Kong Frans af Herning

13. februar 2007. Den unge rookie i NHL Frans Nielsen er udset til at tage første straffeskud i shoot out om sejren for New York Islanders, mod Toronto Maple Leafs. Frans skøjter lidt rundt for sig selv på egen halvdel, og venter bare på at komme i gang, et enormt pres hviler på ham, da han for det første er ny i gamet over there, og hurtigst muligt, vil vise sit værd på den største scene, efter at have fået chancen på førsteholdet for mindre end en måned siden. Lidt dovent skøjter han, mod pucken der ligger på midten, og med et da staven rammer pucken, skifter slangen ham, pludseligt er det en determineret dræber der med fuld fart skøjter mod målet en hurtig finte til venstre og Frans signatur move "The Danish Backhand of Judgement" lægger han elegant pucken op i højre målhjørne med baghånden og målmanden er solgt. Dette var begyndelsen for ham og for alle andre danskere der har fået chancen sidenhen i NHL Frans Nielsen var pioneren der gjorde at NHL hold turde tage chancen når det kom til danskere der førhen havde ry for at være en smule for uprofessionelle.

Frans Nielsen er kongen af dansk hockey, ofte undervurderet på grund af hans position på banen, den defensive center, og den derfor ikke enorme produktion af point og mål. Dette er dog en sandhed med modifikationer, da han sæson efter sæson, har ligget på nogenlunde samme snit i produktion, og målt på point, faktisk er ganske fremragende positionen in mente. I 685 kampe har han til nu scoret 136 mål og lavet 254 assists. Desuden er han en af de bedste spillere nogensinde i NHL på straffeslag med 30 mål i 54 straffeslag (2014 statistik) er han uundværlig for sine hold på det parameter.

Hvis du vil oddse på NHL og leder efter et godt sted at starte er Jetbull et fantastisk sted at starte og du kan samtidigt få en klækkelig bonus men hvilke odds tilbyder de?

I dag spiller Frans for Detroit Red Wings, som desværre ikke gik videre til play offs, men kender man kongen af Herning er det sikkert det ikke fortsætter sådan, han vil flytte bjerge for at få succes, og nu da han er skiftet fra den evige underdog Islanders til giganten Red Wings, er det bare et spørgsmål om tid, før vi kommer til at nyde "The Danish Backhand of Judgement" i en play off kamp igen. 

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere