Er samfundet ved at falde fra hinanden.

Et land hvor bøsserne og sodomitter, med stor bifald og under jubel fra politikere og medlemmer af "De snakkende Klasser" paraderer, på ladvogne, gennem Københavns hovedgader, medens de, delvis afklædte danser uterlige danse, et sådant samfund kan ikke, i længden, bestå.

Den almindelige del af befolkningen vil ikke forsvare et sådant system, den dag det bliver påkrævet..

Jeg siger ikke, at bøsser, sodomitter og lesbiske feminister ikke skal have lov til at være her.

Det skal de og der skal ikke diskrimineres mod dem p.g.a. deres seksuelle preferancer.

Men at de absolut skal paradere gennem gaderne med deres bizarre opførsel og påklædning, vel kun for at provokere, kan ikke være rigtigt.

Da Mellemøsten, Nordafrika, den Anatolske og pyrenæiske halvø og delvis Balkan faldt til de muslimske horder for ca.1200-1400 år siden var det fordi den almindelig arbejdende kristne underklasse ikke ville forsvare den kristne overklasse, præster, biskopper og andre fra "De snakkende Klasser" fordi denne overklasse kun var optaget af at berige sig selv og ikke kunne, eller ville, forsvare almindelige menneskers basale rettigheder.

Derfor faldt alle disse stater til Islam, som korthuse et for et.

De almindelige mennesker, der med deres liv som indsats skulle have forsvaret, samfundet ville ikke. De sagde til sig selv at det nok ikke kan blive værre, så lad nogle nye herskende klasser komme til fadet.

(Desværre fik de uret, det blev værre).

Det samme sker jo her i Danmark lige for vore øjne.

Utallige butiksindehavere har forgæves ringet til politiet når de ar blevet truet, bestjålet eller på anden vis chikaneret af personer fra nærliggende asylcentre. Men politiet har ikke tid til sådanne bagateller. De er ude med der overvågningsudstyr for at knalde bilister der køre 55 km/t hvor man kun må køre 50.

Og nu diskuterer "De Snakkende Klasser" seriøst i presse og Folketing om børn ned til 6 års alderen skal have lov til, også rent juridisk, at skifte køn, alt efter hvad vej vinden blæser henne i børnehaven/skolen., sågar uden at mere besindige forældre kan modsætte sig.

Asylmostre og batiktanter opretter cafeer for asylsøgende og forventer at kommunen( læs skatteyderne) skal betale driftsomkostningerne.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere