Hvad foregår her?

Velkommen til 180grader - Danmarks Liberale Netavis

Pr. 27. november er vi gået i luften med en ny teknisk platform og et nyt grafisk design. Vi håber du vil synes godt om vores nye udseende - og deltage ved at skrive artikler, kommentere eller stemme.


180grader - Hvad finder du her?

På 180grader får du et dagligt overblik over de vigtigste politiske nyheder fra dansk og udenlandsk politik. Du kan kommentere og debattere de aktuelle begivenheder. Og finder du selv en spændende nyhed, så kan du dele den med andre læsere på 180grader.

På 180grader har vi en liberal grundholdning: Vi arbejder for personlig frihed, globalisering, fri handel, personligt ansvar, ytringsfrihed, mindre stat og mere privat. 


180grader - Netikette og debatregler

Vi har meget simple regler på 180grader: Hvis ikke du kan debattere ordentligt, bliver du smidt ud. Hold en god tone, respektér andres meninger. Vi vil ikke have trusler, racisme og injurier. Du må ikke oprette mere end en konto til dig selv.

Vi forsøger at håndhæve disse regler dagligt, men kan ikke love at vi får øje på alle overtrædelser. Hvis du mener at en bruger overtræder reglerne kan du skrive til os på admin@180grader.dk.


180grader - følg os

Vi er på Facebook - følg os her.


180graders redaktion

Hvis du skriver godt og følger med i samfundsforhold kan du blive tilknyttet vores redaktion (månedligt honorar, b-indkomst). Er du interesseret, så send os en email.


180grader, kommercielt

Vi sælger reklameplads og sponsoreret indhold. Du kan også købe din egen version af vores tekniske platform - og således lave din egen netavis med eget navn og artwork.


180grader - hvem er vi?

180grader.dk bliver drevet af Brian Clausen (teknik), Thomas Breitenbach (koncept), Jesper Ib (indhold), Jimmi Meilstrup (kommercielt).


180grader - hvad er nyt?

Udover vores nye udseende vil du kunne bemærke nogle andre ændringer:

- Farvel til "kattebakken": Du må gerne skrive indvandrings- eller islam-kritiske indlæg. Og de vil ikke blive behandlet anderledes end andre indlæg. Bemærk dog at vores debatregler (se ovenfor) gælder for alle indlæg og for alle emner.

- Stem op (men ikke ned). Vi har besluttet os for at afskaffe nedstemningsmuligheden. Synes du at en artikel er værd at læse, så opfordrer vi dig til at stemme på den. Men du vil ikke længere have mulighed for at stemme andres artikler eller indlæg ned.


180grader - hvorfor er der en måge på forsiden?

Mågen hedder Jonathan.

180grader - kontakt os

Skriv til os på admin@180grader.dk