Messi gør comeback i fuldendelse af Inter Miamis sæsonfiasko

Messis comeback var noget nær det eneste, Inter Miami-fans kunne smile af lørdag efter afgørende nederlag.
Lionel Messi formåede ikke at vende skuden for Inter Miami, der slutter MLS-sæsonen uden deltagelse i slutspillet.
Lionel Messi formåede ikke at vende skuden for Inter Miami, der slutter MLS-sæsonen uden deltagelse i slutspillet.

Ritzau Ritzau,

08/10/2023

Nok gjorde den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder, Lionel Messi, comeback for hjemmeholdet efter en skadespause, men ikke desto mindre var der ikke meget at smile af for Inter Miami-fans, der lørdag måtte se sit hold slået af Cincinnati.

0-1-nederlaget til holdet fra USA's koldere breddegrader gjorde nemlig sammen med Montreals sejr over Portland, at det nu er matematisk umuligt for Inter Miami at nå slutspillet i dette års udgave af MLS, den bedste fodboldrække i USA.

Messi startede kampen på bænken og måtte vente indtil 55. minut med at komme på banen.

Det var hans første tur på grønsværen siden 20. september, efter at han har døjet med en muskelskade, som han pådrog sig under en landsholdssamling med Argentina.

Den 36-årige driblekonge fik muligheden for at bringe Inter Miami i front med et frispark kort efter indhoppet, mens hans forsøg svævede over overliggeren.

Ti minutter senere gjorde Alvaro Barreal det til 1-0 til gæsterne.

På nær en triumf i pokalturneringen Leagues Cup har det været en umådelig svær sæson for østkystholdet, der er ejet af blandt andet den tidligere fodboldstjerne David Beckham.

Holdet lagde ud med to sejre, men røg derefter ud i en rædselsfuld stime med seks nederlag i træk. Herefter svingede formen frem og tilbage, men holdet lå stadig nær bunden af ligaen, da ejerkredsen besluttede sig for at tage affære.

Lionel Messi blev hentet.

Det samme gjorde hans tidligere FC Barcelona-holdkammerat Sergio Busquets, inden klubben kunne offentliggøre, at den også havde skrevet under med Jordi Alba - en tredje veteran fra et af de mest succesfulde barcelonamandskaber nogensinde.

Alligevel er det ikke lykkedes Inter Miami at vende formen nok til at komme i nærheden af slutspillet. De lyserødklædte ligger med to kampe tilbage næstsidst i tabellen, men kan med sejre og lidt held klatre op på en 12.-plads.

Kilde: /ritzau/