Verdenshavene stiger dobbelt så hurtigt som antaget frem mod år 2100

Så er der den sædvanlige lille opjustering af udviklingen omkring den forestående klimakatastrofe, som der jo findes en gruppe af overbeviste afvisende konspirationsteoretikere til herinde. Vi hører jo altid op og ned af stolper om hvor sikkert det er, at klimakatastrofen er et "Hoax", og hvordan man er offer for socialisternes skatteplaner og NWOs konspiratoriske løgne om, at verden går under for at skræmme fårene til at bygge vindmøller.

Dem der har fulgt debatten i længere tid i de medier, som beskæftiger sig indgående med udviklingen, vil alle være klar over at IPCCs rapporter mest er kendt for et forsigtighedsprincip, og vist der er nogen retning den virkelige udvikling vil gå i, så er det en mere voldsom og hurtigere udvikling end den der sandsynliggøres i de offentliggjorte rapporter.

I den forbindelse kommer denne forskerrapport ikke som nogen overraskelse. Det har længe været kendt, at en joker kan være netop indlandsisen både i syd og i nord. Forskerne fastslår altså nu, at det er sandsynligt, at udviklingen kommer til at gå dobbelt så hurtigt som ellers antaget, og tro mig, det bliver ikke sidste gang de kommer til at opjustere forventningerne til udviklingen i katastrofens omfang.

Læs artikel

3 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere