DOT = Alle er glade – måske lige med undtagelse af den kollektive trafiks kunder.

Knud Erik Andersen skriver i dag i en blog i Børsen, at man for nylig kunne læse i en helsidesannonce, at det kun tager 38 minutter med S-tog fra Hillerød til Nørreport St., hvor det med bil angiveligt tager 57 minutter. DOT slår dermed DYT. 


"Men DOT er udmærket klar over, at mellemstationerne i Hillerød og Nørreport kan man i praksis som pendler ikke bruge bil. Oplysningen om de to køretider på hhv. 38 og 57 minutter har derfor ingen reel relevans ved valget mellem bil eller tog." skriver han. 


"Der er brug for intet mindre end en politisk oprydning, hvor trafikanternes behov kompromisløst bliver sat i centrum, i stedet for at organisatoriske enheder får lov at slås om markedsandele til sig selv, og oplagte nye trafikbetjeninger er hjemløse i en fortidig ansvarsstruktur. Det har i mange år været klart, at den kollektive trafik ikke løser sin opgave ordentligt, hvis ikke der tænkes på tværs, og nu bliver det i tillæg hertil stadig mere klart, at også biltrafik og kollektiv trafik nødvendigvis skal kunne tænkes bedre sammen – ikke mindst i lyset af nye teknologier." Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere