Igen takker jeg for den store interesse

Det er nu et sted mellem 10 og 15 gange i gennem årene, at jeg har oplevet, at der bliver skrevet en artikel om mig på 180grader.

Senest: https://www.180grader.dk/Politik/180-grader-nedturen-fortsaetter, hvor jeg sjovt nok har fået slettet en masse kommentarer, samt er blevet blokeret.

Det er som sædvanlig en stor ære, at jeg som eneste person på det LIBERALE 180grader kan afstedkomme så stærke reaktioner blandt det store segment af primitive nationalister, at der ind i mellem må skrives særskilte artikler om det.

Jeg formår åbenbart tydeligvis stadig at kunne ramme lige i solar plexus på folk, når jeg bare enten driller dem, kommenterer direkte på en sag, eller udleverer en ikke eksisterende logik i deres argumentation. Så går man helt amok i ad hominem. Det absolut nederste trin på argumentationspyramiden. Man formår ikke debatten. Kun glammeriet....og den primitive blokering.

Det er synd, at der ikke er synderlig mange andre folk tilbage end dyrkerne af den primitive, ensporede, smalsporede, bagstræberiske, populistiske nationalisme herinde.

Engang var det jo et farverigt mangeartet DEBATsite, hvor holdninger kunne brydes, når bare man ikke blev personlig. I dag er det omvendt. Det ville være fantastisk, hvis det kunne blive det oprindelige igen.

Men jeg har åbenbart et stort arbejde, der fortsat må gøres.

Værsgo.Nedstemningerne kan starte.

9 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere