Hullet forsvar skuffer Real Madrid-træner efter nederlag

Atlético Madrid udnyttede søndag aften Real Madrids defensive skrøbelighed, lyder det fra Carlo Ancelotti.
Efter fem sejre i fem kampe kom Carlo Ancelottis Real Madrid søndag aften ned på jorden med et 1-3-nederlag til lokalrivalerne fra Atlético Madrid.
Efter fem sejre i fem kampe kom Carlo Ancelottis Real Madrid søndag aften ned på jorden med et 1-3-nederlag til lokalrivalerne fra Atlético Madrid.

Ritzau Ritzau,

25/09/2023

En overbevisende sæsonstart fik søndag aften en brat afslutning for Real Madrid, der på udebane tabte til lokalrivalerne fra Atlético Madrid.

Efter fem sejre i sæsonens fem kampe blev det således til et 1-3-nederlag.

Årsagen var ifølge Real Madrid-træner Carlo Ancelotti en defensiv, der ikke levede op til de foregående kampes niveau. Det siger han efter kampen.

- Vores problem var defensiv skrøbelighed, som vi ellers ikke har haft i de første kampe, siger Ancelotti ifølge nyhedsbureauet AFP.

- På bare lidt over 45 minutter scorede de tre gange. Det var ikke en god aften. Holdet var ikke kompakt - slet ikke i første halvleg. Det udnyttede Atlético, lyder det videre fra den italienske træner.

Ifølge Ancelotti blev den samme type fejl dyr for gæsterne.

- De tre mål var kopier af hinanden. Der åbnede sig rum mellem de to centrale forsvarere. Vi var ikke godt positioneret i området. Vi var ikke kompakte på de tre mål, siger den 64-årige træner.

Atlético scorede to gange på de første 18 minutter, inden Real Madrids Toni Kroos fik reduceret efter godt en halv times spil.

Álvaro Morata, der har en fortid hos Real Madrid, bragte med sit andet mål i kampen hjemmeholdet foran med 3-1 lige efter pausen.

Han var derfor også en glad mand efter opgøret.

- Jeg har brug for at føle mig vigtig i år. Måske føler jeg mig også lidt vigtigere end andre år. Jeg håber, at vi bliver ved med at vinde, for jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde et mesterskab med Atlético.

- Jeg er glad på fansenes vegne. Jeg sagde det også forleden. Fansene ville komme til at spille en vigtig rolle (i søndagens kamp, red.). Det blev også tilfældet, siger han til sportskanalen DAZN ifølge AFP.

Real Madrid ligger efter aftenens nederlag nummer tre i den spanske La Liga med 15 point. Atlético ligger nummer fem med ti point.

Kilde: /ritzau/