Online træningsforløb bliver mere og mere ind

Flere og flere bliver personlig trænere, og derfor kommer der også flere der tilbyder online træningsforløb

Der kommer flere steder som tilbyder personlig træner uddannelse, og det er fordi flere og flere vil være personlig træner. Det er over de sidste 3-4 år der er kommet flere og flere, og branchen for personlig træing vokser og vokser. Prisen er meget forksellig, og kan være alt fra 300 kr til 2.000 kr pr. time. Prisen er strukket helt af, og jeg som personlig træner på 5 år har været helt tæt på udviklingen. Da jeg startede med at lave personlig træning, var der ikke så mange personlig trænere.

Lige som antallet af personlige trænere stiger, så stiger antallet også af online personlig træner. Online træningsforløb, er noget der også bliver mere og mere populært, det er nemlig billigere end almindelig træning. Jeg oplever flere månedlige hendvendelser angående online træningsforløb, og mange ønsker ikke altid personlig træinng. Jeg personligt, anbefaler egentlig også dem der kan knokle selv, at de tager et online forløb fremfor personlig træning.


Online træningsforløb

Så der kommer også flere og flere online personlig trænere på samme tid, men hvornår er der nok? Det er svært at sige, for der er også flere og flere der efterspørg personlig trænere eller online trænere. Vi i Danmark, er generelt begyndt at gå mere og mere op i sundhed og kroppen. Det er derfor mange er begyndt at tænke over hvad de spiser, og træner flere gange ugentlig. Man behøver dog ikke altid leve 100% efter det, 80/20 er en meget god regel.

Man skal som klient, huske at man også skal leve. Men det opleves bare at flere og flere bliver helt fanatiske, og begynder at veje alt og træne hver dag.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere