Armstrong havde snedig plan

Tyler Hamilton´s og andres anden rangs cykelrytteres vedvarende insinuationer imod og angreb på Lance Armstrong er patetiske og ynkelige

Christian Melgaard,

29/05/2011

Tyler Hamilton´s og andres anden rangs cykelrytteres vedvarende insinuationer imod og angreb på Lance Armstrong er patetiske og ynkelige. Lance Armstrong er den stærkeste cykelrytter vi nogensinde har set, og der går mange år før det vil ændres. Tyler Hamilton er derimod selv dømt for doping, og fremstår mere utroværdig end nogensinde.

At Lance Armstrong forsøger at lægge låg på de vedvarende historier er ikke specielt mistænkeligt. Han er et brand og skal ud fra almindelige forretningsmæssige hensyn naturligvis forsvare værdien af dette brand. Det gælder også selv om han skal bruge tid og penge på en ynkelig figur som Tyler Hamilton.

Det eneste der kan stoppe de urimelige angreb er hvis pressen stopper med at give Tyler Hamilton opmærksomhed, men det gør de naturligvis ikke for pressen er som bekendt ikke interesseret i sandheden - de er interesseret i en god historie.