Hvorfor jeg vil være anonym?

Det er godt man igen kan skrive anonymt. Jeg har intet imod at 180Graders administration har min email og ved hvem jeg er. Det jeg ikke ønsker er mit rigtige navn skal vises på div. debatter på nettet. Det var derfor jeg ikke skulle nyde noget af tvungen Facebook logon her på 180G. Jeg prøvede det en gang hvor jeg brugte mit rigtige navn på debat på Konservativ Ungdom. Det var helt forfærdelige ting der stod derfra når man googlede mit navn. Ikke noget jeg selv havde skrevet selvfølgelig, men andre i debatten, og den sammenhæng kunne man også se hvis man klikkede ind fra Google. Men klikkede man ikke ind, så så man blot mit navn nævnt sammen med ting jeg ikke stod for. Så jeg skal ikke nyde mere af at bruge mit navn i debatter. Derfor skriver jeg heller aldrig på Facebook.
Mit gamle logind "baphomet" er spærret og kunne tilsyneladende ikke genoplives, der kom i hvertfald ingen mail med kodeord reset. Så derfor har jeg i stedet taget L33T versionen :-)

Genindførslen af anonymitet er et fint tiltag af 180G, og så er kattebakken også forsvundet, og trolle nedstemningshetz er neutraliseret. Det er en god start. Tak for indsatsen 180G :-)

Hvem ellers af dem fra go'e gamle 180G hænger stadig ud her?

3 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere