Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

39

Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Det er da en underlig konklusion.

 

De højere afgifter er netop motiveret, af at mindske andelen af ny unge der begynder at ryge. Det fremgår endda klart af omkring diskussionen af størrelsen af forhøjelsen. Det er netop for helt unge, at elasticiten er høj, mens der ikke er den store forskel for ældre. Spørgsmålet er dog, om dette præmis overhovedet gælder.

 

Således har billigmærkerne det seneste årti vundet frem på bekostning af både selvrul og de traditionelle mærker, så myten om at prisen ikke er afgørende, er falsk. Ellers ville rygere ikke skifte mærke til discount. Her skal man yderlige bemærke, at den nominelle pris for et billigmærke, ikke er mange kroner højere end hvad et af de tradionelle kostede for 10 år siden.

 

Ja, selv disse er relativt blevet billigere.

 

Cigaretter er blevet billigere under VK

 

For en pakke smøger, vil man i dag endda ikke kunne købe to ispinde, af medium størrelse. 

 

Omkring Klaus Ks påstande om Nicorette m.m. skal man notere, at han ellers i andre sammenhænge afviser at rygere er afhængige. 

 

Klaus K fra rygerlobbyen Den Gule Negl manipulerer: Rygere er afhængige - rygere er ikke afhængige

 

I øvrigt er både lovlig import og smugling til UK faldet de senere år, trods højere afgifter. Dette er j.f. industriens egne tal.

 

Fald i tobaksforbrug efter indførsel af lov om røgfrihed i UK

 

Ved for store afgiftsforskelle, vil der naturligvis kunne opstå grænsehandel, hvorfor det derfor også er vigtigt, at lande med lavere afgifter forhøjer disse. Når Tyskland de kommende år øger deres afgifter, skal Danmark således følge efter. På den måde bliver forskellen mellem de danske og norske således mindre og ikke større.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

De højere afgifter er netop motiveret, af at mindske andelen af ny unge der begynder at ryge.

Ja - men al evidens viser, at høje afgifter netop ikke forhindrer unges rygestart. Høje afgifter kan tværtimod øge unge begynderes interesse for cigaretter. Det er jo klart: Jo dyrere et good er, jo større er motivet for at stjæle det eller modtage det ...

Du lader ikke til at forstået artiklen. Desværre ikke overraskende - du har vel ikke engang læst den.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Ja - men al evidens viser, at høje afgifter netop ikke forhindrer unges rygestart.

Nej, det gør det ikke. Netop to lande med høje afgifter, UK og Norge, har begge oplevet et markant fald i andelen af helt unge der ryger. Der er således op mod halvt så mange 15 årige der ryger i de to lande, mod Danmark der ikke har så høje afgifter. 

 

Du har hellet ikke forstået tallene fra UK. De viser markant fald i smuglercigaretter/grænsehandel, samt afgiftsbelagt tobakssalg. 

 

- - - - - - - - - - - 

 

Så er der nye tal fra England hvor man særligt bør bemærke piger i 15 års alderen der ryger regelmæssigt. Her er andelen i 2011 faldet til 11 % fra 14 % i 2010 og 16 % i 2009. Så sent som i 2007 røg 24 %. Et tal der havde været uforandret i flere år.

 

Man kan dermed konkludere, at efter England fik røgfrihed styrtdykkede andelen af helt unge piger der røg. For drenge skete der allerede i 2007 et fald fra 16 % til 12 % i 2006. Et fald der har bidt sig fast med 11 % der ryger i 2011.

 

Fortsat fald i antallet af helt unge der ryger - UK

 

Se chapter 3.

 

Stort fald i andelen der ryger af 15 årige i Norge

 

Hvad ser unge i øvrigt, når de ser andre ryger?

 

Det er ældre mænd og kvinder, samt lavt uddannede og ressourcesvage eller typer der deltager i realityprogrammer, som Sidney Lee eller Amalie. 

 

Flere undersøgelser, viser dertil, at risikoen for at unge starter med at ryge ligeledes hænger sammen med om deres forældre ryger, eller der er venner der ryger. Så naturligvis er prisen ikke den eneste faktor, men den er vigtig. 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Du kan ikke bruge de tal til noget. I et forbudssamfund siger børn naturligvis, at de ikke ryger til en spørgeundersøgelse, fordi de er bange for at deres svar gives til forældrene. Den undersøgelse, Bjørnskov skriver om, er grundigere: Den har også undersøgt de adspurgtes rygevaner, efter de blev voksne.

Iøvrigt er dine engelske tal tre år gamle. Du vrøvler og vrøvler ud fra en totalt forkert præmis: Du tror, at staten kan "gøre noget godt". Helt overordnet: Det kan staten ikke. Kun ved at lade folk være i fred. Enkeltindivider derimod kan "gøre noget godt". That's it.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Tallene er fra den britiske tobaksindustri og har vist den samme trend over en årrække.

 

Både det afgiftsbelagte salg og smuglingen/grænsehandlen er faldet. Det er samme trend der er i Danmark. Mindre salg. Mindre grænsehandel. Mindre forbrug. Der bliver færre og færre dagligrygere, fordi rygere stopper, de dør af rygesygdomme og der bliver færre nye kunder i den anden ende. 

 

Du piver bare over fakta ikke passer ind i din fantasiverden. Der er endvidere ikke noget galt i de undersøgelser om unges rygevaner jeg henviser til, udover at du ikke bryder dig om, at der er færre helt unge der ryger. Du har selv brugt samme slags undersøgelser, blot de viste det som du ønskede. Kan du overhovedet blive mere useriøs? 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Der er intet "fakta" over myndighedernes spørgeundersøgelser af  børn der ryger, sålænge der kører offentlig hetz mod rygning. Det kan da ikke være svært at forstå. For hver gang hetzen optrappes bliver der færre børn, der tør sige de ryger - wow! - Big surprise. Børn siger det der forventes af dem!

Og så lægger du et link med to grafer, der beviser min påstand: At rygeforbud sætter en stopper for det årelange fald i rygning - både i Danmark & Norge. Tak for det.

De dør af rygesygdomme og der bliver færre nye kunder i den anden ende ??? Du er jo et lille barn ...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Der er jo ingen "hetz" mod rygere. Stop dit flæberi. Du er en voksen person eller gå udenfor og bab på din smøg.

 

Hvorfor skulle børn og unge der tænker normalt og ikke er underlagt gruppepres begynde at ryge, hvis ingen i deres familie eller omganskreds ryger?

 

For at ligne en orangefarvet reality i et TV3 program eller en gammel mand? Du er jo morsom. 

 

Ja, og så viser jeg, at højere priser og afgifter i Norge giver færre helt unge der ryger i forhold til Danmark med de mindre afgifter og så en stor overraskelse til Klaus K der typisk har svært med tal og statistikker.

 

Når rygeandelen kommer under 10 % og er på 5 % er det svært at komme meget nærmere mod nul på grund af statistisk usikkerhed og fordi der stadig vil være helt unge med sociale problemer eller brud der ender med at ryge.

 

Dette gælder særligt ressourcesvage unge eller unge der er endt i andre problemer. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Jeg er voksen, ja. Du er derimod et barn. Det er mærkeligt, at du ikke forstår andre børn, så jeg skal forklare dig det: Når børn når puberteten, betyder forældre ikke længere noget for dem.

Det har ikke længere betydning for deres overlevelse være på god fod med forældrene. Heller ikke med deres lærere, så snart skolen er slut. Kun deres peers har betydning. Dem skal de jo "følges med" lige indtil de når toppen af samfundet i 45-50 års alderen.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Ja, du er måske "voksen", men moden er du ikke, selvom du måske med din umodne adfærd, forsøger at give indtryk af ungdommelighed. 

 

Det er jo som, at se den gamle Madonna opføre sig som en teenager. Pinligt. 

 

Selvfølgelig har forældrernes adfærd en betydning. Det er på samme måde, som forældre der er på overførlselsindkomst, får børn der selv er på randen af arbejdsmarkedet.

 

På samme måde som forældre, der har dårlige spisevaner, risikerer, at deres børn tilsvarende får dårlige spisevaner.

 

På samme måde, som rygende forældre, udover at skade det udfødte barn eller udsætte barnet for passiv rygning, risikerer at barnet begynder at ryge. 

 

Det viser studier også. Rygende forældre har større risiko for, at deres børn begynder at ryge, end forældre der ikke ryger. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Rygende forældre har større risiko for, at deres børn begynder at ryge, end forældre der ikke ryger.

Dette skyldes ikke at børnene ser forældrene ryger, men at de deler arvelige egenskaber med forældrene. Forældre der ejer den genetiske tendens til rygning får naturligvis oftere børn, der har samme tendens end forældre, der ikke har den tendens.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Nej og i givet fald ville der ikke være sket et fald i andelen der røg.

 

Tilsvarende er der jo også børn og unge der afviser deres forældres alkoholvaner, herunder alkoholisme.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Correction: Der er ikke sket noget fald i andelen, der røg:

Otte års højere cigaretafgifter førte ikke til færre rygere i EU

Det er ønsketænkning i en fanatisk røghaders hjerne.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Jo, der er færre helt unge der ryger i UK, Norge, Tyskland o.s.v. Det skrev jeg her og her.

 

Endvidere kan man se et lavere forbrug i UK:

 

Fald i tobaksforbrug efter indførsel af lov om røgfrihed i UK.

 

Et lavere forbrug helt på line med det lavere forbrug i Danmark, som du fik forklaret i en anden tråd (gider ikke gentage henvisningen). 

 

Så de fanatiske rygere, må erkende at deres sekt bliver mindre og mindre.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Det anerkendt overalt, at rygeforbud i Europa har bremset det store fald i rygningen, som har fundet sted i årtier:

Danskerne pulser løs trods rygeloven


Som du ser: Tobaksindustrien siger det - sundhedsstyrelsen siger det - selv Kræftens Bekæmpelse siger det.

Du, kære anti-røg korsfarer, er den eneste der påstår noget andet.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Det anerkendt overalt, at rygeforbud i Europa har bremset det store fald i rygningen, som har fundet sted i årtier: 

Haha. Du argumenterer som en sinke. 

 

Tallene er klare. Færre helt unge der ryger i de nævnte lande Lavere forbrug, endda j.f. tobaksindustrien selv i UK.

 

Lavere forbrug i Danmark. Man kan formodentligt forvente en "ketchupeffekt" hvor der sker et markant niveauskifte. Bare se lande som Island og Autralien.

 

Omkring eller under en rygerandel på 15 % og faldende. Det er den udvikling du frygter. Du er bange for, at blive alene med din smøg og det som du betragter som din kultur. En dødende kultur. 

 

Rygere forsvinder næppe i fremtiden, men bliver som piberygere. Typer man en gang imellem ser i bybilledet.

 

Så som i kommuner nord for København der allerede er nede på omkring 10 % der ryger. 

 

Så kan du fortsætte så meget du vil med dine sjove sætninger og bodegasprog. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Jeg argumenterer ikke - jeg fremlægger facts: Rygeforbuddene i Europa har bremset det store fald i rygningen, som har fundet sted i årtier forinden.

At sundhedsmyndighederne bruger
manipulerede undersøgelser for at få det til at se ud som om deres totalitære politik "virker", er sørgeligt. Det er en skændsel.

Men jeg kan slet ikke forstå, hvad meningen er med at gentage al det vås her på 180grader. Dette burde være et arnested for udveksling af frie oplysninger fra borgerne - ikke et markedsføringsorgan for statens manipulationer og hjernevask af befolkningen.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Nej, du fremlægger ikke "facts". Du propaganderer og manipulerer. 

 

Det fremgår af denne tråd. Det fremgår af stort set alle de andre tråde du har oprettet på 180 Grader. 

 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Enhver der orker at læse alt dit halløj i denne tråd, kan jo gøre det, og herefter vurdere selv, hvem han mener der propaganderer og manipulerer.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Det eneste nye du har bibragt med, er en påstand om adoptionsstudier, du ikke overraskende kunne henvise til, ud over et klip på You Tube. 

 

Derimod kan andre se mine henvisninger, der viser at der er færre helt unge der ryger i f.eks. UK, Norge og Tyskland.

 

Henvisninger der viser, at forbruget af tobak er faldende i UK og Danmark og flere tobaksfirmaer, der skriver, at højere afgifter er skyld i faldende omsætning. 

 

Som altid kan man med den ene hånd på ryggen pille dine påstande fra hinanden på øjeblikke. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Ja, hvis man er blind og døv kan det naturligvis være ligemeget, om man har den ene hånd på ryggen - dette synes at være situationen i dit tilfælde.

Hvis du havde gidet se på dine egne grafer, ville du konstatere, at industrien, sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og jeg er enige:

Rygeforbud har bremset det store fald i rygningen, som har fundet sted i årtier.

Her de 15-årige:   Danmark   -  Norge

Artiklen, du lagde frem siger det endda i overskriften:  Faldet i unge rygere er standset

Nøjagtig som det fremgår i den artikel, der er linket til højere oppe: 

Danskerne pulser løs trods rygeloven

Du er virkelig dygtig til at "pille påstande fra hinanden" - det må man sige. Måske skulle du tage den anden hånd ud af øjet?


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hvor er Klaus K dog banal i sine retoriske forsøg på at manipiulere.

 

F.eks. dette tekstafsnit.

Hvis du havde gidet se på dine egne grafer, ville du konstatere, at industrien, sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og jeg er enige:

Rygeforbud har bremset det store fald i rygningen, som har fundet sted i årtier.

Nej, hverken tobaksindustien eller Kræftens Bekæmpelse er enige med dig.

 

Derimod har jeg tidligere vist, at tobaksindustrien har modarbejdet rygelove og i denne tråd viser jeg, at de skriver at højere afgifter er årsagen til tilbagegang i omsætningen.

 

Tobaksforbruget er også faldet i Danmark siden 2008 som vist tidligere.

 

Jeg har i denne tråd vist, at andelen af 15 årige der ryger er faldet markant i lande som UK og Norge der i modsætning til Danmark har en høj afgift.

 

Norge har nu en lavere andel der ryger blandt de 15 årige end Danmark, mens de for 10 år havde markant flere.

 

I modætning til Danmark har de dog øget afgifterne langt mere og senest har de også forbudt markedsføring af cigaretter i butikkerne, mens man i Danmark nærmet får den stoppet ned i halsen, når man står ved en kassebetjening i et supermarked.

 

Norge har heller ikke undtagelser som 40 m2 reglen. Dog skal man notere.at selv Tyskland med en lov med undtagelser, også har en markant lavere andel 15 årige der ryger i forhold til for ti år siden.

 

Strukturelle tiltag med røgfrihed der ikke vedrører uddannelsesinstitutioner, har dog næppe indvirkning på ungerygning på det korte sigt.

 

Når de i Norge nærmer sig 5 % der ryger dagligt er det endvidere sværere at komme længere ned, da der fortsat vil være restgrupper der er i risikozonen. Det er unge der er ressourcesvage, kommer fra brudte familier m.m.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Blablabla ... du snakker udenom!

For grafen, du selv har lagt viser, at du tager fejl. Kom ud af drømmeland. Faktum er:

Rygeforbud bremser den faldende trend i rygeudbredelsen. Rygeforbud virker simpelthen modsat hensigten på de unge.

Og hvis du ser på demografien, kan du se, at procenttallene i grafen faktisk dækker over, at der kommer flere unge rygere i konkrete tal.

Det er jo også nødvendigt, hvis de skal kunne erstatte de gamle rygere, der stopper, som jo tilhører en større generation.

11% 15-årige rygere i 2007 udgør ikke nær så mange rygere i konkrete tal som 11% i 2010. Det skyldes, at dem der var 15 år i 2010 tilhører den største generation i perioden - dem der er født i 1995.

Derfor er det ikke så underligt, at tobaksindustrien siger, at totalsalget ligger stabilt.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hvorfor lyver du - Klaus K ?

Hvis du havde gidet se på dine egne grafer, ville du konstatere, at industrien, sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og jeg er enige:
Rygeforbud har bremset det store fald i rygningen, som har fundet sted i årtier.

Andelen af 15 årige der ryger, falder ganske enkelt.

 

Det ser man i Norge, der har en høj afgift. Det ser man i UK der også har en høj afgift.

 

Derimod har Danmark indtil for få år siden haft en uændret afgift siden starten af 00'erne i en periode, hvor der endda kom discountcigaretter.

 

Men nu ser man så også, at tobaksforbruget falder fortsat.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Hvorfor skriver du dog, at jeg lyver, når alle kan konstatere, at grafen viser jeg har ret: Rygeforbud bremser faldet i rygning.

Sidder hånden stadig i øjet? Så tag den ud - og se, hvad der står i dit sidste link fra Danmarks Statistik:

Årets offentliggørelse indeholder ikke tal for grænsehandlen, og derved heller ikke det beregnede forbrug af alkohol og tobak.

Det læste du måske ikke, før du lagde linket? Sidder hånden stadig i øjet?


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Det er din hypotese at faldet i andel af unge dagligeygere skyldes rygeforbud. Men det har du da intet belæg for at sige. Der er jo ingen der siger der nødvendigvis er en lineær sammenhæng i faldet i antal unge rygere.
Nogen gange er du lidt for hurtig til at drage dine konklusioner, da du krampagtigt altid forsøger at få alt til at være relativt til rygeforbudet. Men sådan hænger tingene jo ikke nødvendigvis samme.
Der er jo også sket en voldsom stigning i antal nummerpladetyverier siden indførelsen af rygeloven. Burde du ikke undersøge hvordan det hænger sammen? ;-)

Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Tallene viser, som jeg tidligere har vist, at der er rekord få unge på 15 år der ryger i UK i 2010. 

 

Forbruget af tobak er faldet i UK siden 2007, Det er enda det ikke afgiftsbelagte forbrug der er faldet mest.

 

Efter der blev indført en rygelov uden undtagelser i UK er antallet af trafikdrab med spriritus faldet. 

 

I Danmark er forbruget af tobak faldet. Det viser linket. Som nævnt i den tidligere tråd, så opgør DST det samlede forbrug når de får tallene for grænsehandlen fra SKAT. Det sker nogle måneder senere.

 

Disse tal viste sidst, at grænsehandlen var faldet de senere år. Som DARY selv konstatere, er der ikke meget at tjene på en pakke cigaretter. 2 kroner er de billigere i Tyskland. De svenske priser er som de danske. 

 

Jeg har bragt linket og Klaus K er udemærket klar over det. Alligevel fortsætter han med at lyve,

 

Klaus K har tidligere hævdet, at rygeloven i Danmark havde "kickstartet" en ny rygegeneration af 15 årige.

 

Jeg viste efterfølgende, at dette ikke var korrekt med tal tal fra diverse lande i Europa. 

 

Det blev han naturligvis sur over og som vanlig benægtede han tallene. Det gør han hver gang de ikke passer ind i hans verdenssyn.

 

Klaus Ks påstand om færre 15 årige der ryger er usand


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Du er i drømmeland igen. Se nu fra dit eget link til det legale tobakssalg i England:

2002:  56.0
2003:  53.5
2004:  52.0
2005:  50.5
2006:  49.0
2007:  47.0

-------  Rygeforbud 1. juli 2007 ---------

2008:  46,5
2009:  46,5

Have I made my point clear? 

Rygeforbud bremser faldet i rygning!

Det samme fænomen gør sig gældende fsa. antallet af rygere. Faldet bremses af rygeforbud.

Det er ikke forkert at skrive, at
rygeforbud er statens garanti mod yderligere fald overfor tobaksindustrien.

Det er blot dig, der er så naiv, at du tager statens påstande for pålydende. Men sådan kan man ikke gøre. Når staten fremsætter en påstand, er det den modsatte påstand, der bliver sandheden.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Igen er Klaus K fanget i sine egne spin og modsigelser.

 

Det er ikke mere end et par 

indlæg siden, at han påstod, at forbruget i Danmark ikke var lig salget. Her gjorde jeg ham opmærksom på, at opgørelsen af grænsehandlen viste at denne var faldende og dermed ikke kunne modsvare det markante indenlandske fald.

 

Nu sætter han omvendt lighedstegn mellem forbruget i UK og salget i UK.

 

Klaus Ks debatform er en komedie.

 

Som tidligere nævnt og som han også kan se af tabellen, er forbruget af ikke afgiftsbelagt tobak i UK faldet kraftigt. Både før og efter 2007.

 

2000 - 25,2 mia.

2001 - 23,5 mia.

2002 - 20,0 mia.

2003 - 20,5 mia.

2004 - 20,0 mia.

2005 - 19,5 mia.

2006 - 18,5 mia.

 

2007 - 17,5 mia.

2008 - 15,0 mia.

2009 - 12,0 mia.

 

Altså falder det samlede forbrug i UK også efter de fik røgfrihed. På samme måde som før. Det kan man også se i den sidste søjle hvor begge tal er talt sammen. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Nej, min kære - de tal du har lagt frem er esitmater af det ulovlige salg, som ingen dybest set kender.

De tal jeg lagde frem, er det faktiske, målbare salg.

Hvis du vil gætte på, hvad du tror det samlede forbrug har været, skal du iøvrigt medtage håndrullet tobak, som et steget kraftigt de senere år - specielt efter rygeloven i 2007.

Under alle omstændigheder er det store årelange fald i antallet af daglig rygere stoppet, da den engelske rygelov blev indført  - ligesom det er sket i stort set alle andre lande:

2003:  26
2004:  25
2005:  24
2006:  22
2007:  21

-------  Rygeforbud 1. juli 2007 ------

2008:  21
2009:  21

2010:  20

Igen: Rygeforbud bremser faldet i rygning! 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Ja, man kender salget af tobak, og det er faldet år for år. 

 

Det ser man i UK som jeg dokumenterede og det ser man i Danmark hvor tobaksforbruget fortsat falder.

 

Det kan Klaus K ikke på nogen måde modbevise.

 

Både det samlede og forbruget per person over 14 år falder i Danmark.

 

Faldet er endda kraftigt.

 

2006- 1836

2007 -1768

2008- 1727

2009 -1715

2010 -1662'

2011 -1486

 

Et fald på over 19 % og så er der endda ikke medregnet det fald i grænsehandlen der er endnu større! 

 

Her er der tale om en halvering. Den grænsehandel som Klaus K forsæger at tale op som den store ubekendte i Danmark er ganske enkelt ubetydelig.

 

Som det også viser sig af tallene, så er der færre og færre 15 årige der ryger. Det gælder i UK og det gælder i Norge der begge har fået rygelove uden de former for undtagelser som findes i Danmark. 

 

Begge lande tilmed med højere afgifter end Danmark. 

 

Samme tendens kan man se i Canada og Australien der er langt foran Danmark i rygepolitik og har flere år med røgfrihed. 

 

Men det som Klaus K forsøger, er det sædvanlige bedrag. 

 

Når rygeandelen er faldet så meget de tidligere år, bliver faldet naturligvis ikke så markant som tidligere, da de restgrupper der er tilbage primært er ressourcesvage og lavere uddannede, der har sværere ved at stoppe.

 

Det har intet med rygeforbud eller afgifter at gøre. Det ses også ved, at tobaksindustrien henfører faldende omsætning til højere afgifter og i den modstand og lobbyarbejde de tidligere agerede med, da spørgmålet om røgfrihed blev et politisk emne i USA. 

 

Således er der stadig omkring 13 % daglig rygere i Canada (18 % i Danmark) og 3 % der ryger en gang imellem (6 %) i Danmark.

 

Færre rygere i Canada

 

Det er også de andele Danmark vil nå i løbet af nogle år. Allerede er der kommuner med en andel der nærmer sig 10 % dagligrygere. 

 

Det er her, man til fester og sammenkomster ikke oplever folk der ryger eller højest en eller to der lige går udenfor for at ryge. 

 

Så kan Klaus K producere alle de teorier han vil. 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du skal jo tænke på den grænsehandel som foregår fra alle de polske biler som holder langs de danske landeveje hele vejen op fra den tyske grænse.

 

Og alle de polaker som tager smøger med om, når de er hjemme. Du ved, alle de polaker som sætter hele deres løn i smøger til danske købere, når de er hjemme og alle de danskere som forud betaler polakkerne, når de tager hjem på ferie, i håbet om at de får billige smøger, hvis polakkerne kommer tilbage :-)

 

Hvor mange benytter sig lige af det og hvor mange har set bare en polsk bil sælge smøger nær den dansk/tyske grænse ?

 

KK lever i en fantasiverden.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Eller de lange køer til færgerne til Polen. 

 

Hvor var det nu Frank ville arrangere en bustur til ? 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Var det ikke noget med at de ville tage til Tyskland og spare 2,- pr. pakke i en udlejningsbus ? Men hvor mange udlejningsbusser må man ryge i i dag ?

 

Rygerne er ike de hurtigste dyr i skoven :-)

 

Men det kan da godt ske at de vil til Polen og købe ind. Der ved man bare ikke hvad der er i tobakken. men det er rygerne vel også ligeglade med.

 

Jeg ville aldrig købe kopi-medicin over nettet eller i en baggård. men rygerne er åbenbart ligeglad, bare der er nikotin i komposten.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Vi må vente på oraklet Klaus K og hans forklaring på, hvorfor Frank ikke vil køre til Polen.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Du kommer til at vente længe ... spørg dog Frank selv.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Han stikker jo også af lige som du gør, når der kommer spørgsmål som han ikke kan li'.

 

Han har dog en fordel, han er ikke så barnlig at han sender støjsendere ind i stedet.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Det viser jo, at påstanden om den store grænsehandel med Polen med smøger er en skrøne. Selv Frank tager ikke den vej.

 

Årsag. Det er for dyrt og besparelsen for ringe.

 

Har Klaus K "comments" til Thomas Helmig, der mener,. at rygeforbud i det offentlige rum, herunder på matrikler for uddannelsesinstitutioner er "cool"?

 

Han ryger heller ikke selv derhjemme, da han mener børnene ikke skal udsættes for røgen.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Så kan Klaus K producere alle de teorier han vil.

Hvor er det dog typisk. Så snart du præsenteres for informationer du ikke kan lide, så pladrer du løs i lange indlæg om ingenting & Thomas Helmig og indkøbsture til Polen.

Det er absurd at se dine krumspring for at få det til at se ud som om, du har ret. Det er nemlig det eneste du kan:

At få det til at se ud som om.

Kendsgerningerne imidlertid - the facts - dem kan du ikke forholde dig til. De er ellers stinkende klare:

1. Rygeforbud bremser faldet i antal rygere - som vist her

2. Rygeforbud bremser faldet i tobakssalget - som vist her

Du er owned, Afskaf - og du ved det. Mærk nu, hvordan det føles - og væn dig til det. For der kommer mere ...


Skrevet af hr hansen 1605 dage siden - Direkte link

Det er så let at påstå at andre gør det og så tro, at andre ikke tror at man selv gør det.Men det gør du i stor stil.

 

Og du svare heller aldrig når vi spørg om noget men jeg er jo sat på skjulbruger, så måske derfor at du ikke svare. Så nu har jeg oprettet min egen Facesbook så vi kan fortælle sandheden der inde.

 

https://www.facebook.com/hr.hansen.56


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du bliver ved.

 

Hvad er det du prøver at opnå ?

 

At rygerne bliver mere til grin end de er i forvejen ?

 

Alle kan se at det ikke er min side.

 

Men bliv du bare ved - det er rygerne som bliver til grin.

Du beviser meget godt hvad rygerne vil gøre - hvis de fik magten. Så jeg tror ikke du har noget at lade andre høre :-)

 

Rygerne er sku ikke de hurtigste dyr i skoven.

 

http://www.180grader.dk/Politik/klarlund-amp-forbudslobbyen-tog-fejl-igen-get-cigaretafgift-daemper-ikke-rygning#c424968


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Sandhedrne her www.facebook.com/hr.hansen.56

uden løjne


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Man må godt nok have et usselt og indholdsløst liv og dertil være uden humor, når man opretter disse falske profiler.

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Han har indhold.

 

Nikotinen er hans ven.

 

Og den taler vi ikke pænt om, derfor vil han bruge meget fritid på at lave disse sider, som i bund og grund kun gør rygerne til endnu større stakler end de i forvejen er.

 

Rygerne er ikke de hurtigste dyr i skoven.

Hvilket den ryger, som har lavet de sider, er et meget godt bevis på.

 

Håber at KK er stolt af ham :-)


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Men det var ikke længe Klaus K/PB holdt med at sætte dig på ignore. Det er vist kun smøgen og nikotionen der slår dig i afhængighed. Haha.


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Ja under dække af anonymitet/aliaser, kan man jo slippe afsted med næsten alt.

 

Det ved både Afskaftopskattennu og Hr Hansen jo allerede alt om.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du har stadigt ikke en skid at lade andre høre :-)

 

Du gør dig selv og rygerne til grin så mange gange at det er ja, jeg mangler ord:

 

"Og tænk så på, at når du stemmer en artikel ned med din ene stemme, så stemmer jeg den op med tre. Sjovt ik' ;-)"


http://www.180grader.dk/Politik/klarlund-amp-forbudslobbyen-tog-fejl-igen-get-cigaretafgift-daemper-ikke-rygning#c425018

 

Hvor må rygerne være stolt af dig.

 

Når det går op for dig hvor meget du har dummet dig, så får jeg vel også skyld for at havde skrevet din profil :-)

 

Man kan kun grine af dig


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

"Og tænk så på, at når du stemmer en artikel ned med din ene stemme, så stemmer jeg den op med tre. Sjovt ik' ;-)"

 

Synes Hr Hansen slet ikke at det faktum er sjovt eller hvad? Hvorfor mon Hr Hansen bli'r ved med at citére lige nøjagtig den udtalelse?

 

Og Hr Hansen bemærk lige, at uanset hvor meget jeg end måtte komme til at dumme mig her på 180grader, så når jeg på det punkt, aldrig Hr Hansen til sokkeholderne. Det gør ingen her!

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

"Hvorfor mon Hr Hansen bli'r ved med at citére lige nøjagtig den udtalelse?"

 

Nu skrev du det for 2 dage siden, og det er første gang at jeg skriver det, så hvordan kan du få det til at blive til "bli'r ved" ? :-)

 

Det mest komiske i den udtalelse er vel mere at du sige at andre gemmer sig bag anonyme alias, men jeg vil da gerne tro at du er døbt PainterBrain og også de to andre alias du går under.

 

Så du beviser jo netop at du gør det som rygerne beskylder andre for - at havde flere proflier

 

Jeg ved godt at du ikke forstår det jeg skriver. Det har nioktinen vel allerede dopet dig så meget at du ikke kan se igennnem.

 

Var der ikke noget med at du begyndte at ryge for ca. ½ år siden - i trods ?

 

Du er nok det bedste bevis på at rygerne ikke er de hurtigste dyr i skoven. Rygerne må være stolt af dig


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Jeg tror Hr Hansen har misforstået noget.

og også de to andre alias du går under.

Jeg har udelukkende denne ene profil. Det er det eneste alias jeg benytter overhovedet.

 

Mon Hr Hansen kan sige det samme? 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

 

"Og tænk så på, at når du stemmer en artikel ned med din ene stemme, så stemmer jeg den op med tre. Sjovt ik' ;-)"

 


http://www.180grader.dk/Politik/klarlund-amp-forbudslobbyen-tog-fejl-igen-get-cigaretafgift-daemper-ikke-rygning#c425018

 

Hvordan kan du så stemme den op med 3 ?

 

Vrøvler du ikke lige lovligt meget - eller siger du ting du ikke kan stå inde for ?

 

Eller siger du ting som du godt bagefter kan se ikke lige var det smarteste ?

 

Jeg har kun en profil.

Men du har åbenbart flere.

 

Ellers må du jo komme med en forklaring på hvordan det skal kunne forståes.

 

Men det er vel det samme som at du siger at jeg "bliver ved" og jeg kun har skrevet det en gang.

 

Hvad mener du ?


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link


så hvordan kan du få det til at blive til "
bli'r ved" ?

Det var da blot en forudsigelse Hr Hansen.

 

Hvordan kan du så stemme den op med 3 ?

Enten op eller ned Hr Hansen. Det kan jeg ved at trykke på pilene op/ned.

 

Eller siger du ting som du godt bagefter kan se ikke lige var det smarteste ?

Nej, aldrig - Hr Hansen. Modsat Hr Hansen, så har jeg for vane at tænke før jeg skriver.

 

du siger at jeg "bliver ved" og jeg kun har skrevet det en gang.

Har du det Hr Hansen? Det er jo løgn!


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

En forudsigelse. Ja, det akn du vel godt kalde det, da du udmærket godt ved at det er noget som du aldrig skulle havde sagt, da de i den grad beviser at du har flere profiler.

 

Pil op = 1

Pil ned = 2

(mente du ikke det du sagde ?

 

Pil ??? øhhh = 3

 

Du har 3 profile, en op og en ned ?

Hvad med s´den sidste profil ?

 

Hvis du tænker FØR du skriver, så var du ALDRIG kommet med den kommentar.

Du gør dig selv og rygerne så meget til grin med den kommentar.

Jeg forstår bedre hvorfor profilen Klaus K ikke ønsker en debat med mig :-) For satan I dummer Jer gang på gang.

 

Altså har du aldrig sagt "bliver ved" ? Første gang jeg skrev det :-)

 

http://www.180grader.dk/Politik/klarlund-amp-forbudslobbyen-tog-fejl-igen-get-cigaretafgift-daemper-ikke-rygning#c425955

 

Iøvrigt så er det påfaldende at det som din Hr(space)Hansen skrev : Altså uploadet det som Pete skrev, har samme tidskode som:

http://www.180grader.dk/Politik/klarlund-amp-forbudslobbyen-tog-fejl-igen-get-cigaretafgift-daemper-ikke-rygning#c425952

 

Kl. 4 om natten.

Nå nej, det er jo bare et tilfælde :-)

 

For satan du gør rygerne en stor tjeneste:-)

Du beviser i den grad at de ikke er de hurtigste dyr i skoven og måske også derfor at de langsomt uddør :-)

Sådan er et demokrati.

Nå, nej, det kender rygerne ikke til, de ønsker jo rygediktatur :-)

 

Rygerne skulle måske havde et indslag i Århus festuge, så var der da noget at grine af for skatteborgernes penge

 

PS.

Har du fået flere venner efter den Facebookside om Hr Hansen eller er der kommet flere der griner af din barnlige opførsel ? Men bare rolig, der kunne måske godt snart komme en ny, som din gode ven KK ville blive stolt af :-) Så må vi jo se om han kan klare rygernes egen medicin eller om han vil gå fuldstendig amok. Men lad os se til den tid, om rygerne kan undgå at blive tøsesure :-)


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Det var sjovt at se hvor hurtigt PB fralagde sig vanen med at bruge engelske ord i sine indlæg, på samme måde som KK. Eller var det måske bare en svipser fra KKs side, jeg mener PBs side. ;-)

Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hehe.

 

Men Klaus K/PB skrev også at Hr. Hansen var sat på "ignore".

 

Underligt nok, så jager PB alligevel Hr. Hansen, mens Klaus K så holder fri, men ellers er på samme tid - jeg har også set de to brugerprofiler på 180 Grader sent om natten. Samtidigt endda :-)


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Ja nu har i sandelig fået lidt at brygge på. Er det ikke pragtfuldt ;)


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Der er ikke noget at sige til, at økonomien står bomstille, når man indfører love, der giver klovner som jer en forret i det såkaldt "offentlige rum".

Hvorfor går Afskaf & cisco ikke ud og producerer noget økonomisk vækst? Producerer noget, som andre mennesker vil have glæde af og gerne vil købe?

Man ville have større held med at bede to æsler om at danse ballet ...


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Nu kender jeg ikke noget til hvad afskaf laver, men personligt har jeg i mange år været en del af en virksomhed i kraftig vækst, som producerer ting folk gerne vil købe og som har skabt mange nye arbejdspladser.

I den samme periode har jeg ikke oplevet dig gøre andet end at brokke dig over at du nu bliver nødtil at vise hensyn til andre mennesker. Det er hverken særligt positivt eller produktivt.

Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Hvad er dog det for noget vås at skrive? Jeg tager netop hensyn til andre mennesker - og tager samtidig hensyn til mig selv:

Det gør jeg ved at gå uden om folk, jeg ikke bryder mig om. Ud fra det simple princip, at hvis jeg ikke kan lide dem, så bryder de sig nok heller ikke om mig.

Men i modsætning til jer anti-rygere, så respekterer jeg deres ret til at være her, selv om jeg ikke kan lide dem.

Det ville klæde jer at have samme holdning til de rygere, som I hader så inderligt - i stedet for hyklerisk at skrige op & råbe om hjælp til "beskyttelse" fra moder Stat, hvergang der lander en fugleklat på jeres hånd eller I kan lugte røg i jeres omgivelser.


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Jeg hader ikke rygere. Men jeg bryder mig ikke om folk, der som dig, lyver og manipulerer, uanset om de ryger eller ej.

Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Du hader måske ikke rygere, men du hader rygning - dette er årsagen til, at du skriver på 180G.

Og nej, jeg lyver og manipulerer ikke, og det ved du. Til gengæld bryder jeg mig ikke om hykleri & selvretfærdighed. Det skulle du vænne dig af med.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Igen giver KK rygeforbudet skylden for den globale økonomiske krise.

 

Desuden er der nogle rygere som har sat dig i den bås, sammen med alle de andre klovne. Og det passer jo godt tl dig.

 

Der er stadigt ingen der har forbudt dig at ryge - Du skal bare vise hensyn - er det så svært for dig ?


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Klaus K vil gerne tilbage til de gode gamle dage hvor feks den amerikanske kongres vedtog at sende 600 millioner cigaretter til ofre for oversvømmelser i Indien. Det var tider, da tobaksindustrien havde fuld kontrol med politikerne.

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Er det ikke lidt i stil med det som alle andre pushere også gør ?

 

"Se du skal lige prøve denne nye Speed" Dagen efter kan han så prøve noget andet - det er jo en gave.

 

Når han så er afhængig, så er det at betale ved kasse 1

 

Tja, der er mange måder at være "velgørende" på


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Rygere vil jo gerne give indtryk af at mennesket altid har røget, ihvertfald i mange århundreder. Men som så meget andet de siger, er det en sandhed med modifikationer.
Da man begyndte storproduktion af cigaretter kom man op og producere godt 700 millioner cigaretter årligt. I 2009 talte tobaksindustrien om at øge produktionen med 30 milliarder stk, så produktionen kommer i nærheden af 300 milliarder stk.
Før storproduktionen kom igang, der røg man som selvrul ryger måske 40 stk om året, idag er det ikke ualmindeligt at rygere ryger 40 om dagen.
Så der er jo ikke noget at sige til at det store flertal af ikke rygere har oplevet stigende problemer med passiv rygning gennem tiden, som er kulmineret med de rygeforbud vi nu ser rundt omkring.

Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Vås. Rygning i Danmark er faldet jævnt siden 80'erne. Den stigende irritatation over passiv rygning (og alle mulige andre ting) skyldes opvæksten af den forkælede curlingbørn-generation.

Man kan også kalde den angst-generationen, for mange af dens repræsentanter er bange for alting - lige fra tobaksrøg og klimaforandringer til tømmermænd & cykling uden hjelm.

Og nu, hvor det er deres tur til at tage over efter den tidligere generation og lave økonomisk vækst, så kan de ikke ... for uh nej, så får de beskidte fingre - eller også er der en flue, der lander på deres hånd - eller én der "ryger dem op i hovedet" ...

Mor, mor! råber de så. Vi må have et forbud til at "beskytte" os mod "de andre". I sandhed en patetisk forsamling.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

En generation som skabte vækst ?

 

Fjerner I så også Jeres affald ?

 

Det er altid læt at skabe vækst, når man lader affaldet ligge til den næste generation, så det er dem der skal rydde op.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Cisco bringer igen - helt umotiveret - "tobaksindustrien" ind i billedet.

Skylder Cisco ikke snart 180graders læsere en forklaring på dette:

1. Hvorfor skriver Cisco udelukkende indlæg med relation til rygning?

2. Hvorfor forsøger Cisco altid at liste noget negativt ind om tobaksindustrien? Også når debatten handler om andre emner?

Hvor interessant er det konstant at fremsætte nedsættende bemærkninger om en industri, der ikke må reklamere & ikke må udtale sig om virkningerne af deres produkt i medierne?

En industri, der dybest set ikke foretager sig andet end at stille deres lovlige produkt på markedet til dækning af efterspørgslen - og herefter videresende 88% af deres indtægter til staten i form af afgifter?

Hvad er det, der er så interessant ved denne industri i forhold til andre industrier?

Altså andet end at Cisco hader lugten af tobaksrøg?

Denne heftige interesse for en industri, der producerer et produkt, man aldrig selv ville forbruge er påfaldende.

Det stikker noget under. Hvad er det, du skjuler for os, Cisco?


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Hvornår fortæller du brugerne på 180grader om hvorvidt dit personlige investeringsfirma har økonomiske interesser i tobaksindustrien, siden du anvender enhver given lejlighed til at forsvare dem og glorificere deres produkter?

Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

og herefter videresende 88% af deres indtægter til staten i form af afgifter?

Kom med et regnskab, der viser at tobaksselskaber betaler 88 % af deres indtægter til staten. Moms og afgifter betales ikke af tobaksfirmaerne, men af rygerne.

 

Klaus K har selv tidligere beklaget sig over, at rygere er "overbeskattet", men det er jo ikke første gang, at han er kreativ med lommeregneren.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Forældres rygevaner har nul effekt på deres børn. Men de deler naturligvis gener: De kan blive interesserede i de samme ting pga generne. Herunder også at stikke cigaretter i munden.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig har det det. Oplever de rygning som naturligt, er der større risiko for at de starter. Det er en almen sociologisk påvirkning. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Nix. Dette er modbevist i adoptionsstudier. Forældre har ingen effekt på børns adfærd, fra de når puberteten.


Skrevet af Froggy 1605 dage siden - Direkte link

Af almen interesse vil jeg meget gerne læse mere om adoptionsstudierne om rygevaner - Hvor kan jeg finde det?


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Du kan starte med at se en stump af dette interessante TV-program.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Sjovt. Tidligere har klaus K påstået, at rygere ikke er afhængige, men nu skulle det åbenbart være gener der er afgørende for, at nogen ryger. 

 

Hvor mange "adoptionsstudier" er der i øvrigt foretaget og hvor stor andel af risikoen for rygestart vægter opdrag henholdsvis gener? 

 

Her skan man notere, at adoptivforældre typisk er bedre uddannede og mere velstående, så deres rygerandel er mindre end hos rygere.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Generne bestemmer om børn kan blive rygere. Forældres (og læreres)  adfærd har derimod ingen effekt på børns adfærd og personlighedsdannelse fra pubertetens start.

Hele ideen om at forældre, lærer, pædagoger & staten fungerer som rollemodeller for teenagere hviler på ikke-eksisterende evidens. De influeres udelukkende af deres peers - deres jævnaldrende.

Derfor har statslige sundhedskampagner ikke den ønskede effekt på teenagere. De følger trendsætterne i deres aldersgruppe - og hvis de finder kampagnerne latterlige, hvilket mange gør, så kan sundhedskampagner få den modsatte effekt af den tilsigtede.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Du svarede ikke på hvilke studier der er gennemført, og i hvor høj grad gener er afgørende i forhold til risikoen for at unge begynder at ryge i forhold til at deres forældre ryger.

 

Som jeg også skrev, så afhænger risikoen for rygestart, af om deres forældre ryger herunder om de får dårlig påvirkning fra miljøet - i.e. gruppepres m.m.

 

Her har forældrerne endvidere en mulighed for påvirkning, ved at vælge det rette miljø, hvor der er få rygere. Derfor er det også vigtigt med den nye rygelov, for at bryde de rygekulturer der opstår på visse uddannelsesinstitioner. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Åh, hvor er det radikale venstre dog et hæsligt parti. "Det rette miljø" ... Lærer I politiske tossser snart at forstå, at der ikke findes noget "rigtigt miljø"? Folk har forskellige præferencer. De ønsker forskellige miljøer!

Anerkender man ikke dette, går man ikke ind for demokrati, men for diktatur. Man forstår, hvorfor det radikale venstre igen og igen er blevet fascinerede af fascismen.

My God, you are ugly!


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Så nu er jeg ikke nazist, men medlem af de radikale. Du er sjov.

 

Hvornår offentliggør du dine kapitalinteresser i tobaksaktier?

 

Hvad bliver det af med dine "studier" om adoptivbørn og risiko for rygestart eller spiser du læserne af med et norsk indslag på You Tube? I indslaget, siger de jo netop også, at risikoen for rygestart, afhænger af hvilke andre unge der omgås.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

De radikale og nazisterne ligger undertiden foruroligende tæt på hinanden, viser historien.

Alt det du skriver på 180grader scorer topkarakter på den ideologiske hitliste begge steder.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Er det ikke dig, der ikke vil være personlig og bliver pirlig, når der spørges til dine kapitalinteresser i tobaksindustrien?

 

Hvorfor kommer du ikke med henvisning til adoptionsstudierne du taler om - eller har du igen talt over dig som du plejer, når du bliver ophidset og ikke kan styre dig? Nu er det snart et halvt døgn siden jeg udbad mig kilder, hvilket bestyrker min mistanke om, at du hverken har læst eller forstået de angivelige studier. 

 

Vil du også kalde Camilla Hersom for at være nazist, hvis du næste gang rygeloven bliver revideret bliver inviteret af DR/TV2 eller er det kun noget du gør på nettet, hvor du bedre kan gemme dig?


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Mine "kapitalinteresser i tobaksindustrien" ... gudfader bevares hvor tyndt. Find en bedre stråmand.

Du er radikal, no doubt about it. Jeg har vist dig dit partis tidligere fascination af fascismen, dengang de radikale under krigen ønskede at indlemme Danmark i nazi-Tyskland.

Jeg har også vist, hvor tæt jeres "sunde" ideer er på nazismen idag. Tanken om, at der kun findes én "rigtig" måde at leve på, som staten skal definere  = nazisme. Deres sundhedspolitik i 1940 er den samme som den danske regerings idag. Du kommer ikke udenom dette.

Bemærk - det betyder ikke, at du eller Camilla Hersom er nazister. Men jeres holdninger til Volksgesundheit ligger saftsuseme tæt på ...

Vedr. adoptionsstudier: Du har fået link her.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Det er da tydeligt, at du kun er interesseret i to forhold. Din afhængighed og muligheden for at pleje din afhængighed, samt din hetz mod medicinalindustrien, som du mener tager kunder fra tobaksindustrien. 

 

Det er da påfaldende, at du har interesser i tobaksaktier, siden du konstant fører en kampagne med de præmisser.

 

Jeg bad om henvisning til de omtalte studier, og ikke et indslag på You Tube, men da du ikke kunne levere det, viser det sig igen at du har talt mod bedrevidende - "Hr. Røgresearcher".

 

Din samkædning med nazismen må du gerne fortsætte med og gerne dyrke mere. Jo mere skør du fremtræder, jo færre tilhængere får du. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Ja, du synes jeg er skør. Naturligvis. Jeg er ikke som dig. Jeg er ikke politiker. Jeg ønsker ingen tilhængere. Jeg ønsker ikke at ændre andre folks liv. Jeg har respekt for deres valg.

Shocking, hvad? Der må være noget galt med mig - jeg er nok "betalt" af nogen, ikke?

Nej, min søde pige. Penge interesserer mig ikke. Jeg er kun interesseret i friheden og sandheden. Men disse ting hader magtliderlige folk jo. Dem som lever af at lyve, og som vil fratage folk deres frihed med magt.

Disgusting.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Det er så let at påstå at andre gør det og så tro, at andre ikke tror at man selv gør det.Men det gør du i stor stil.

 

Hvorfor svare du ikke på vores spørsmål er det fordi jeg er på skjulbruger igen så du kan sige du ikke læser det som at eg skriver måske.

 

Så nu har vi lavet vores egen fasesbookside så kan vi selv skrive sandheden derinde.

 

www.facebook.com/hr.hansen.56


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Nu skal du høre. 

 

Du bør ikke holde fast i dine tobaksaktier af veneration og kæmpe mod dig selv. 

 

Hvis virkelig tobaksaktierne er så pressede og medicinalindustrien så profitable som du påstår, kan du med med rette sælge dine tobaksaktier og købe medicinalaktierne.

 

Måske vil det endda løse nogle af dine psykiske brister og paranoia. 

 

Din skinger retorik er klart udtryk for din stigende isolation og manglende opbakning. Selv din DGN har du opgivet p.g.a. manglende trafik. 

 

Hvorfor tror du ingen noterede, at det forleden var fem år siden, at loven om røgfrie lokaler trådte i kraft?

 

Fordi borgerne elsker at være fri for din og andre afhængige rygers røg og ingen gider høre på dig og DARY. 

 

Derfor var der intet i medierne. Derfor bliver den næste revisionen hvor de sidste undtagelser forsvinder også kun en parantes med små protester. 

 

Det er det der nager dig og gør dig bitter.

 

Fordi de tilbageværende rygere ikke gider din kamp, men tager hensyn. 

 

Med hensyn til den manglende kildehenvisning, vil jeg igen henvise til, at det er typisk Klaus K. 

 

Ringe metode, overflade og en useriøs debatstil - Hr. "Røgresearcher"


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Endnu et ynkeligt forsøg på spin. Hvor er politiske mennesker dog egentlig kedsommelige ...


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Jeg mener da at du er udannet journalist og musiker.

 

Er du går ind i politik KK ?


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Man skulle også tro han kendte til og respekterede ophavsretsloven.
Klaus seneste brud på andres ophavsret er en digital kopi af en artikel fra 24timer, som han har lagt op på den gule negl.
Man forstår ikke at en person hvis levebrød afhænger af at andre respekterer ophavsretsloven, har så svært ved selv at respektere den. Og dette er jo ikke første gang det sker.
Da Klaus jo har for vane at beskylde folk der citerer hans indlæg med ophavsretskrænkelser for selv at gøre samme, så vil jeg blot henvise til Klaus facebook blog.

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

KK er tidliger blevet dømt for at planke en avis.

 

Så ikke engang journalistforbundet kan li' hans metoder.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Har du en henvisning? 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Og så endda med egen vinding for øje! 

 

Godt fundet Hr. Hansen. Husk at tage en PDF kopi hos dig. 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Det sjoves er, at KK ønsker at alle skal overholde loven, altså når det er til hans fordel.

 

Han mener også at det er ham som har forstand på hvad loven siger, men selv overtræder han love og regler og for det at vide og bliver også dømt for ikke at forstå dem.

 

Vi kan jo bare se med hans tilmeldning til nyhedsbreve og efterfølgende udsending af 3. parts e-mail-adr.

 

Jo han forstår virkelig en lovtekst :-) Og også at overholde den :-)


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

ja Afskaf jeg ligger den op på min nye Fasesbook men måske kan jeg det ikke lige nu med pdf på https://www.facebook.com/hr.hansen.56


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Godt fundet cisco. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Man forbløffes over hvilke små mennesker, I egentlig er.

Hvad mon det er, der får jer til at ignorere al debat om de artikler, der lægges frem - og igen samler jer om et komplet latterligt personangreb?

Skal jeg svare? Fordi I er nogle små selvretfærdige klovner, der ikke ejer skyggen af argumenter imod de facts, der lægges frem. Derfor.

I er pinlige - og så foregår alle jeres personangreb anonymt. Ja, naturligvis. Man skulle jo nødig selv risikere noget.

Gab-gab. I er en ussel flok. Tag jer dog sammen og debatter indholdet af artiklerne. Og skriv jeres sludder om ophavsret et andet sted.


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1605 dage siden - Direkte link
+1.000.000

Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Note. Der er ikke adgang til undersøgelse, så det eneste linket viser, er en tolkning fra Christian Bjønskov. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Hvad betyder det? Du ville jo kun læse overskriften alligevel ...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Normalt er der ingen grund til at læse dine henvisninger, da jeg af erfaring ved at de ikke er meget værd. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Du har ingen erfaring.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Jo, og det har mange flere end mig. Man kan bare begynde her.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

I øvrigt mener selv tobaksindustrien, at højere afgifter skader deres salg. 

 

Philip Morris:  Tax increases are expected to continue to have an adverse impact on sales of tobacco products by our tobacco subsidiaries, due to lower consumption levels... [10-Q Report, November 3, 2008]

 

Lorillard Tobacco: We believe that increases in excise and similar taxes have had an adverse impact on sales of cigarettes. In addition, we believe that future increases, the extent of which cannot be predicted, could result in further volume declines for the cigarette industry, including Lorillard Tobacco... [10-QReport, November 4, 2008]

 

 R.J. Reynolds:  Together with manufacturers’ price increases in recent years and substantial increases in state and federal taxes on tobacco products, these developments have had and will likely continue to have an adverse effect on the sale of tobacco products. [10-Q Report, October 24, 2008]

 

Link

 

Er Klaus K bekymret for værdien af sine aktier i tobaksfirmaerne?


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Kan du mon prøve at holde min person udenfor emnet? På forhånd tak.

Du citerer fra National Center for Tobacco-Free Kids, en frontgruppe for medicinalindustrien, der blev stiftet for $84 mill af The Robert Wood Johnson Foundation i 1996. Stiftelsen var et led i deres milliard kampagne: "The Assault on Smoking".

Se side fem her


Det er denne stenrige medicinalfond, artiklen handler om. Ejerne af Johnson & Johnson og af Nicorette-licensen. De opretholder, som du ser, den falske ide om højere cigaretafgifter, sådan at de kan holde en tilsvarende høj pris på Nicorette samtidig ...

Og så under dække af at ville hjælpe børn. Man kaster op over hykleriet fra den industri.


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Som talsmand for rygerforeningen, "Den Gule Negl", som du præsenteres som i medierne, så handler det i høj grad også om din person.

Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Kan du mon prøve at holde min person udenfor emnet? På forhånd tak.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Kommer det fra en der selv beskylder andre for enten, at være "ansat" af "Public Health" eller i medicinalindustrien. 

 

Alle kan vel huske, at den kære og hyggelige Tage Voss der slet ikke var så produktiv som dig, var aflønnet af Skandinavisk Tobakskompagnie. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Kan du mon prøve at holde min person udenfor emnet? På forhånd tak.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Du har da ellers ikke noget imod at beskylde andre for f.eks. at være nazister, så at spørge til dine økonomiske interesser i tobaksindustrien må i den sammenhæng være nærmest uskyldigt.

 

Men når man ser hvordan du reagerer emotionelt, bestyrker det blot mistanken om, at det ikke kun er din afhængighed der driver dig. 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Korrektion. Det var Phillips Morris der aflønnede Tage Voss. Skandinavisk støttede "Henry".

 

Skandinavisk Tobak overvejer at stoppe tilskud


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Holdt du da min person uden for da du skrev at jeg ikke vidste noget om økonomi, hvilket du siden slettede, da det viste sig det var dig selv der ikke rigtig havde styr på sagerne.

Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Det undrer mig da blot, at du igen promoverer synspunkter der skal gavne tobaksindustrien. har det en personlig forbindelse eller hvad? 

 

Det er da et rimeligt spørgsmål, på samme måde, som da andre debattører gjorde dig opmærksom på, at de "forskere" du henviste til, var aflønnet af tobaksindustrien. 

 

Om min henvisning, viser den hvad der står i regnskabsmeddelserne fra tre tobaksfirmaer.

 

Medmindre du kan bevise citaterne er falske, falder dit forsøg på kildekritik igen fra hinanden. 

 

Citaterne viser, at tobaksfirmaerne, giver højere afgifter skylden for deres tilbagegang i omsætningen.

 

Hvorfor er tobaksfirmaerne i øvrigt begyndt på at tilsætte sødestoffer til forskellige tobaksvarer? Vel ikke fordi der er nogle ældre rygere der pludselig foretrækker kunstig jordbærsmag i smøgen? 

 

Hvilken interesse har producenterne bag Nicorette i øvrigt? 

 

Du påstår jo, at rygere ikke er afhængige. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Hvilken interesse har producenterne bag Nicorette i øvrigt?

Spørger vores søde lille veninde lidt dumt nu? Eller glemte hun igen at læse artiklen:

Da nikotintyggegummi og -plastre blev godkendt i starten af 1990'erne, indledte Johnson-fonden en massiv milliard kampagne mod rygning: The Assault on Smoking i den hensigt at presse flere rygere til at stoppe og dermed at øge omsætningen af Nicorette & andre rygestop-produkter i datterselskaberne.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hvorfor skulle de dog det?

 

Rygerne er jo ifølge Klaus K ikke nikotinafhængige og så vil jeg bede ham om, at droppe det umodne bodegasnak.  


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

I øvrigt begyndte tobaksproducenterne, at pille en smøg ud af pakkerne på 20. Det var måske for at spare på indbakningen, så der kun kunne være 19 i en pakke? 


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Som Klaus, plejer at sige, follow the money. Og i det her tilfælde slutter sporet ikke overraskende hos tobaksproducenterne selv.

Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Lad os se, hvad Klaus Ks undskyldning for de 19 smøger er.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

De kom som ventet ikke, ligesom regnskabsoplysninger fra tobaksindustrien om afgifternes negative effekt på omsætningen gik imod hans tese. 


Skrevet af Frank Pedersen 1605 dage siden - Direkte link

 

Underligt nok investerer danske kommuner millioner i tobaksindustrien
– Så en hel dårlig forretning er det nok ikke.

LÆS:

http://www.dr.dk/Nyheder/Ligetil/Dagens_fokus/Indland/2012/07/05143847.htm

 


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
De firmaer kommunerne bla har investeret i har haft vækst på 60-80% de sidste 5 år, så på trods af at feks KK ynder at fremstille tobaksindustrien som en stakkels forfulgt industri, så klarer de sig forbløffende godt.

Skrevet af hans01 1605 dage siden - Direkte link

og øgede afgifter på sukker, fremmer ikke grænsehandlen.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Selv i Tyskland er der færre helt unge der ryger:

 

Demnach rauchten 2001 noch 28 Prozent der 12- bis 17-Jährigen. 2010 waren es noch 12,9 Prozent, im vergangenen Jahr weniger als 12 Prozent. Gleichzeitig verdoppelte sich in dieser Altersgruppe nahezu der Anteil derjenigen, die noch nie in ihrem Leben geraucht haben, von 40,5 auf 70,8 Prozent.

Jugendliche rauchen weniger


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

... siger de.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hvorfor skulle de svare anderledes i en anonym undersøgelse? Du har selv brugt tilsvarende undersøgelse, til en påstand for år tilbage om en teori fra din, om at rygeloven "kicstartede en ny rygegeneration", men som vanligt er der ingen logik eller konsistens i din indlæg. 

 

Helt på samme måde, som din afvisning af at rygerne er afhængige. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Hvorfor skulle de svare anderledes i en anonym undersøgelse?

Fordi sundhedsmyndigerne ønsker de svarer anderledes, naturligvis. Enhver tosse kan lave en spørgeundersøgelse og få præcis det udkomme af undersøgelsen, han ønsker.

Det har sundhedsstyrelsen endda selv demonstreret så tydeligt.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Men det modsiger du jo når disse undesøgelser taler for din sag. På trods at at vi gør dig opmærksom på det gang på gang.

 

Du æder alt rå, når det kommer fra tobaksindustrien.

 

Er det fordi at det taler din sag ?

For sandt, er det ikke.

 

Her er et forsøg fra Århus:

http://video-dyn.tv2.dk/index.php/id-38830812.html

 

Men det er vel heller ikke sandt - det er jo børn


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Fordi sundhedsmyndigerne ønsker de svarer anderledes, naturligvis.

Det er da ikke et logisk svar, men din holdning, fordi du ikke bryder dig om udviklingen. Der er færre der ryger og der ryges mindre. Derfor falder forbruget og salget.

 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Nej. Forbruget falder netop ikke.

Og i den pågældene ryge-undersøgelse, stod det tindrende klart, at sundhedsstyrelsen vildledte offentligheden helt bevidst. Derfor er mit svar logisk.

Styrelsen vidste på forhånd, at de havde frembragt et falsk resultat, og gik alligevel i medierne og propaganderede for det. Den var styg - og det kan de ikke rende fra.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Så kommer der et typisk Klaus K trick.

 

Når han er presset og ikke længere kan strække tråden da han mangler dokumentation, henviser han til en tidligere postering der allerede er debunket. Hensigten er at han på den måde vil trætte moddebatøren med hans cirkelhenvisninger. 

 

Det er bare for plat. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Denne smøre skal vist vendes mod dig selv, ikke sandt? Hvorfor svarer du ellers ikke på indlægget?

Hvad er det, du mener at have "debunket"? Jeg har ikke bemærket noget. Du bedes give mig et praj, hvis / når det sker ...


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Hvordan kom de til et højere antal rygere før rygeloven ?

 

Ved at spørge dem ?

 

Svarede de så rigtigt dengang ?

Eller ville de bare være lige så "seje" som de andre ?

 

Så igen KK, svarene kan godt bruges, når det er til fordel for dig. Men de kan på ingen måder bruges, når de taler dig imod. Sååå, måske du skulle prøve at tænke lidt over dine såkaldte valide kilder.


Skrevet af slettet bruger 4160 1605 dage siden - Direkte link

Adspurgt om du lyver, svarer flertal Nej.

Har du nogensinde stjålet?: Nej

Kunne du finde på at være voldelig?: Nej

Piller du næse når du kører bil?: Nej

 

Jeg fik en snak med min tandlæge forleden. På klinikken er de ved at indkøre et nyt registreringssystem, og de opdaterer data ved at spørge patienter, når de sidder der i stolen.

Et af spørgsmål er: "ryger du/ryger du stadig?

 

Tandlægen har en god mulighed af at konstatere om folk ryger, og finder, at der ikke længere er overensstemmelse, i forhold til de svar der gives.

 

Hvis du får at vide: Du er som ryger mindre begavet, dårligt uddannet, potentiel folkemorder, i risiko for stigmatisering, uden mulighed for behandling på sygehuse ... ...

Og får spørgsmål: "Har du onaneret i dag?"

Hvad svarer du så???

 

:) 


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1605 dage siden - Direkte link

Problemet som "anti-ryger" eller "forbud lobbyen" løber ind i er almindeligt mennesklig trodsighed.

 

Ved at lave forbud, og afgift øgelser, er der en del folk der syntes det bliver spændene, eller at det er nødvendigt at modarbejde, og derved er de med til at øge antallet af rygere.

 

I min egen famillie er der flere som havde stopped med at ryge, da man kørte anti-ryging kampanger, altså gjorde det un-cool at ryge, m.v.    Men efter hånden som forbud på forbud blev implementeret, begyndte de at ryge igen, i trods.. 

 

Det havde en enorm effekt at gøre det upopulært at ryge, ved at gøre det "un-cool", men efter man gik over til forbud, terror (billeder og advarseler på pakkerne), højere afgifter m.v. begynder det at gå den modsatte vej.

 

Politikere, og forbuds lobbien, har endnu ikke opdaget, des mere forbudt, og des mere man prøve at tvinge folk til ikke at gøre noget,  des mere vil folk gøre det..   Man har ikke lært af forbuddet mod narokotika, eller prohobition i 1920'erne i USA, man kan aldrig stoppe folk for at gøre noget via forbud, men man kan via information og kampanger gøre det mindre interssandt.

 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

I min egen famillie er der flere som havde stopped med at ryge, da man kørte anti-ryging kampanger, altså gjorde det un-cool at ryge, m.v.    Men efter hånden som forbud på forbud blev implementeret, begyndte de at ryge igen, i trods.. 

Ja, der har Hr. Hansen da ret. Nogle rygere er sjove. Sikken en umoden adfærd.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1605 dage siden - Direkte link

umoden adfærd, tja, det kan man godt kalde dem der ikke fatter at forbud ikke virker..

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Det har ikke noget at gøre med at de startede i trods.

 

De havde simpelmen ikke RYGrad til at stoppe, men var for svage til at give deres nikotinafhængighed skylden, så blev det den lette løsning - det er samfundets skyld.

 

Ansvar har aldrig været rygernes stærke side.

 

Ansvar og hensyn er noget andre skal tage. Ikke rygerne.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Netop Michael. Det er mærkeligt, ingen kan se ligheden mellem rygeforbuddene idag og alkoholforbuddet i 1920-33.

Prohibition: Unintended consequences


Skrevet af Froggy 1605 dage siden - Direkte link

Igen -

 

Forskellen er at alkohol indtager du udelukkende selv, mens din rygning rammer andre. Det er ikke rocket science at der er logisk forskel - da den ene har et offer.

 

Du mener, og det har du lov til at mene, at du gerne må kaste røg på andre.

 

Jeg mener at du kan gøre præcis hvad det passer dig, så længe det ikke rammer andre. Hvilket din røg gør.

 

Forskellen er altså mellem det venstreorientede frihedsbegreb om friheden "til" ting og det liberale frihedsbegreb og friheden "fra" ting.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Stop nu, Froggy. Alkoholisme skader andre. Det gør højt tobaksbrug ikke.

Tobaksrøg kan ikke skade dig, højst være generende. Lad være med at skabe dig.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Tobaksrøg og rygning skader både det ufødte barn, det fødte barn og andre der udsættes for røgen. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Vås. Andre folks røg skader ingen, men en del hysteriske mennesker kan ikke lide tobaksrøg. Af denne grund har de i løbet af et par årtier kørt dette lillebitte emne op til at være en verdensskandale, der slet ikke er dækning for.

Der er produceret massive mængder af falske studier om tobaksrøg, der ikke viser det de giver sig ud for at vise. Déri ligger skandalen. Der er simpelthen ingen evidens for skadeligheden ved andre folks røg. Tallene viser det ikke.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Men det er det som forskningen viser. 

 

Rygningen skader både det ufødte barn lige fra mindre fødselsvægt, til større risiko for KOL som voksen. Skaderne er legio, som skaderne ved passiv rygning når det er født. 

 

Dertil er det korrekt, at rygere p.g.a. deres afhængighed typisk sætter denne afhængighed højere end hensynet til barnet. 

 

At du afviser det, kan man kun have hån til overs for. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Ja, for hån er det eneste du kan - og din uvidenhed er grænseløs. Tallene i anti-rygelobbyens såkaldte "forskning" viser ikke det, du påstår. Medicinalindustriens drugs er derimod årsag til mange fødselsskader, og dem vil de naturligvis gerne give rygning skylden for. Men den går ikke længere:

New study links antidepressants with low birth weight, delayed fetal head growth


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Nu vil jeg nok mene, at der er større viden bag den massive evidens og forskning der viser tobakkens skader på et foster og den passive rygnings skader på børn, end hvad en falleret nikotinafhængig "røgresearcher" mener og som ikke engang kender rygereglerne i Belgien eller Sverige, eller som var uvidende om faldet i alkoholrelaterede trafikdrab i UK efter der blev indført røgfrihed. 

 

At medicin kan skade et foster, på samme måde som alkohol eller rygning er ikke nyt. Faktisk kan man se det på diverse advarsler vedlagt visse medicinprodukter. 


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Nej, rygning skader ikke et foster. Det er noget gas. Stort set halvdelen af befolkningen idag har haft mødre, der røg i graviditeten. Alkohol & medicin kan derimod skade et foster.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Fortsæt endelig. Skriv et læserbrev og isoler dig og din sag endnu mere. 


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1605 dage siden - Direkte link

Så er jeg sgu glad for min mor røg som en skorsten da hun havde mig.

 

10 pund fødsels vægt..

 

NB: jeg ryger ikke, og frabeder mig røg i nærheden af mig, men jeg respektere folks ret til at ryge, bare de ikke genere andre - det er et liberalt synspunkt.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Ja. Så længe du respekterer ejendomsretten er det liberalt. Du kan fx. ikke bestemme, at der skal være rygeforbud hos mig - mens jeg omvendt ikke kan bestemme, at der må ryges hos dig.


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1605 dage siden - Direkte link
Heh ja, det er så simpelt, at man skulle tro at selv "afskaftopskatten" og fru " Hr. hansen" kunne være med. Men ak. Ps: nu vårmder ikke længe, før fru "Hr. hansen" igen anklager mig for at være at være ryger. For man kan jo ikke tale endre menneskers sag, uden at det er fordi det også er ens egen. Sådan er den socialdemokratiske logik.

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Ved De hvad frk. Jan, så ligger det jo såadn, at når en ryger, vælger at ryge på sin altan, så bryder de naboernes ejendomsret. Jeg stod lige og så min underbo her forleden dag. Han stod og røg på sin altan, da han ikke ønsker tobaksrøg i egen stue. Men tobaksrøgrn gik så ind i naboernes stuer. Samtidigt, så askede han ud af vinduet. Asken faldt så ned på underboens altan. Og da han var færdig, så smed han skodet ud af vinduet og ned på græsplænen. Han kunne åbenbart ikke selv lide den dårlige smaqg han fik i munden og spyttede ned på flisegangstien. Ja, dette sker ca. 20 gange i døgnet og også fra hans kone.

 

Hvor er min og de andre naboers ejendomster ?

 

Der står i lejeloven at man ikke må smide affalt ind til andre og at man ikke må smide affald ud af vinduet

 

Men det forstår fru. Jan vel ikke noget af.

 

Jeg og mine naboer skal vel bare flytte.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1605 dage siden - Direkte link

Det gør alkhol også, skader det ufødte barn.

 

Det giver vold i samfundet.

 

Det meste hustruvold er pga alkohol..

 

Hvad er forskellen ?


Skrevet af nwinther 1605 dage siden - Direkte link

Jeg tror det er en stor fejltagelse, at tro at afgiftsstigningerne handler om at folk skulle ryge mindre.

 

Det handler i udgangspunktet om at få flere kroner i statskassen. Færre rygere (unge) er en afledt, positiv effekt som opfattes som sekundær. Hvis man virkelig ønskede at mindske rygning gjorde man det jo bare forbudt.

 

Personligt er jeg af den opfattelse, at faldet i antal rygere/mængden af røgne cigaretter skyldes en ændring i samfundsnormen (sansynligvis motiveret af rygelovene) hvor det i dag kun er tabere der ryger cigaretter.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Så du mener , at disse gamle drenge er "tabere"?? I beg to differ. De er i den grad vinderne ;)

Men bortset fra dette har du ret: Cigaretafgifter handler om at få kroner i statskassen og intet andet, som Christian Bjørnskov siger. Det er et uhyre snedigt spin af Nicorette-producenterne, der har fået naive folk som Bente Klarlund til at tro, at øgede afgifter ville få børn og unge til at undlade rygestart.

Det vil jo også være komplet latterligt at tro, at medicinalbranchen ville poste mia beløb i initiativer, der ville få færre til at starte på rygning fremover. Hvem pokker skulle de så sælge Nicorette til? Ikke-rygere vil jo ikke købe det ...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Så du mener , at disse gamle drenge er "tabere"?? 

Underlig, at Klaus K nu efter fire år, lader som om DGN stadig eksisterer, selvom han er det eneste medlem. Ihvertfald er der ikke andre, af de oprindelige medlemmer der har bidraget med mere end en sang og et par hiv på et nogle smøger.

 

Den Gule Negl 'blev opløst' på usædvanligt pressemøde


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Det er umuligt at få folk til at forstå en problemstilling, hvis deres eksistens og status er betinget af deres uvidenhed om det problem, man vil have dem til at forstå.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hvorfor giver du indtryk af, at du ikke er alene, selvom de andre tre gik fra dig for fire år siden. 

 

Det er da en underlig opførsel, som om du ønsker at bevare en fortid der ikke længere er der. 


Skrevet af slettet bruger 425 1605 dage siden - Direkte link

Ja hvis man er så ensporet som dig, så er det svært at forstå

andet end det man har "fået besked på"! Hvilket nok er grunden

til dine patetiske gætterier og gåen efter manden.

 

Men KK er skam ikke alene - jeg støtter denne udemærkede

frihedskæmper til hver en tid og jeg skulle mene der var utallige

af min "slags" - så hvorfor tror du det? Tror du at de 3 andre ædle

frihedskæmpere har ændret mening siden da? Har du spurt eller

er du noget du gætter dig til?

 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hvem af de andre i Klaus Ks henvisning er du?

 

Han påstår, at han repræsenterer "Den Gule Negl", men det er snart fire år siden, at den blev opløst og de andre har ikke siden bidraget til hans agenda. Aligevel fremtræder hans side med historiske billeder uden den fulde historik. 

 

Såfremt Klaus K ikke alene om at repræsenterer Den Gule Negl, så er der modstrid mellem hvad Klaus K siger og mener, og hvad Den Gule Negls politik.

 

- Det er helt cool (med et forbud, red.), siger den århusianske popsnedker, der snart er klar med endnu et album.

 

Helmig: Lad os bare få et rygeforbud

 

Mon ikke de andre tre, bare ikke gad Klaus Ks fanatisme og skred ud over at de tilsyneladende klart har høje fornemmelse for hver især og det så gav et massivt brud, da de ikke kunne enes hvem der måtte føre ordet?

 

Hvis du hører interviewet med Thomas Helmig, siger han det, som også er mit indtryk af dem  jeg kender der ryger. De går udenfor når de skal ryge. De ryger ikke hvor der er børn og synes at rygeloven er fin. 


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

OK. rygerne er gået så lavt at de "hacker" andres brugerkonti.

 

OBO. Er det tilladt ?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Jeg ved godt at du har et mindreværd. Men hvorfor "hacker" du andres brugerkonti ?

 

Sagen er gået vidre til OBO


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Jeg må da ramme sandheden, siden du ikke kan li' mine indlæg :-)


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Ja godt forsøgt Hr Hansen, men jeg tror næppe du aner hvad det vil sige, at 'hacke' en brugerkonto. Og helt ærligt, hvem tror du gider bruge tid på den slags, på den mest intetsigende bruger på 180grader.

 

Hvorfor erkender du ikke bare, at du har kvajet dig?

 

Det var faktisk helt rart at læse med her, da du var på 'Skjul bruger' - den fremragende funktion der gør, at man helt bliver fri for dine intetsigende ævlerier. Så Hr Hansen, tilbage på 'Skjul bruger' med dig og farvel igen.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Det gør du åbenbart :-)

 

Hold da kæft du er griner.

 

Hvem er det der linker til det og hvem er det der ikke er godkendt.

 

DU er den eneste der kan læse det ?

Og hvorfor ?

Fordi at du har skrevet det - du er og bliver til grin.

 

http://www.180grader.dk/Politik/store-broder-advarselsbilleder-som-viser-hvad-hje-skatter-og-afgifter-medfrer-1#c424297


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Hør - det er jo vanvittig sjovt. For indviede i hvert fald ...

Hr Hansen på Facebook


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

http://www.180grader.dk/Politik/store-broder-advarselsbilleder-som-viser-hvad-hje-skatter-og-afgifter-medfrer-1#c424937

 

Og sjovt nok, så er PainterBrain den eneste som kan læse denne profils indlæg. Så måske det er ham som har skrevet dem:

 

http://www.180grader.dk/Politik/klarlund-amp-forbudslobbyen-tog-fejl-igen-get-cigaretafgift-daemper-ikke-rygning#c424938

 

Rygerne og ikke mindst dig KK, må da være stolt af dette fjols

 

Kan du ikke tåle at blive sagt imod ?

Det skulle du måske havde tænkt over.

 

Men man behøver jo ikke at lave en sådan side om dig KK.

Der kan man bare gå på Den Uhygeiniske Negl eller din facebook blog. Der er mere end til grin.

 

Og ud fra det som der står på den hjemmeside. Er der ikke længere tvivl om hvem PainterBrain er længere. Musikerne har åbenbart for meget fritid

 

Det eneste det vise er hvor desperat Klaus Kjellerup er.

Klaus Kjellerup trænger i den grad til professionel hjælp.

 

(nå dada, så får vi nye tidsstempler, så er det tid til at gemme en kopi)


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Den er sgu totalt grineren.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du er den eneste som kan læse indlægene, så du er den som har skrevet dem.

 

Så hvem er mest til grin ?

 

PS.

Jeg ved godt at KK artikkel ikke har fået meget opmærksomhed. Men derfor er der heller ikke grund til at skrive mere i den, så den bliver blandt de højeste i denne uge.

 

Lær dog at tage et nederlag for fanden.

Du trænger til proffessionel hjælp


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

En venlig sjæl gjorde mig opmærksom på, at du Hr Hansen, i mere end éen debat, er i gang med at kaste grove beskyldninger i retning af min profil.

 

Jeg håber du er helt klar over, hvad det er du laver!

 

Punkt 1.) Hvad fanden er det for indlæg du mener jeg kan læse?

 

Punkt 2.) Jeg håber at du, gerne med andres hjælp, er klar til at diske beviserne for dine uhyrlige påstande på bordet!

 

Pas på Hr Hansen, du er nu usandsynlig tæt på noget du ikke ønsker at sætte igang!

 

Vi kan joke med hinanden, vi kan skændes, vi kan drille og pege fingre ad hinanden, men lige nu, er du på vej over i en helt anden boldgade. Og her siger jeg fra! Nu er du på vej ud over min grænse for hvad jeg vil acceptere fra din (eller andres) side.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du skriver at du kan læse de indlæg som Hr(space)Hansen har skrevet.

 

Det er der sjovt nok INGEN andre der kan.

 

Altså er DU den enests som kan læse dem.

Altså må du havde skrevet dem.

 

Så måske du skulle prøve for en gangs skyld at være voksen nok til at indrømme at du tog fejl.

 

Men det er du åbenbart ikke voksen nok til.

Du trænger i den grad til proffessionel hjælp


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

HVOR Hr Hansen, HVOR har jeg skrevet noget der blot _ligner_ det du her skriver? HVOR Hr Hansen?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Var den venlige sjæl dit bedre Jeg ?

 

Hvis du ikke selv kan huske hvad du skriver, så ser det sort ud.

 

Som sagt, så mener jeg ikke denne artikkel skal havde flere hits i dag. Sov på det.

 

Du er her kun som støjsender og for at artiklen skal havde flere hits, så den komme ind blandt de mest sete.

 

Tag nu at bliv voksne.

De fleste rygere gider ikke at sammenlignes med KK og dig. Det har de alt for meget værdighed til.

 

Så rygerne her på 180grader skulle måske tage sig sammen, hvis man skal tage JER alvorligt


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Hr Hansen - du er fuldstændig og komplet syg i potten!

 

DU postede dette indlæg. Indeholdende en reference til: http://www.180grader.dk/profil/Hr%20Hansen

 

Lidt senere smed jeg dette indlæg.

 

Og pludselig kan jeg læse nogle ikke eksisterende indlæg, jeg har hacket din brugerkonto og oprettet en Facebookside i dit navn - siger du.

 

Er du fuldstændig evnesvag - eller er du eventyrlig udspekuleret mon. Personligt tror jeg mest på det første og så er du næsten undskyldt.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Jeg var lidt for hurtig med et af indlægene. men så fandt jeg ud af at mit havde underscore og det andet havde space mellem Hr og Hansen.

 

Men det er jo kun lavet for at tilsvine min profil.

Men det mener du åbenbart er helt OK og da du skriver at du kan se det hvilket ingen andre kan, så er der jo kun en løsning.

 

Men jeg er da glad for at du fremstiller rygerne som de idioter de åbenbart er.


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

og da du skriver at du kan se det

Jeg afventer stadig dit svar Hr Hansen, HVOR?

 

Mon ikke du er ved at rode dig ud i nogle grove beskyldninger, som du nu ikke magter at understøtte?

 

HVOR Hr Hansen er dit bevis på dine usle beskyldninger mod min profil? HVOR?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Og jeg venter stadigt på svar for noget du skulle svare DIREKTE på for godt et år siden. Altså lige før at du skulle på en "hasteopgave" i Belgien :-)

 

Hvis du ikke kan huske hvad du selv skriver, så ser det sort ud. Men du kan jo selv søge - er det ikke det du skrev til mig ?

 

Nu er indlæget blevet stemt op til en af dagens højeste, så din støjsender funktion har virket - er du så glad ?

 

Håber bare at folk kan se hvor presset rygerne er, siden de tager sådan metoder i brug, at lave fake brugerprofiler og laver facebook sider om disse personer.


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Hr Hansen, jeg er lige nu, bedøvende ligeglad med dit hitlisteævl og alt andet for den sags skyld.

 

Jeg afventer dine beviser for dine uhyrlige påstande mod min profil!

 

Du er langt passeret grænsen og jeg be'r dig fremkommer med beviser på dine påstande og ditto på dine senere skrevne anklager.

 

Du har rodet dig ud i noget RIGTIG snavs nu og du kommer til at redegøre derfor.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du har ikke en skid at lade andre høre og så længe at du ikke kan modbevise at det er dig, så holder jeg mig til at det er dig. Anderledes kan det ikke være og ønsker du at gå længere med det, så mangler jeg stadigt en forklaring på, hvordan at du kan linke et link til en mand fra Ukrene under mit navn og hvorfor at andre skal svare på dine spørgsmål, når du ikke vil svare på andres. Læs nu hvad du har skrevet, så finder du svaret.

 

Men hvis du ikke mener at det er dig som har lavet den fake profil, så får du nok snart at vide hvem det er, I holder jo så fint sammen I rygere.

 

Men ind til da, kan jeg kun se at det er dig som har lavet denne fake profil, da du jo kom glædestråelende og fortalte om den og samtidigt nærmest viste alt om den. Såååå

 

Du har en del du skal redegør for, såfremt du ikke kan bevise noget

 

Hvad har du at sige til det ?


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Tak skæbne! Du er godt nok langt ude Hr Hansen. Langt langt ude!

 

Så når jeg nu om lidt anklager Hr Hansen for at være pædofil, så er det Hr Hansen der skal bevise at han ikke er det.

 

Er det det du siger?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Dem der er langt ude, er da dem som laver links til fake profiler og endda laver fake profiler.

 

Gør hvad du vil malerhjerne, du har jo bevist hvor langt du er ude i samarbejde med Fleks og Erik.

 

Og hvis du vil noget, så kunne du jo starte med at se på de beskyldninger du allerede har lagt på min personlighed.

 

Jeg gleder mig til at se din konklution på dette.


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Hr Hansen, jeg har hørt rygter om at du skulle være lidt pædofil og at den egentlige grund til, at du ikke vil ha' at dine underboer ryger på altanen er, at du ikke vil udsætte de små børn du ligger og hygger dig med, bliver udsat for passiv rygning.

 

Er der noget af det ovenstående der er korrekt Hr Hansen?

 

Eller kan du måske bevise, at det ikke er korrekt Hr Hansen?

 

Hvis du ikke kan modbevise det rygte, så må man jo tro at det er korrekt.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Det er vel rygter du har hørt fra Klaus Kjellerup og tobaksindustrien, så de er vel valide nok.

 

Så tro du bare på dem, det er dig og kun dig der bliver til grin ved at spræde dem.

 

Nå, men nu er denne artikkel på 1. pladsen, så du begøver ikke støje mere. Du har opnået det du ville med det.


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Så når du Hr Hansen siger;

Så tro du bare på dem ...

Skal det så læses/tolkes derhen, at det er OK med dig, at rygtet om Hr Hansens pædofile tendenser, bliver udtalt og sat i omløb?

 

Du tilbageviser det jo ikke og så må det jo være sandt, ik'?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Når det er dig som siger det, så når rygtet nok ikke så langt. Du har for længst vist din utroværdighed.

 

Men jeg vil prøve at stoppe rygtet andet sted. For du forstår jo åbenbart ikke noget. Hvilket vi tydeligt kan se med alle de andre beskyldninger du har lavet mod min person.

 

Så fortsæt du bare. For som jeg siger, så har du ikke en skid at lade andre høre.


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Jeg gleder mig til at se din konklution på dette.

Den er som vanlig, at der bag profilen Hr(underscore)Hansen, sidder en person som er relativt syg i potten.

 

Er du helt sikker på Hr Hansen, at det ikke er dig selv der har oprettet profilen Hr(space)Hansen, blot for at ha' en aktiv profil at falde tilbage på, når nu du snart bliver losset ud af 180grader.dk?

 

Det er jo ret pudsigt og ikke så lidt påfaldende, hvor hurtigt du proklamere forskellen på de to profiler. Utroligt påfaldende!

 

Kan Hr Hansen bevise at det ikke er ham selv der står bag dette lidet fine stunt?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Og det er ikke sygt at lave en andens brugerprofil og mene at det er sjovt ?

 

Og linke falske links ?

 

Hvem er det lige der er syg i malerPOTTEN ?

 

Tag dig dog sammen - hvis vi skal tage dig og alle de andre rygere alvorligt.

 

Men det skal vi åbenbart ikke.

Fint med mig.

 

Du har ikke en skid at lade andre høre. Og sæt mig så på "skjult bruger" igen - eller rettere betal for at du kan gøre det. For du kan åbenbart heller ikke finde ud af 'det.

 

Tag dig dog sammen.

 

EDIT.

Hvorfor tilføger du noget uden at gøre opmærksom på det ?

 

Nej, jeg har ikke lavet den profil og hvis du kikker, så dummmer du dig endnu engang. Profilen er lavet for nogle dage siden, så hvordan skulle jeg "falde" tilbage på den ? Godt forsøgt - ellers.

Og du mener altså at alle dine beskyldninger mod mig er så gode at du kan blive ?

 

Men lad mig lave en retorik som du og KK måske fatter: "Jøderne gassede sig selv - for at give Hitler skylden"

 

Ja, det er påfaldene med de to profiler - den du tegner af mig med manden med den tilfrosne sø og den facebook profil. Det er helt rigtigt. Derfor kan jeg også se sammenligningen.

 

Tag dig dog sammen.


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Godnat Hr Hansen.

 

Du får lige svarene på dine ?, i kronologisk orden;

Jo

Jo

Hr Hansen

 

Og tænk så på, at når du stemmer en artikel ned med din ene stemme, så stemmer jeg den op med tre. Sjovt ik' ;-)


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Jo, men det har vi jo vist længe.

 

Derfor har du jo heller ikke noget at lade andre høre :-)

 

Men godt at du kan inrømme det.

 

Glæder mig til at se hvilke Hr(space)Hansen stemmer op  :-)


Skrevet af slettet bruger 3753 1605 dage siden - Direkte link

Så det er ok for dig, hvis der kommer en fake Klaus K profil herinde og en fake Klaus K blog på facebook ?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

KK er fake

 

Jeg tager det kun som et bevis på at KK og de andre rygere ikke kan debatere imod det jeg skriver og bliver nød ti at bruge andre metoder, som kun gør dem endnu mere til grin.

 

Rygerne er ikke de hurtigste dyr i skoven.

Hvilket dette tydeligt beviser.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Naturligvis ikke. Jeg er jo en levende, navngiven person.

Hr Hansen derimod, er blot en anonym brugerprofil. Enhver kan kalde sig Hr Hansen ... ligesom enhver kan kalde sig "ukendt person".


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Og enhver kan kalde sig Klaus K for Kluder.

 

Og dermed lave en side med fake billede og en omformulering af dine manipulerede indlæg.

 

Nej, det er der ingen der gider, da dine indlæg er sjove nok i sig selv.

 

Måske derfor at det går så skidt som det går på Den Uhygeiniske Negl.

 

Men du holder dig da ikke for god til at spræde det falske rygte.

 

Hvad lærte du om at spræde falske rygter på journalisthøjskolen KK ?

 

Nå, nej, KK skal jo ikke se hvad loven siger. Loven er kun noget alle andre skal overholde.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hr Hansen derimod, er blot en anonym brugerprofil. Enhver kan kalde sig Hr Hansen ... ligesom enhver kan kalde sig "ukendt person"

Hvem er "Den Gule Negl"?

 

Helmig: Lad os bare få et rygeforbud


Skrevet af slettet bruger 3753 1605 dage siden - Direkte link

Naturligvis ikke. Jeg er jo en levende, navngiven person.

Hr Hansen derimod, er blot en anonym brugerprofil. Enhver kan kalde sig Hr Hansen ... ligesom enhver kan kalde sig "ukendt person".

 

Og enhver kan kalde sig Klaus K


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Mon ikke jeg efterhånden har vundet hævd på at kalde mig det?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Hvis så, så har jeg vel også vundet hævd på at kalde mig Hr Hansen her på 180grader.

 

Og hvis den skal holde ved lov KK, så er det over 25 år.

 

Så får du nok lidt svært ved det, da det er en hotelkæde som heder det og også en som har haft  domænet siden 2003 uden at du har gjort indsigelser.

 

Så hvis du har hævd på Klaus K, så har jeg på Hr Hansen.

 

Kunne være sjovt at se hvad loven siger. Men nok ikke lige en fordel for dig - hvis du vil stå troværdig


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hvorfor skriver du, at du repræsenterer Den Gule Negl, når det ikke er andre end dig og f.eks. Thomas Helmig siger det er "cool med rygeforbud"?

 

Er den Klaus K der på 180 Grader afviser at rygere er afhængige, lig med den Klaus Kjellerup som i et læserbrev skrev, at rygere er afhængige?


Skrevet af cisco 1605 dage siden - Direkte link
Når KK er på tv, bliver han da introduceret som talsmand for rygerforeningen "Den Gule Negl". Men var foreningen ikke opløst?

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

KK tilføjer også altid noget, han benægter ingen.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

 Skrevet af Klaus K  9 dage siden - Direkte linkMon ikke jeg efterhånden har vundet hævd på at kalde mig det?

Men hvem er "Den Gule Negl" så?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Nej Klaus Kjellerup har ikke vundet hævd på det navn. Der er flere som kalder sig Klaus K. Bla. en hotelkæde i Norge.

 

Men KK er vel klar til at gå i retten :-)

Og tabe endnu engang, da han jo kender alt til love og regler :-)


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Brugerprofilen Klaus K er så et problem.

 

Noget andet er, hvem er Den Gule Negl der skulle være opløst, men hvor hjemmesiden er registreret i et af Klaus Kjellerups firmaers navn. 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Særpræget humor som Klaus K/PB udtrykker.

 

Var påstanden i øvrigt ikke. at Hr. Hansen var sat på skjul?


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1605 dage siden - Direkte link

Du mener lige som Hash, Narkotika, sælge alkohol til dem under 18, m.v.   

 

Det har jo virket fint.. lol.


Skrevet af nwinther 1605 dage siden - Direkte link

Der er ingen på mit arbejde - eller i min omgangskreds der tager narko eller ryger hash i det åbne rum. Du tror da vel ikke, at folk holder op med at bruge heroin eller ryge pot, fordi man gør det lovligt?

 

Jeg er da helt klar over, at der stadig ville være mange tobaksrygere. Men det ville blive dølget og der vil forventeligt komme et betydeligt fald. Mit ønske er ikke at forbyde tobaksrygning (jeg kan godt lide en god cubaner en gang eller to om året), blot påpege at afgiftsdiskussionen intet har med rygestop at gøre. Det handler i al væsentlighed om penge i statskassen.

 

Og når man ikke har fulgt kræftens bekæmpelses råd om at hæve tobaksafgiften til 100,- pr pakke (eller hvad det nu er), er det i erkendelse af to ting:

1. For mange ville stoppe med at ryge, så der ville komme færre penge i statskassen

2. Grænsehandlen (og indsmugling) ville eksplodere - igen med færre penge i statskassen til følge.


Skrevet af Torben Snarup Hansen 1605 dage siden - Direkte link

I forvejen er staten alt, alt for stot og alt, alt for omkostningstung. Men den undlader i stigende grad at løse de basale opgaver, der hviler på den offentlige myndighed - nemlig at tilvejebringe og bevare fysisk sikkerhed og beskytte nationalstaternes borgere mod fjender udefra såvel som indefra (har Afskafskattennu hørt om voldsomme begivenheder på Odense Universitetshospital?). Der, hvor det for alvor gælder, er staten rystende ineffektiv. I stedet ævler politikere og embedsmænd om en stribe irrelevante eller mindre vigtige emner som udstedelse af pas til transseksuelle og afstraffelse af rygere.

FIRST THINGS FIRST ! Det er ikke og bør aldrig blive lovgivernes og bureaukraternes opgave at blande sig i borgernes forbrug og levevis. Folk, der dagligt vil fylde sig med kalorier og flyder i sofaen dagen lang, skal selv træffe et evt. valg om ændrede livsvaner. Det samme gælder dem, der indtager alkohol, og dem, der ryger tobak.

Det egenlige problem er, at der foruden en tobakslobby og en medicinallobby også findes en ideologisk mafia, som vil styre andre menneskers liv. Den sidste - ikke de to første - har indfiltreret offentlige institutioner. Protesterne mod antitobakskampagnen er en del af en større og livsvigtig kamp mod et perverst statsapparat.


Skrevet af nwinther 1605 dage siden - Direkte link

Glem ikke de kønsneutrale pas og CPR-numre! Det må have førsteprioritet.


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1605 dage siden - Direkte link
+1.000.000. Netop. Staten skal nemlig ikke blande sig i vores valg. Jeg kan gå ind for atcmedlemskontingentet, justeres ift. En risikoprofil, som det også kendes fra private forsikringer, men adfærdsregulerende afgifter (eller adfærdsregulerende whatever) skalcafskaffes per omgående. Det er en syg og ubetinget fascistoid tanke, at man skal regulere folks liv. Desuden er der jo mekanismer, som direkte modarbejder diverse tiltag, indenfor statens regi. Når afgifterne bliver sat i vejret, for at ramme de unge, går der kun kort tid før en eller anden idiot lobby kommer og kræver flere penge til de unge, fordi det nu er blevet dyrere "at leve". Vi mangler efterhånden kun Soma og forhindringsgolf, for at nå det perfekte samfund.

Skrevet af Jesper Kristensen 1605 dage siden - Direkte link

Interessant hvordan medicinalindustrien fortsætter deres samarbejde med staten om at give indirekte subsidier til dem.

 

Her til lands sker der også ret underlige ting. På den ene side, så ser man hvordan Nicorette og Nicotinel har tårnhøje priser imens politikere og andre profeter tordner mod tobakken. På den anden side, så findes der historisk et ganske mærkeligt forbud mod skrå, der ellers har en bedre risikoprofil end tobak til rygning.

 

Der findes også et ret interessant alternativ - den elektroniske cigaret, hvor der slet ikke sker forbrænding og dermed heller ikke udgør nogen kræftrisiko  - der heller ikke her til lands har gode vilkår, da regeringen har forbudt salget af nikotinvæske, og samtidig taler de helt uforståeligt om at omfatte elektroniske cigaretter af et RYGEforbud. Ikke så lidt ansporet af selveste Kræftens Bekæmpelse, der mest af alt ser ud til at forlade sig på et frygt- og glidebaneargument, der ikke har skyggen af empirisk støtte.

 

Så selvsamme hellige regeringer (og interesseorganisationer), der har tordnet mod tobak, forhindrer aktivt befolkningen i at træffe det sikre valg. Med mine øje er det er kraftigt indicium for, at der er noget andet på spil end det, de officielt udtrykker.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Så selvsamme hellige regeringer (og interesseorganisationer), der har tordnet mod tobak, forhindrer aktivt befolkningen i at træffe det sikre valg. Med mine øje er det er kraftigt indicium for, at der er noget andet på spil end det, de officielt udtrykker.

Nemlig, Jesper. Og det "andet, der er på spil" er naturligvis pengene - de store penge:

Kræftens Bekæmpelse (og andre tilsvarende foreninger) virker som frontgrupper for medicinalindustrien pga industriens store økonomiske subsidier til dem. Det er ikke engang noget indicium mere, idet Kræftens Bekæmpelse selv har haft the smoking gun liggende på deres website:

Kræftens Bekæmpelse: Vi har partnerskab og samarbejde med medicinalindustrien

Men skal kende disse økonomiske sammenhænge for at forstå, hvor korrupt "sundhedspolitik" egentlig er. Der er tal om er en massiv sump af strukturel korruption, hvor store dele af sundhedsvæsenet og dets læger & eksperter danser rundt efter medicinalindustriens taktstok - i en regn af penge:

Medicinal-sælger: Vi "hjernevaskede" lægerne til at give vores drugs til børn 

Der er enorme midler på spil for de største medicinalselskaber, Pfizer, Glaxo, Johnson osv. ved at  presse rygerne til udelukkende at tage industriens produkter (Nicorette osv.) i stedet for deres konkurrenters produkter: E-cigaret og røgfri tobak. Af denne årsag holdes disse produkter stort set ude af markedet af korrupte eksperter & politikere.

Der er jo en grund til, at de har gjort alt forarbejdet for rygeforbuddet. Rygeloven er medicinalindustriens lov - den skal små irriterende konkurrenter ikke prøve at profitere på:

Dagens tilbud: Køb et rygeforbud … !


Skrevet af Qda Plydsmaas 1605 dage siden - Direkte link

Til hr hansen - cisco - afskaf  - og hvad I nu kalder Jer

I fulgte ikke det råd jeg gav Jer i forbindelse med historien om mit brækkede ben.

Det gjorde den soldat som Mutter Courage gav et råd  heller ikke.

Det triste resultat var at soldaten kom ynkeligt af dage.

Sådan kan det gå når man er overmodig, og ikke lytter til de gamles erfaring.

 


Skrevet af slettet bruger 425 1605 dage siden - Direkte link

+1

Så sandt så sandt


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Fandt du ud af om voldsmanden var ryger ?

 

Jeg tror at denne voldsmand var ryger og ikke havde fået hans nikotintilskud den dag og derfor var tøsesur. Men det fik vi jo ikke svar på.

 

Men du kunne godt rose de andre rygere som var på sygehuset. Somom at man ikke har det godt i venteværelset for ikke-ryger.

 

Og gammel erfaring siger at tobaksrygning er usundt.

Så måske du skulle lytte ligt til gammel erfaring.

 

Kik omkring dig, de fleste af disse voldsmænd du sammenligner din voldsmand med - er faktisk nogle af de laverse og samtidigt rygere. Så derfor forstår jeg ikke at du roser rygerne så meget, når voldsmanden 90% sikkert er ryger.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

"Hr Hansen:„ ja Afskaf jeg ligger den op på min nye Fasesbook men måske kan jeg det..."

 

HVAD HELVEDE ER DET ?

 

Kan vi få moderator på banen ?


Skrevet af PainterBrain 1605 dage siden - Direkte link

Du er sgu pudsig Hr Hansen. Har du flere profiler eller hvad?

 

http://www.180grader.dk/profil/Hr%20Hansen

 

Hr Hansen sidder vel ikke og roder rundt i flere profiler - og så råber på moderator som skalkeskjul??


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du er jo totalt til grin.

 

Rammer jeg noget du ikke kan li`?

 

Har du brugt så meget tid på at lave en facebook side om mig ?

 

Jeg ved godt at rygerne er dumme nok til at tro på den.

 

Men alm. tænkende mennesker griner da deres røv i laser over dit tiltag.

 

Det beviser endnu engang hvor skadeligt nikotin er og at rygeloven har sin berettigelse.

 

For så dum kan kun et nikotinafhængig taber være - at lave sådan en gang fusk og prøve at overtage en andens konto.

 

Rygerne må i den grad være stolt af dig og jeg er i den grad glad for at jeg er ikke-ryger.

For med dig og KK på holdet, kan det kun gå NED.

Hvilket jo også er bevist flere steder.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

"It's difficult to be specific about what influences individual adult consumer behavior, but taxes are one thing in the mix," says David Sutton, spokesman for Altria Group, maker of Marlboro cigarettes. He says taxes and fees are so high — 55% of Marlboro's retail price — that they unfairly burden adults who choose to smoke.Taxes are the sledge hammer of anti-smoking efforts. The federal tax hike helped push tobacco use down to 18.9% in 2011, the lowest level on record, according to the CDC surveys. Even smokers who don't quit light up less. In the 1990s, one of every 20 high school students smoked 10 or more cigarettes a day. Today, one out of 71 students smoke that much.

 

Tax hike cuts tobacco consumption

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
3
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -


Om Klaus K
Skriver kritiske artikler om emnerne: Frihed, livsstil, sundhed, forbud, afgifter & media. Ofte artikler med indhold, man ikke kan læse andre...

Se Klaus Ks profil
eller
Følg Klaus K- Annonce -