Stjæler staten heste?

Stjæler staten heste?

Er staten nu begyndt at stjæle heste?

Et gammelt ordsprog siger: Giv en hest til  en mand, som fortæller sandheden – han kan have brug for at komme væk ...

Hvad gør man så, når staten stjæler  hestene? Betyder det så, at sandheden også går væk? Eller er det bare et  synkende halmstrå, man forsøger i et sidste desperat forsøg på at undgå at  erkende, at man som stat er sat skakmat?

Staten kan ellers ikke lide heste –  især ikke når de demonstrerer og gør opmærksom på lovbrud og andet grimt, som  staten gerne vil feje ind under gulvtæppet – eller over i staldkrogen i  håb om, at ingen ser den ærlige og nøgne sandhed om statens forsømmelser.

Det med sandhed har staten også et  meget besværet forhold til. Sandheden er ikke sådan at tæmme og visse ting kan  altså ikke rigtig skjules ... Slet ikke kvinden med sandheden ...

Det siges, vi har ytringsfrihed, men det  er en ytringsfrihed med store modifikationer og kun i de afmålte doser, der  passer staten. Siger og gør man ikke, som staten vil, kan man risikere, at  staten stjæler heste - for at hævne sig ... For staten bryder sig ikke om sandsigere med heste ...

Når det nu ikke hjalp at gøre kvinden med  sandheden hjemløs og tage alt fra hendes søn, hende selv og hendes firma,  så kunne man jo helt nægte at udlevere hestene, da man uretmæssigt tog dem for  anden gang. For staten stjæler da ikke vel? Og slet ikke andres heste vel?  Staten kunne da aldrig drømme om at gøre andet end at overholde egne, udstukne  spilleregler eller hvad?

Eller er tingene bare gået hen og  er blevet retmæssige, fordi staten gør uretmæssige ting og har gjort det længe,  fordi de færreste tør at fortælle sandheden? Staten må et eller andet sted være  desperate overfor kvinden med sandheden, som ikke er blevet kyst af, at staten  har haft sendt det samlede politi, det samlede skattevæsen, det samlede retssystem og en hønisse ombudsmand.

Jeg er sikker på, at hvis man spørger  staten, så stjæler man bestemt ikke heste ... Hverken i staten, hos det samlede  politi, det samlede skattevæsen eller det samlede retssystem.

Hvis du vil følge med i, om staten  vitterligt kunne finde på at stjæle heste, så følg med på http://tinamarias.dk/blog/hestesagen.html,  hvor staten helt aktuelt er i gang med at ... stjæle heste ;o)Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere