Om

180Grader er en borgerlig-liberal netavis, der blev startet den 30. april 2007 med Ole Birk Olesen i spidsen. I dag hedder chefredaktøren Claes Kirkeby Theilgaard, men missionen er den samme som i 2007: at være hele Danmarks borgerlige netavis. Vi er uafhængige af politiske interesser og partipolitik, men arbejder ud fra et klart borgerligt idégrundlag.

Navnet 180Grader kommer fra ønsket om at vende nyhedsdækningen og den offentlige debat 180 grader rundt. Ofte er mediebilledet nemlig alt andet end borgerligt. Det ønsker vi at rette op på. På 180Grader ønsker vi at nuancere mediedækningen og debatten og give kvalificeret borgerligt modspil til den eksisterende medieverden.

Vi er et frit, åbent og samskabt medie, hvor alle kan deltage og være med til at skabe indholdet. Fra redaktionens hånd kommer daglige nyhedsopdateringer, artikler, ledere, interviews og andet godt, men enhver, der har lyst, kan oprette en bruger og udgive artikler, som de ønsker det. Når du først er oprettet, kan du udgive indhold, om det så er et debatindlæg, et link til en interessant artikel fra et andet medie, et interview, du har lavet, eller noget helt fjerde. 180Grader er din platform, hvis du har noget på hjerte. Hos os kan alle borgerlige af enhver afstøbning slå sine folder. Og er du ikke helt så borgerlig i det, er du selvfølgelig også velkommen til at deltage.

Har du gode idéer, tips til historier eller andet, som skal forbi 180Ggrader, så skriv til os på [email protected]. Har du en skarp pen og er du frisk på at tilknyttet som en af vores faste bloggere på siden, kan du fange os på samme mailadresse.