Søren Espersen: De såkaldte antifascister på Nørrebro er i virkeligheden fascister

Søren Espersen langer i en video hårdt ud efter de såkaldte ”antifascister”, der står bag hærværket og chikanen imod Nye Borgerliges kandidat Anahita Malakians og den burgerbar på grænsen mellem Nørrebro og Nordvest, hvor hun indtil for nyligt arbejdede. ”Fascistiske stormtropper”, kalder han de venstreradikale grupperinger, der ellers selv smykker sig med begrebet ”antifascistisk”.

Bevæger man sig rundt på Nørrebro og i Københavns Nordvest-område, vil man lægge mærke til store mængder klistermærker og graffiti, der bebuder, at du nu befinder dig i en ”Antifa Zone”, altså en antifascistisk zone. Det vil i praksis sige en zone, hvor diverse voldsparate og såkaldt ”antifascistiske” grupperinger hersker, og hvor du som højreorienteret ikke er velkommen. Ja, faktisk kan en højreorienteret blive udsat for vold og overfald fra venstreradikale, ”antifascistiske” grupperinger på Nørrebro og i Nordvest, hvis de er tilpas uheldige.

For nyligt fik Anahita Malakians, der er tidligere folketingskandidat for partiet Nye Borgerlige, ”antifascisternes” vrede at mærke. Hun blev hængt ud på mediet Konfront, der fungerer som samlingssted for alverdens venstreradikale, hvorefter hun blev chikaneret af folk fra bl.a. grupperingen Antifascistisk Aktion. Forløbet endte med, at der blev kastet brosten gennem ruden på den burgerbar på grænsen mellem Nørrebro og Nordvest, hvor Anahita arbejdede, og at hun derfor sagde op på grund af bekymringer om sikkerheden.

I en video, der er udgivet på både YouTube og Facebook, tager Søren Espersen fra Dansk Folkeparti fat i denne aktuelle sag og samtidig langer han hårdt ud efter de venstreradikale, ”antifascistiske” grupperinger, der står bag chikanen mod Anahita Malakians og som generelt forsøger at sætte sig tungt på Nørrebro og i Nordvest.

Espersen starter ud med at fortælle om Malakians’ job på burgerbaren The Barn, hvor hun var vellidt og alt gik godt. Altså, lige indtil mediet Konfront og diverse andre venstreradikale fandt ud af, at hun var kandidat for Nye Borgerlige.

”… og så var fanden løs. Så blev restauranten med alverdens ulykker. Den unge pige (Anahita Malakians, red.) blev også truet, restauranten blev udsat for hærværk, for man kunne selvfølgelig ikke have en, der har stillet op for Nye Borgerlige til at være på en burgerrestaurant på Nørrebro og i Nordvest”, siger Søren Espersen i videoen.

Som Espersen her er inde på, er Nørrebro ikke et sted, hvor det er nemt at være højreorienteret i den ene, anden eller tredje udstrækning. Således blev en kandidat fra Espersens eget parti DF udsat for æggekast under folketingsvalgkampen i år. Dette er blot en af mange sager fra senere år om politisk vold, chikane og hærværk mod højreorienterede på Nørrebro og i Nordvest.

Under valgkampen stod en venstreradikal gruppering med tilknytning til diverse ”antifascistiske” grupperinger, ”Party Rebels”, bag en hærværkskonkurrence mod højreorienterede valgplakater. 

Dertil kommer blandt andet den massive voldsudøvelse og den store mængde hærværk, der blev udøvet af især venstreradikale og unge med indvandrerbaggrund i forbindelse med Rasmus Paludans demonstration på Blågårds Plads den 14. april i år.

På baggrund af disse sager og den nylige sag om chikane og hærværk mod Anahita Malakians, mener Søren Espersen, at de såkaldte ”antifascister” i virkeligheden er fascister.

”De kalder sig antifascister, dem der står bag sådan noget. Det ironiske er, at de i virkeligheden er fascister. For os, der har læst historie og kender fascisternes og Mussolinis politik, der var det præcis det, der hed ”tag gaderne, få kontrollen over gaderne – så er magten på vej til jer”. Det er det, der sker nu: jøder kan ikke få lov at gå i fred med deres kalot ned igennem Nørrebrogade, unge piger som hende her (Anahita Malakians, red.), der ikke har den ”rigtige” politiske opfattelse, får ikke lov til at arbejde. fascistiske stormtropper er på vej til at tage magten på Nørrebro og i Nordvest. Lad dem kalde sig ”antifascister”, alt det, de vil. Det er fascister, de er”, siger Espersen i videoen.

Han slutter sin video af med en bøn til politiet: ”Og politiet må komme i gang – for alvor – med at komme det her uvæsen til livs.”


Se Søren Espersens video i sin fulde længde herunder:


1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere