En stigning på 25% i antallet af chefer i SKAT

I løbet af et år er der blevet ansat knap 100 flere chefer i skattevæsenet, hvilket svarer til en stigning på 25 procent, dermed har væksten på chefgangen været næsten dobbelt så høj, som væksten i antallet af øvrige medarbejdere har været.

Både politikere og fagforbund har efterlyst flere medarbejdere til eksempelvis at inddrive gæld, nu har man så ansat nogle højtlønnede chefer med gode fratrædelsesaftaler og bonusaftaler måske også resultatlønnede.

Da udenlandske svindlere fik 12.3 mia udbetalt fra SKAT var Jesper Rønnow Simonsen direktør, han havde en månedsløn på 122.825 og fik som "tak" for sit arbejde  2,3 millioner kroner i gyldent håndtryk, man nøjes med at fyre ham, han skulle have været straffet for at lade pengene sive ud af SKAT.

Karsten Lauritzen udtalte ved fyringen at, Jesper Rønnow Simonsen er ikke kommet i hus med opgaven, og derfor er han ikke den rette til at stå i spidsen for det nye Skat.

Har man nu ansat de rette ? Er de ansvarlige for den opgave de har påtaget sig, eller fortsætter skandalen og alle de ansvarlige går derfra med lommerne fyldte af godtgørelser, mens skatteyderne betaler hele gildet. Læs artikel

2 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere