PET chef lukker Sjælland 6 timer pga 3 iranere

Fredag den 28. september 2018 kl 14 blev næsten alle forbindelser til og fra Sjælland lukket af chefen for PET.

Det første politiet meddeler er, at man efterlyser en Volvo. I den skulle befinde sig nogle personer der ville angribe nogle eksil-iranere der er bosidende i Ringsted. Senere viser det sig at Volvoen har nogle hælere som passagerer.

Sagen begynder for et år siden. En gruppe eksil-iranere bosidende i Ringsted, føler sig truet af militærstyret i Iran. De tilhører den politiske fløj af gruppen ASMLA, der kæmper for at en region i Iran bliver selvstændigt. På grund af truslen sætter PET et større mandskab til rådighed for at beskytte disse tre iranere. Det foregår i døgndrift og iranerne bliver fuldt tæt af PET på arbejde og studier.

1. En iraner er ansat i en IT-virksomhed i Ringsted. Han følges hver dag på arbejde af PET og de holder øje med omgivelserne.

2. En iraner går på teknisk skole i Ringsted, og hele parkeringspladsen omkring skolen har det sidste år været blokeret af PET og deres biler.

3. En iraner går på Københavns Universitet, og følges hver dag til studiet af PET-agenter.

Alt dette ved den iranske efterretningstjeneste, samt mere end 50% af indbyggerne i Ringsted, der er bare lidt nysgerrige efter hvad der foregår omkring dem. PET ved det også, men de prøver at holde det hemmeligt.

Er disse tre iranere terrorister? Næppe, set med danske øjne. De agiterer for løsrivelse af en region i Iran, hvilket de gør ved at streame videoer på nettet. Dette ses nok som en provokation af præstestyret i Iran, men det er det ikke med danske øjne.

Til dato har ingen dansk MF politiker kaldt Justitsminsteren i samråd for en forklaring. De accepterer blankt at chefen for PET bare lukker Sjælland (og senere flere områder af Danmark), i mere end 6 timer uden at der er nogen alvorlig trussel.

Hvad gør vi nu, for at en sådan hændelse ikke sker igen?

1. Udskifter chefen for PET. Det er så grelt, at selv tidligere chef for PET Hans Jørgen Bonnichsen stiller spørgsmåltegn ved den drastiske beslutning om at lukke Sjælland. Omkring en million danskere blev berørt af det.

2. Tilbyder iranerne asyl på Anholt. Der er færre de bliver berørt af en total lukning.

3. Sender iranerne ud af Danmark. Dem der har dansk statsborgerskab får det frataget.

Læs flere af Ringsted Dagblads artikler for yderligere dokumentation.

Læs artikel

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere