. Med ét samlet og større lån er det nemmere at få en god rente end med de mindre lån. Dine låneomkostninger kan derved blive mindre og samtidig med kan du skabe dig et bedre overblik over din økonomi.

Få de bedste tilbud på samlelån

I dag er det blevet langt nemmere at opnå gode tilbud på samlelån. Ved at benytte sig af en lånemægler som f.eks. Lånesamleren kan man få målrettede tilbud fra forskellige banker baseret på ens kreditvurdering. Man får altså reelle tilbud uden overraskelser. Det gode ved at gøre brug af en lånemægler er, at man gennem én samlet ansøgning får tilbud fra flere forskellige banker. Samtidig ved bankerne at deres tilbud skal konkurrere med andre banker. Det er med til at øge konkurrencen og presse prisen ned. På den måde ender du med at få et langt mere attraktivt tilbud, end hvis du selv skulle ud og opsøge forskellige banker individuelt.

Den nemmeste vej til et godt tilbud

Som nævnt tidligere kan man gennem en lånemægler nøjes med at sende en enkelt ansøgning om lånetilbud. Dette gør det meget nemmere for dig som låntager. I tiden før lånemæglere måtte man udfylde og sende ansøgninger enkeltvis. Det var derfor en langt mere omstændig proces, end det er i dag. Hos de fleste lånemæglere er det også helt gratis at sende en låneansøgning. Du sparer dermed en masse tid, uden at det koster dig ekstra.

Hvad skal man oplyse?

For at indhente et personligt tilbud, som er målrettet din konkrete situation, er det nødvendigt at opgive en række oplysninger om ens økonomi. Det gælder både den generelle økonomi i forhold til månedlige indtægter og udgifter, men også oplysninger om de lån, man allerede har. Typisk skal man oplyse om antallet af lån, samt den restgæld man har. På den måde foregår det på nøjagtig samme måde, som hvis man var til et personligt møde i banken. Her er forskellen bare, at man sender oplysningerne gennem en formular på nettet og så slipper man også for at redegøre for sin økonomi ad flere omgange.      

Det gode overblik

Som nævnt tidligere er der er en række fordele ved at samle sine lån. Det bliver billigere og man får et bedre overblik over sin økonomi. For eksempel har kunder hos Lånesamleren i snit sparet 19.440 kr. det første år af lånets løbetid ved at omlægge deres lån til et samlelån. Men det er ikke kun besparelsen, som er værd at gå efter. Især overblikket over økonomien er en stor gevinst, som mange får stor glæde af. Med et godt overblik er det nemmere at holde sin økonomi sund samtidig med, at det fjerner en masse bekymringer i hverdagen.