Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

58

Skrevet af Otto Kjærgaard 1579 dage siden - Direkte link

Jeg synes det er glimrende beskrevet og det er nemt at følge, hvor slemt det må være. Det er en rigtig grim sag og der kommer flere og flere af disse sager, men hvor langt skal Staten gå, for at redde trådene ud, når folk får lavet sådan noget rod?

Nu er denne sag en sag mellem Østrig og Danmark, det burde ikke være den værste  sag, at klare, men vi har tilsvarende sager, der involverer bananrepublikker.

 

 


Skrevet af uldwarp 1579 dage siden - Direkte link

Jeg synes det er fint at have myndigheder til at ordne tingene landene indbyrdes som ikke vil gå ind i enkelt sager. Det bliver nemt så konkret. Abstrakte aftaler som ikke udøves er lige sagen. Når de traktater ikke opnår hvad man vil, må nye jo laves. Og er det ikke oplagt med studieture rundt for at mødes om det?

 

Alt i alt meget arbejde til mange velmenende i mange år. Lad for guds skyld være med at løse de konkrete problemer!

 

Også rart med politibetjente der ordner sager efter om de er i humør til det. Det er sådan en retsstat skal skrues sammen. Vilkårlighed må være et grundprincip. Det afholder folk fra at forvente nget af politiet.

 

Ikke at det er en løsning, og man ved ikke hvad næste skridt fra modparten eller statsmagten så vil være, men man fristes til at råde Thomas til at tage til Østrig og hente knægten.


Skrevet af Callesen58 1579 dage siden - Direkte link

Jeg synes også at Thomas bare skulle hente knægten i Østrig. Så hvis hun lægger sag an, så kan han bare anke den hele vejen op til den Europæiske Menneskeretsdomstol. Så får sagen dælme også noget opmærksomhed.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Bo Nordahl Pedersen 1579 dage siden - Direkte link

Hun lægger ikke sag an.

 

Hun går til de Østrigske myndigheder og anklager Thomas for bortførelse. De Østrigske myndigheder anmoder Danmark om at udlevere ham via en europæisk arrest ordre. Danmark kan ikke selv afgøre om anklagen er valid, men skal udlevere ham efter EU retten så det gør Danmark.

 

Så kan han sidde et halvt år i østigsk fængsel, og mens han sidder der er det jo mest naturligt at overlade Oliver til hans mor...

 

Sagen er, at Danmark jo kunne udstede en europæisk arrast ordre på Olivers mor (da hun jo har bortført ham), men det vil man så ikke. Byretten i Gratz har fundet til fordel for moren i strid med konventionerne og det er så det. Sandsynligheden for at en arrest ordre vil blive ekspederet i Østrig er nok også endog betydeligt lavere end i Danmark.

 

Så reglerne er der. Fakta er der, men myndighederne synes blot ikke de skal følges hverken i Danmark eller Østrig og det er så det. Man støtter den svage kvinde og sin landsfælle i den rækkefølge.

 

Boetius sidder så i samme suppedas her er det så bare Danmark og Italien der fedtspiller til fordel for den bebabsede forældrer

 


Skrevet af Callesen58 1579 dage siden - Direkte link

Nu er jeg jo ikke ekspert i det østrigske retssystem, men kan Thomas ikke bare anke det hele vejen op gennem systemet?


Skrevet af LordNacho 1579 dage siden - Direkte link

Det ville tage en evighed. Imens bliver knægten ældre og glemmer sin far. Det er fandme tragisk og uhyrligt at sådan noget kan ske.


Skrevet af Boetius 1579 dage siden - Direkte link

Og hvad men børnene som er bortført I DENMARK fra danske modrene, som forhindrer kontaketr mellem børnene og deref fadrene ?

 

Thomas Sørensen kunne har været MIN EGEN historie, bare man ændrer EC land, og mor er Dansk, mens far er Italiener.

 

Jeg synes at i disse sager det er altid en vild forælden som er fuldstanding ligeglad med tribunaler, og myndigheder simpelt forsvarer den vild forælden.


Skrevet af Lars Kiil 1579 dage siden - Direkte link

Danske myndigheder er noget lort. Jeg har ikke set min søn i seks år. Det skyldes ene og alene chikane fra min søns mors side, og stupide danske myndigheder. Statsforvaltningerne og deres afskyelige børnesagkyndige ødelægger livet for fædre, som de aldrig hare set eller talt med. Danmark er et feminiseret Saudi Arabien. Kvinderne skal have alle børenchecks og tilskud fra fædrene oveni, uanset hvor meget de ødelægger. Bekæmp og nedgør disse kvinder, hvor du møder dem. Spyt dem i hovedet. Skær halsen over på dem. Intet er for ondt til dem.


Skrevet af LordNacho 1579 dage siden - Direkte link

Det var måske en ide at kigge på fathers4justice? De havde en smule held med at få opmærksomhed omkring fædres rettigheder i UK for nogle år siden.


Skrevet af Helle 1579 dage siden - Direkte link

Det er trist at høre, men du har nu et noget ensidigt syn på de danske myndigheder. Der er desværre også rigtigt mange mødre, der får ødelagt deres liv, fordi fædre, der har tæsket både dem og børnene får lov til at få samvær, på trods af dokumenterede skader.

 

Den nye forældreansvarslov er forfærdelig, fordi den tager forældrenes udgangspunkt fremfor børnenes tarv. I alle højkonfliktsager, hvor den ene part nægter den anden samvær, uanset om det er moderen eller faderen, bør der specialisthjælp ind over, for lige nu lader det til, at afgørelserne bliver truffet med hovedet under armen.


Skrevet af ntholm 1579 dage siden - Direkte link

Moderen tager oliver til østrig imens den danske retssag om forældremyndigheden kører. Ved rettens start har man vurderet at faderen midlertidligt skal have den fulde forældremyndighed - indtil sagen er afgjort. Her vælger moderen at tage oliver til østrig - og det må hun ikke.

 

Her ville jeg nok mene, at alle borgere burde agere som faderen gør - altså melde det og stole på at myndighederne nok skal få oliver hjem meget meget hurtigt, da han jo faktisk har fuld forældremyndighed. Her er det et barn som bliver taget væk fra hele sin familie, alle hans venner, og HELE hans verden i Danmark - hvor han bor og er opvokset. Bliver sat i et nyt land hvor han ikke kan tale sproget og så vidt muligt bliver nægtet adgang til alle sine rødder i Danmark.

 

Bliver thomas' såkaldte "forbrydelse" større af at han stoler på retssystemet og ikke gør noget selv med det samme - og tager sagen i egen hånd ligesom moderen gør?

 

Naturligvis er det meget traumatisk for et barn at se sin mor udleve sin værste frygt.. Men helt ærligt - ville det være mindre traumatisk for oliver at blive fjernet fra sin mor af myndighederne? fremmede mennesker? - end en blandet version af gensynsglæden med sin far og oplevelsen af ens mors værste frygt.

 

Er det egentlig ikke noget som moderen selv bringer det over sit barn i det hun tager ham med til østrig? Hun ved jo godt at hun ikke må - og at barnet skal blive i danmark fordi der er en retssag igang og faderen indtil afgjort, har myndigheden - så kan man da kun forvente at det bliver fjernet igen. Derfor hyrer hun den bedste og dygtigste advokat i Graz som formår at trække sagen i langdrag sålænge, at oliver begynder at integrere sig og tale tysk.

 

Det er jo tydeligt at oliver aldrig var kommet hjem til danmark hvis ikke thomas selv havde hentet ham.

Er det virkelig rigtigt at man som borger i sådan en situation, selv er nødt til at være den udøvende magt? - Ja, tilsyneladende... ellers kan det koste dig dit barn.

 

Jeg bakker 100% op om dine handlinger Thomas.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

6
8
8
11
7
4
6
5
9
12
15
17
6
8
5
7
13
11
11
11

- Annonce -


Om Camilla Paaske Hjort
Freelancejournalist for 180Grader.dk. Medlem af Dansk Presseforbund. Kontakt: camillahjort09(snabela)yahoo.dk og camillahjort09(snabela)gmail.com.

Se Camilla Paaske Hjorts profil
eller
Følg Camilla Paaske Hjort
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -