180grader og minuserne

Jeg har idag lavet et fint lille eksperiment med mimus stemmerne - og det er vel 100% sikkert, at 180grader.dk er inficeret af stemmebots/stemmescripts.

Hvordan kan jeg vide det? Vel, jeg skrev en herlig artikel, som nok ville få en hver borgerlig til enten, at give en stemme op, eller at irettesætte mig, for min plathed i at genbruge en tidlgere artikel, hvor jeg blot ændre 1 ord.

Når man ligger artiklen online, så får ens artikel automatisk 0 læsning og 1 stemme (fra en selv), men min artikel havde kun ligget online i ca. 10 sek, også havde det fået 2 læsninger og -5 stemmer. (+1 fra mig, og -5 fra andre = -4). Det betyder der var 1 person (husk 2 læsninger), som har givet mig -5 stemmer.

Dette er en umulighed, da det maksimale stemmeantal man kan afgive er +/- 3 stemmer (superbruger).

Der er altså en eller anden, som har lavet en stump kode der går udenom 180grader.dk normal sidelæsning, og knalder nogle minus stemmer af. Skal vi gætte en eller anden venstreorienteret scriptkiddie har været igang. -5 stemmer er ihvertfald et sjovt tal:

-3 fra en superbruger, og 2 x minus fra alm. brugerer = 3 mennesker, som har siddet derhjemme og trykket på minusknappen indenfor de samme 10 sek.

eller

5 x minus fra alm. brugerer = 5 mennesker, som har siddet derhjemme og trykket på minusknappen indenfor de samme 10 sek

når man så ved hvormange læsninger en normal artikel har på 180grader, så syntes det usandsansynligt at der skulle sidde 3 eller 5 personer og trykke løs på bobble siden indenfor de samme 10 sek.

Så nu har vi almindelige bruger af 180grader.dk et valg

- vi kan fortsætte med at udgive artikler og tilføje links, og derefter indregne, at vi skal have ca. 10+ stemmer før en artikel kommer på forsiden (-5 bot stemmer + -5 mavesurer socialist stemmer).

eller

- vi kan vælge at udgive artiklerne et andet sted, give dem et nyt liv på andre platforme der ikke lider under scriptkiddies. F.eks. på Facebook.

Hvad end vi vælger, så bør vi mødes og koordinere dette udenfor 180grader.dk platform - og her har vi en mulighed på Facebook - Den Liberale Orden

Så kig forbi Den Liberale Orden, og bliv en del af oprydningen :)

29 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere